ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lacrima

lacrima Titán fóra

Máš to ale štěstí ! ;) .... další kamarád do sbírky je doma :inlove:

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mě se podařila novinka jen na vedlejší farmě, ale moc jsem netočila :p je mi líto PL, když dekorku budu mít xkrát, než skončí, tak je škoda točit, spíš jsem chtěla extrém. sportovce nebo guru jogy

3. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

evoku57
    Přesně tak, nakonec ji budu mít několikrát a jen se bude válet v liště :wuerg:
    Už tam pár takových mám, takže jsem se rozhodla netočit, jen když se mi bude nabízet ;)

4. karbar

karbar Baron fóra

Ahoj všem, teď nevím kam mám napsat. Vyskakuje mi na Baha Čajový společník a nevím co s ním kam s ním.
    Nikde jsem nic nenašla.
    Děkuji předem za odpověď.
    karbar

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Jara05-, lacrima a karbar tohle ocenili.
  6. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Je to tady a hnedle 3x ;)
    Tak jak jsem před pár dny psala. A to jsem jen točila lístky kvůli Královně :music:

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já mám ty dekorky dvě, když jsem točila tzv nad limit. Dycky si nechávám celé číslo, a tam bylo lístků šest navíc. Tak jsem zatočila a ono se povedlo. Dál budu s Vehiklem točit až ráno, kvůlivá růžím na Baha.

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Včera padnul předposlední expertní stálý úkol v družstvu![​IMG] 8)
    A nyní zbejvá už jen ten nejšílenější!:wuerg: (Divadlo vran)
    Alespoň k něčemu jsou dobré akce na bahamce!V poklidu sem si pěstoval macešku na všech volných polích a využil bonusy na akci!

9. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

kaolín11
    On ten úkol Pomněnky mi přijde mnohem šílenější. Ale pokud budou akce na Baha nebo na spešl ploše, tak doufám že se mi také v Družstvu podaří umořit pár úkolů. Stejně to ale vidím tak v příští pětiletce :wuerg:xD
    Splnění úkolů na šlechtěnce mi také přišlo jako úplné scifi (protože SK nekupuji). Ale už je mám umořené a jsem ráda ;)

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

I když Farmu hraju už třetí pětiletku, nevidím důvod, proč družstvo plnit. Posbírala jsem pikolky, snad se někdy donutím k tomu, abych vyzvedla obrstromky...
    Družstvo bylo fajn, když jsem se blížila k lvl 100, to jsem plnila, co se dalo, kde bylo hodně BéZetek.

11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O som na tom podobne,vyzobávam len to,čo potrebujem.Ostatné je pre mňa zbytočné rozhadzovanie.

12. evoku57

Nezapomněli jste na žetony ze sezony použít, aby Vám je zase neproplatili ;)

13. michalek358

michalek358 Pisálek fóra

Ahoj, jsem ve 175 levelu a mohl bych mít ještě 6 sousedů. Na stromě moudrosti jsem runu našel a mám i dostatečný počet potřebných hvězdiček , ale nejde mi vše dokončit - rámeček není zelený , ale šedý . Nevím co dělám špatně , tak prosím o radu. Děkuji

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

michalek358 - ahoj,
    a máš aktivované předchozí runy ? Na stromě moudrosti se aktivují runy postupně - po najetí myší na cílovou runu se zobrazí cesta s runami, které je nutné aktivovat předtím.

Strom moudrosti

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  15. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Přeji dobré a ještě lepší ráno!
    Nevím, co se děje, ale mám dnes problém dostat se na farmu a když už se zadaří, tak přechod z jedné plochy na druhou je veliký problém.
    Je možné, že chyba je u mě, ale....
    Mějte se!!

lacrima, evainfo a evoku57 tohle ocenili.
  16. evoku57

Jara, chyba není u tebe v dotazech už je nás víc:), farma nejde sklidit ani ručně, no hrůza, přišla jsem o asi 60 miliard BZ

Naposledy upraveno: 16/7/25
    lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  17. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

evokus57, já ráda "oželím" těch pár miliard BZ, jenom kdyby se farma co nejdřív vrátila do normálu.
    Na druhou stranu jsem moc ráda, že jsi mě potvrdila, že závada není na mém přijímači! xDxDxD

lacrima a evoku57 tohle ocenili.
  18. lumat85

lumat85 Stará škola

Holky já sklidila kolem 6 hodiny úplně normálně, žádný problém. Jen teda u evoku57 mě zarazila ta výše BZ. To jako vážně jedním sběrem 60 miliard BZ? Tak to teda klobouček. To bych byla jedním a půl sběrem v dalším levelu. Já jsem ráda, když mně to hodí 4 - 6 miliard. Jo, vidím, že jste vyšší levely, ale to je vážně dost velký rozdíl. Budu se muset na svými parky zamyslet a překopat je. Ale stejně, takovou dávku nedám. Ještě jednou hlubokosklon za takovou strategii.:)

19. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

dobré ráno prověřil jsem na svém účtu a dlouho, hodně dlouho mam 100 procent a nic. Předal jsem info dál

nicméně v klientovi funguje hra normálně, mám problém jen v prohlížeči

20. evoku57

lumat85 tak jsem to v 8 hodin sklidila a udělalo mi to přes 64 miliard BZ, jeden den mám silnější :p to je dnes a druhý slabší, to mám kolem 50 M. Farma nešla skoro 4 hodiny, tak jsem zvědavá, jestli bude kompenzace, bo teď budu mít třeba velký posun ve hře, na vedl. farmách ani nemluvě, tam dnes odklikávám jen kalendář

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.