ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím farmáři a farmářky

Přeji Vám hezké a pohodové chvíle během Vánočních svátků a bohatého ježíška
    :)

1.gif

2. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

tak ježišek zklamal :sleepy: z 52 piccolek ani jeden florenovník 2x klobouk 1x jack , 6x ingrid 8x deštník modré a zlaté stromy......

3. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

ja som mala len 2 a z jednej vyskocil FLORENAK ;)

Som zvedava a nedockava tak u mna by sa taky pocet nezohrial xD asi raz som sa dopracovala k10 a to len preto ze som ich nemala kde strcit :music: len co sa nslo miesto tak boli fuc;)xD

4. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Keďže som sa minule pozabudol s okamžitou sklizňou chlievov tak by som sa chcel opýtať. Stáva sa často, že je recyklomat zároveň s desivkou?

5. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

Na FB je oznámen bonuscode HOLIDAY24. Když ho zadám, tak to oznámí kód nenalezen. Pro českou kotlinu neplatí?

Edit:
    Kód, jak jsem byl upozorněn platí ve tvaru HOLIDAYS24. Hledal jsem proč je na FB nesprávný a zjistil jsem, že S na konci se bohužel ztrácí v překladu oznámení do češtiny. V anglickém originále je. Takže se omlouvám za dezinformaci.

Naposledy upraveno: 29/12/24
    lacrima, k.vitek a -Jara05- tohle ocenili.
  6. pezt

Ahoj Bokonon
    Vypni si překlad do češtiny a bude to ok ;)

Bokonon, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

[​IMG] takže 80 piccolek 44 odtajněno 36 za hodku co myslíte bude tam?[​IMG] [​IMG]

8. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

9. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Zakoupila jsem balíčky super dekorek a velká spokojenost(vraceli mi za el.)tak jsem si dovolila větší nákup

Naposledy upraveno: 29/12/24
  10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jj tak tam zase nebyl není mi souzenoxDxDxD

11. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

petaM2001 najlepšie dať piccolky na baha na dekorkovu plochu. takto sa zbytočne okrádate o políčka na hernej ploche farmy. ale ako tu bola minule debata, že tie piccola nie je kam dávať tak poslednú dobu ako robím všetky akcie s nimi kde su v odmenach tak ta plocha sa naozaj zaplni rýchlo.

lacrima, -petřík10- a Ciri13 tohle ocenili.
  12. pezt

Hezký večer přátelé farmáři a farmářky

Všem Vám přeji hodně štěstí a zdraví do Nového roku a také hodně farmářských úspěchů a samozřejmě ať se tu zase v novém roce všichni sejdeme.

FB_IMG_1735627259151.jpg

13. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Milí spolubojovníci s virtuálním rýčem a lopatou.... také Vám přeji, ať je pro Vás rok 2025 tím nejkrásnějším, plným hojnosti, nádherných zázraků, pevného zdraví, obrovského štěstí, upřímné lásky a zářivých úsměvů :inlove:

14. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Do nového roku přeji všem hodně štěstí a zdraví. A doufám, že se na fóru opět potkáme ve stejném nebo ještě vyšším počtu než letos. ;)

15. pezt

16. lacrima

lacrima Titán fóra

Všem přeji šťastné vkročení do nového roku 2025 ,pohodu , pevné zdraví ,
    spokojenost a hodně lásky.

17. pezt

Ahoj Dr.Potter
    Děkuji za kompliment ;)
    Nějak si tvůj nick nevybavuji, přece jen je to již dlouho co fungoval chat. To byly časy :p
    Jinak, daří se nám dobře;) sice už marcipánka nehraje, a zůstal jsem u hry jen já:)

18. Trilian55

Trilian55 Stálice fóra

@pezt klobúk dole koľko sa venuješ hre a veľká vďaka koľko sa venuješ aj nám na fóre
    Tiež som tu viac ako 10 rokov ale asi s dvojročnou pauzou. Hrám tak na striedačku, keď nestíham akcie (cez leto som viac v záhradke vonku), tak plním úlohy v družstve. A tak ma napadlo, "rychlíci", ktorí majú akciu za dva dni hotovú, baví vás ešte hra? Bavila vás viac na začiatkoch, keď ste plnili akcie dlhšie, alebo teraz, keď to máte šup šup :)

19. pezt

Ahoj Trilian55
    Také děkuji ;)
    Zatím mě to ještě baví :)

Tak mou hlavní motivací je nakouknout do TOP 10, proto se snažím mít akci hotovou co nejdříve, nejlépe hned první den, nebo alespoň napěstováno, abych mohl zase vrátit na plochu dekorace ;)

20. mituli

mituli Polobůh fóra

Tak si jdu trochu postězovat,250 točení a poslední dekorka na stonek nic a to jsem ježíškovi psala. To mám fakt smůlu,už nebudu věřit na ježíška.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.