ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Je to boj. U mobilní aplikace mi to hlásí server odstaven. Přes wifi mi to v prohlížeči nenaběhne. Jedině přes mobilní data mi to de v pohodě!:wuerg:
    Na pravý straně se mi po velice dlouhý době objevila reklama! Zřejmě mě to má podnítit k nějakému nákupu!xD

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Na farmičku jsem se dostala až před chvilkou, včera to byl závisláckej šok a už jsem si říkala že ji tímto utnuli :( sklízet začnu až zítra ráno a jen jsem si vyjela po lanovce posbírat opadané ovoce :p tak a jedeme dál :D

3. 14087

14087 Hvězda fóra

Ukazuje se kalendář na baha jen mě nebo i jiným :D
    EDIT: Po aktualizaci stránky to na štěstí zmizelo :)

4. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ahooojky :) Neviem kde by som to napísala a tak píšem sem, snáď niekto poradí. Čítala som že je opraveno, no ja mám stále problém :wuerg: Včera ma to nenapadlo ale dnes sa mi dalo prihlásiť cez telefón, no bol to boj. Pred chvíľkou som prišla domov a prepla som sa na domácu wifi. Všetko ide len farma nie a to iste noťas. Keď som ho pripojila na dáta z telefónu tak mi ide aj farma. Do včera nebol problém. Má to tiež niekto ako já? Ďakujem za radu.

Farmářka_X čítala som v technickom no nevšimla som si dátum:wuerg: tak sa ospravedlňujem :inlove: Dúfam že to prepáčite starej Sove ;) ešte je asi na dovolenke xD

Keby som čítala vyššie tak by som nemusela ani písať, len som rýchlo písala aby mi to nevyplo. Tak ešte :inlove:raz pardon

Naposledy upraveno: 2/10/25
  5. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

sovicka64 - a kde jsi četla, že je opraveno? Zatím jsem dávala info, že máte zkusit restartovat router a pak zařízení. To že někdo hraje neznamená, že je opraveno. Problém se týká pouze některých serverů.

Přeji hezký den

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem hodně zklamaná, včera sem si neškrtla po poledni:p, dnes ráno ve tři jsem otevřela farmu přes mobilní aplikaci, tak hurá, ale sklízím po 5 hodině, Tak po páté to už zase nešlo a to úplně všude, chovalo se to, jako bych nebyla připojená k internetu, tak jen přes mobilní data jsem se dostala ve 3 ráno a na mobilní přes prohlížeč to také nešlo. Takže sklizeň dekorací odsunuta na zítra, snad to pošlape jak má. O co přicházíme, to nám nenahradí ani žádný bonusový kod, ani kompenzace, 24 hodin bez farmy je dost dlouho

7. sarka17

sarka17 Pisálek fóra

Ahoj zdravím všechny co hrají tuto hru:D Včera odpoledne se mi nedařilo ani přihlásit na web Farmeramy. O dnešku ani nemluvím, musím říct,že jsem počítačový analfabet. Pořád mi to vrtalo hlavou proč mi vše ostatní funguje,ale farma ne. Po vymazání cookie z notasu hra naskočila. Tak jsem moc ráda,že můžu opět hrát.

8. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj,
    děkuji za kompezační balíček a IT za opravu.. jsem ráda, že farma běží a budu se modlit (i když nejsem pobožná :D , ale tak se to přece říká :D ) aby jela dobře i nadále ;).. pěkné podzimní hraní všem :);)

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Od té doby, co se rozjela farma po výpadku, tak mi spadává internet, najednou nejsem přihlášená :p to se mi před výpadkem nestávalo, máte to také někdo tak? Sice není problém ho znovu načíst, ale vadí mi to. Když byl výpadek, tak mi internet začal spadávat a od té doby se tak děje pořád

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jojo
    Už mi to fakt ......
    Zvažuji ,že od tůtů půjdu někam jinam!o_O
    Hlavně ,že mi od nich před chvílí přišla SMS (vyúčtování)! A včera ,, výhodná ,, nabídka!:wuerg:

Prepperka, -Jara05- a evoku57 tohle ocenili.
  11. 14087

14087 Hvězda fóra

Já mám teda týýýýmobil a nic mi nepadá.. a když byl výýýýpadek tak jsem hrála přes operu a šlo mi to dobře, jen zpočátku mne nenapadlo přes operu hrát tak jsem ztratila asi 3h

Prepperka, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.