ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lumat85

lumat85 Stará škola

evoku57 : tak to je teda fakt darda. Já sklízím parky jednou až dvakrát týdně, právě proto, aby " uzrály" všechny dekorace. To pak sedím a klikám jednu po druhé, abych nejdřív odklikla ty, co navyšují % u dekorek. A děsně mě to takhle nebaví - čekat až se to načte, pak další a zase čekat a pak další a takhkle skoro 20 minut. Je pravda, že jsem skoro rok nehrála ( péče o babičku po úrazu), tak mně asi utekly výnosné dekorky a větve. No nic, zbourám parky, osadím znovu a uvidím kolik to hodí. Jen nemůžu vymyslet nějakou dobrou a jednodušší strategii na sběr dekorek.
    Ještě jednou gratulka k takovému výkonu.

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

lumat85, já sklízím dekorky každý den ráno, mám je na celé farmě;), takže akce jedu jen až sklidím dekorky, dodělám akci a znovu nasadím, aby byly připravený zas na druhý den ráno. Sklízím je ručně a to ty, které přidávají % Bz, až poté co sklidím nebe. Pak se vrátím na první plochu a sklidím oba druhy dekorací na kombajnu, přejdu všechny plochy, někdy u té poslední hned znám výsledek, ale když je delší načítání ploch, tak se nestačí načíst všechny, ale každý den si to zapisuji a hned spočítám, kolik jsem uhrála, bloček je na to dobrý. Jeden den toho je přes 60 M a druhý den přes 50 M, to podle toho, kolik mám řádků na % BZ a násobících dekorací. Ne každý řádek a dekorace jsou každý den ke sklizni. Jedu jak fretka, protože už mám nějaký ten věk za sebou a chtěla bych, co tu ještě pobudu, udělat z farmy co nejvíce, nejlépe po 300 lvl.

3. 14087

14087 Hvězda fóra

Sláva konečně hranostaj z tajemna z akce kronika kostkoviště :)

4. lacrima

lacrima Titán fóra

Zemřel britský zpěvák a hudebník Ozzy Osbourne
    RIP

Sbohem legendo, sbohem kmotře heavy metalu .
    Odpočívej v pokoji .

5. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj,

Ozzyho je mi líto, ale už na tom byl vážně špatně, zvládl koncert myslím, že 5.6.2025 a už tam řekl, že bude poslední. Ať je mu země lehká a jeho písně zůstanou v nás..

Dobře Dave smazala jsem to. Díky

Pěkný den ;)

Naposledy upraveno: 23/7/25
  6. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, asi není zrovna vhodné zveřejňovat soukromou korespondenci zde na fóru. Jednak je to zpráva určená pro tebe a za druhé může to eskalovat nevhodné chování a různé rozepře a napadaní, což nebudeme tolerovat.
    Chtěl bych vás proto požádat, aby jste tady nezveřejňovali soukromou korespondenci. Pokud ve zprávách spatříte slovní ataky, urážky nebo výhrůžky, odesilatele si zablokujte popřípadě řešte přes herní podporu. Děkuji.

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nemožné! Po tolika letech expertní úkoly splněny!!!8) [​IMG]
    Nyní zbejvaj pouze úkoly na TS,které moc neovlivním.Odtajněno 40 sazenic na farmě a novej stromek nikde.O něco méně skorohranostajů se stejným výsledkem!:cry:
    Nyní se mohu naplno věnovat skleníku,kde mě zbývá došlechtit 28 plodin.:wuerg: Akorát se mi zdá,že ve skleníku zarezly kohoutky!o_O

8. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj,
    dneska byl trochu čas na položení a odtajnění piccolek a musím říct, že žádná olympiáda, na to že jsou v akcích k dosažení jako poslední a pro mne skoro vždy nedosažitelné :p

9. evinana

evinana Komisař fóra

14087 souhlasím s tebou. Poslední dobou u mě padá hodně medvědí kámoš a pogo show. Kdy mi naposledy vypadl Jackův dárek už si ani nepamatuji. To snad bude rok, né-li déle. To je zatracená náhoda;)

10. kocieva

kocieva Veterán fóra

Souhlasím, u mě též - Pogo, Vílí pramen, Květinová melodie, . . ., naštěstí sem tam Kouzelný klobouk (za něj jsem ráda) a Ingridin student.
    Ale Jacka jsem už pár měsíců neviděla, natož Florenový strom (stále jenom jeden, jediný).

11. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Taky se mi zdá :wuerg: Potřebuji vyšlechtit Lásku k SH u Chryzantémy a Jehličkovité růže a buď nepadne nic nebo všechno okolo :cry:

12. 14087

14087 Hvězda fóra

Nabídla jsem od každého něco na trh, jsem AL tak snad se bude hodit :p už mi to hodilo přes 200M :)
    Kéž by byly reálné :D :D

13. comando09

comando09 Perspektivní autor

Ahojte vie mi niekto poradiť kde na hre nájdem nap. Arborétum alebo Továreň

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  15. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahoj
    může mi prosím někdo vysvětlit proč se mi po akci Kroniky kostkoviště objevil v družstvu nový úkol?
    https://prnt.sc/RuTgCly645wM
    děkuji m

-Jara05- tohle ocenil(a).
  16. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

lacrima, -Jara05- a 14087 tohle ocenili.
  17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Y_n_O: Pokusím se vysvětlit tady, protože jedna věta mimo nevadí, tak jako asi nevadí neustálé děkování když pro pro něj máme taky vlákno, ale diskuze přípustná není.
    Sushi máš ráda, dokonce miluješ jak píšeš a není to poprvé. Že to jsou kousky snad ví každý i RT. Kdybys mě přímo neuvedla, tak reagovat nebudu, ale takhle jsem napsal, že sushi miluješ jednotlivě, ne napíchlé. Ale na farmě je z kousků špíz, proč ne. I vejce, mléko, med, nářadí a drát rostou na stromě.
    Také jsem uvedl svůj vztah k jinému jídlu a samozřejmě každý ví, že mnohde ve světě je to jinak. Ať si s chutí dají cvrčky i s nožičkama já jim to přeju a nekritizuju. I těm u nás.

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Děkuji za vysvětlení. Jsem utahaná jako kotě, práce a práce, proto mi mozkovna šrotuje na půl obrátek...
    A dobrou chuť k nějakému tradičnímu jídlu :)

19. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj Peto121 a Y_n_O
    .....pokračování mého povídání. Hru hraju protože mi baví a chodím se sem odreagovat. Televizi nemáme a ani by mne nebavilo ji sledovat. Manžela mám za poslední rok už po páté v nemocnici, takže klidně berte moje zdejší žvatlání tak nějak s rezervou.
    Ale nestěžuji si. Jsou na tom lidé i hůře. Za pár dní mi ho pustí domů a možná zvládneme i podzimní dovolenou :music:
    Všem přeji krásný letní večer a hodně zábavy u hraní Farmeramy :inlove:

Edit: díky všem kdo sem na fórum píší, ráda si pročítám Vaše příspěvky :)

Naposledy upraveno: 6/8/25
  20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

kutilka70 ale no táák. Veď som to písal úsmevne,nie,ako kritiku. Je dobre,že ťa hra baví.Dosť často bývaš medzi prvými,kto má hotovo. Neber to v zlom.Ja pre prácu nestíham,tak si idem svoje. Tak nech sa vám tá jesenná dovolenka vydarí. ;)

Naposledy upraveno: 9/8/25
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.