ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Jeden hráč může mít účtů kolik chce, ale jestli veřejně napíšeš že se staráš o účet své sestry je porušení VOP.

2. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Já se ale o její účet nestarám, přihlašovací údaje nemám. Hezký večer

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  3. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Když píšete o piccolo bednách (naposledy Sheron11), chci se taky pochlubit.

Za minulé akce jsem dal na plochu 6 beden a koukám vyděšeně - padl 2x Jackův dárek (moje první vůbec), plácni červa, kytice, multitasking (hodí se na body) a jediná bedna, která mě zklamala byla ta, která obsahovala medvědího kámoše

Mohlo to dopadnou líp, ale taky hůř že

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já mám radost, radost, radost :) Na Baha jsem vyskladnila tajemno a konečně mám tu divnou rybu mandarinku ;.-) A taky Huru chřestivou :) A přibyly další Palichy, Leonardové a další XXL stromy, které jsem neměla v dostatečném počtu.
    Teď ještě počkám na farmu, tam jsou jen stromky Orion; z posledních stájí ani stromů nic "podivuhodného" nebylo.
    Takže mi ze stájí nechybí nic, ze stromků jen poslední dvě novinky. Ale ony vyrostou, časem :)

5. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Y_n_O - moc gratuluju [​IMG]

Je super když nám farmička občas udělá radost. Moc často se to nestává, o to víc si to musíme užít. :)

Já dostala mandarinku taky teprve někdy před 14 dny. Jenže mezi tím už jsem si jí nakoupila zásoby na trhu, takže šla po odtajnění z plochy rovnou do invu. Však ona se tak nezkazí.

6. kocieva

kocieva Veterán fóra

Když tu byla zmínka o pikolkách, dnes jsem jednu získala z bedýnky Kung-fu:
    [​IMG] a chvíle napětí:
    [​IMG] , fajn, skvělý, jsem spokojená.

7. lacrima

lacrima Titán fóra

Auvajs to bolí ... :oops:
    Musím si jít tady postěžovat a taky i poplakat .:cry:
    Včera v noci jsem si omylem odklikla všech 5 postřikovačů a taky samozřejmě i Jacka ,
    takže mi to bylo k čemu ? >:( K velkému kulovému . Pokud si někdo pomyslel něco jiného,
    tak je to taky v pořádku .
    Inu pan Miloš Kopecký by řekl : "Vy krávo nebeská " :D

Naposledy upraveno: 4/6/25
  8. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

lacrima
    Myslím že je nás viac takých šikovných, ja som si tých Jackov odklikla viac a potom som nevedela čo skôr :wuerg:xD a to nehovorím o tých čo som odklikla ako začiatočník xD

9. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Tak jsem se dočkala :) z bedny s podivuhodnými stromy za postup v lvl. 14 beden a v poslední byl :) Obr strom na SH

Naposledy upraveno: 8/6/25
  10. Y_n_O

Gratuluji :)
    Odhadovala jsem, že je to kapkový strom, ale pro jistotu jsem zarolovala s myšítkem, abych si obrázek zvětšila.

11. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Sheron11
    Připojuji se ke gratulaci :)

P.S. A úkoly v družstvu na obříky SH a ZH máš splněné?

12. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

kutilka70
    nene to ještě nemám, musím na ty úkoly kouknout...někdy mám pocit,že to je nekočné. postupu ji v nich dle levelů. Dřív jsem na ně dlabala,tak teď to vše doháním :)

13. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Úkol Pracovití motýli obr.SH a Hubatý hrách obr.ZH. Plnila jsem jen ty stříbrné, abych se rychle dostala ne ten poslední :music:
    Je pravda že dodávek je tam celkem hodně, ale nakonec každý obřík se počítá ;)
    Je tam ještě úkol Zanícený zahradník na UH, ale ten až tak nepotřebuji.

lacrima, Prepperka a Sheron11 tohle ocenili.
  14. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

lacrima a kutilka70 tohle ocenili.
  15. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

lacrima a Sheron11 tohle ocenili.
  16. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Řádek nemám žádný...to mám jen na BZ a z dekorek nemám ani jednu. Předpokládám,že ten jelen je z Alp, ty já nemám otevřené vůbec.

lacrima a kutilka70 tohle ocenili.
  17. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Jj. Jelen je z Alp za postup do LV 5 v Alpách.
    Ale i když je nemáš otevřené, tak jsem tady na fóru četla, že některým hráčům se povedlo postoupit i tak o_O viz příspěvek ;)

lacrima, Sheron11 a Y_n_O tohle ocenili.
  18. Y_n_O

kutilka70, Alpy otevřené mám, od prvopočáteční jízdy, ale nehraju. I tak toho jelena mám. Sousedka začala hrát, má Slunečnicový vrch, já se do toho nehrnu. Ale ten jelen je fajn :)

19. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Y_n_O
    Díky za objasnění :)
    Jinak Slunečnicový vrch je bezva, mám tam obříky. Zatím mám otevřen jen základ, ale ráda bych ho postupně otevřela celý ;)

20. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Já je nemám aktivované vůbec přes strom moudrosti, zatím jsem něměla tu potřebu:) ale děkuji děvčata za vaše věcné rady

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.