ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jelikož jsem lenošný farmář,tj.skoro vše řeším kombajnem,tak se mi sazeničky hromaděj v liště!
    [​IMG] :wuerg:
    Dokud to nespraví,odmítám je vysazovat na plochu!:p Škoda že nejdou posílat sousedům!:cry:

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kaolín11, já je průběžně usazuji na plochy, kde třeba čekám na sklizeň, před tím tam byly dekorace s pluskama... Takže jich mám jen 28.

3. 14087

14087 Hvězda fóra

kaolín11 Já je sklízela kombajnem, už to funguje dlouho a když je vyberu tak jdu z plochy pryč a pak se vrátím a jsou fuč ;)

4. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Ty jsi šikulka, ale jek píšeš, třeba to někoho nakopne ;)

Jak píše tronaldo55, tuto dekorku nám dává řádek z nějaké akce.... zřejmě jsi v tu dobu nehrála, jinak bys ho určitě měla ;)

Potvrzuji, opravdu jdou sklízet kombajnem a už je to nějakou dobu.... před tím se mi taky hromadily v liště, ale teď je sem tam na plochu fláknu, hlavně když mi chyběly kupóny na pomocníky ;)

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tuhle informaci sem bohužel nikdo nedal!:p Vím jenom,že tam byl nějakej zádrhel a už strašně dlouho jsem je ani nezkoušel dávat na plochu! A pokud si vzpomínám,bylo nás víc!:wuerg:

6. 14087

14087 Hvězda fóra

kaolín11 tak už můžeš :D a ostatní také ;)

7. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

dinoalesi
    Akce je asi tato ZDE a tu jsem opravdu nehrála :(

8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

No áno,len kam ich dávať? :music:

9. lacrima

lacrima Titán fóra

Omg , :D
    vy máte na skladě tolik vajec ? Tedy vy jste šetřílci . To by nevydržel ani Harpagon .

Já teda pokud mám vejce doma, tak je sním a pokud v inventáři , tak šup s ním na plochu .
    Když dozraje sklidím, když je vyčerpané, hned na něj narazím další ,
    aby to zahřáté hnízdečko nevychladlo . Tajemné vajíčko miluji , vždy netrpělivě čekám, co bude dávat
    a mohu potvrdit , že je toho celkem dost. :inlove:
    Vůbec jsem nepostřehla , že byl nějaký problém se sklizní. U mě vše v pořádku.

10. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Když tady byla řeč o SH, chtěl bych se zeptat.
    Jelikož mám asi měsíc z úkolu za pažitku SH stromek a je to jediný obřík, kterého mám. Když se sklidí s kombajnem, připíše se mi SH?
    Pokaždé se chci podívat před sklizní, ale vždy na to zapomenu a nejsem si jistý, jestli se připsalo nebo ne :eek:

-Jara05- a kutilka70 tohle ocenili.
  11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05, vždy se ti připíše. Je to stejné jako s plody ze stromů - taky se připíšou ;)

12. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

14087 - moc děkuji za radu a moc se všem sousedům, kteří čekali na akční padátko, omlouvám, zítra se už polepším.

Přeji pěkný a slunečný den jaký máme zde u nás.

13. 14087

14087 Hvězda fóra

-Jara05- není zač :D , ale aspoň v tom nejsem sama xD
    člověk se učí celý život :) stane se nooo :D

14. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Už by to chcelo opäť nejakú akciu čisto pre silných hráčov iba ako vtedy 2 florenovníky. :music::p:p

15. kocieva

kocieva Veterán fóra

Zdravím a pěkný podvečer přeji všem.
    Dnes jsem byla při sklizni mile překvapena, nevím od kdy to je, ale já si toho všimla až dnes.
    Jedná se o velkokapaciťáky, ten, kdo je mívá na horní části plochy, ví, že jejich popisek vždy byl schovaný pod horní lištou, nyní už néé!

https://prnt.sc/mOAwbZHp_Fje..

16. 14087

14087 Hvězda fóra

Zrovna jsem chtěla sklízet, když v tom o-ou, výpadek :D a teď bych sklízela další :), tak doufám, že akce bude prodloužena :)
    A hlavně, že pojede už v pohodě :)

17. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

deje sa to len mne alebo čo? Na firefoxe ani na chrome ne notebooku si nenacita stranku komplrtne. iba na mobile sa mozem prihlasit

lacrima, -Jara05- a Bokonon tohle ocenili.
  18. 14087

14087 Hvězda fóra

Mne to nejde v klientovi a v chromu.. na Opeře ano, to jsem teď zjištovala.. ale cca 3h do nešlo ani v Opeře :sleepy:

lacrima, -Jara05- a Bokonon tohle ocenili.
  19. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

V tuto chvíli máme jen info, že některé servery byly odstaveny. Až budeme mít více informací tak, dáme vědět.

Přeji hezký den

20. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

Mně to zase neběží. Chvíli to šlo, ale zase to hlásí že není k dispozici DNS server. Jdu spát a uvidíme zítra.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.