ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lacrima

lacrima Titán fóra

Připomínám, že za chvilku končí bukanýrské sezóna !
    Dejte si na plochu ( kdo ho má ještě v inventáři) získaný Bukanýrský suvenýr ;)

2. Richards76

Richards76 Expert fóra

Ahojte, mne suvenír lúpežníkov dal len +1 z dielní :(

evainfo tohle ocenil(a).
  3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Richards76 - jaké výrobny máš na ploše? Základní 100% = + 1KS . Kdy jsi aktivoval suvenýr? Po 14 hod?

Přeji hezký den

4. k.vitek

k.vitek Titán fóra

:eek: mi prostě chybělo 5 min, abych mohla před koncem Bukanýrské sezóny uplatnit +1 na stromy za 5 mincí... chjo

5. 14087

14087 Hvězda fóra

Díky za připomínku :)

polacka, bačkora85 a lacrima tohle ocenili.
  6. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Máte taky z té dekorky ze sezóny pouze +1 kus a ne avizovaných +100%? To kdybych byl bývala věděla, tak bych osazení pole neměnila. Jen pro úplnost - je to i z růžových a dekorka aktivovaná po 14 hod. Škoda, škoda, škoda. :cry:

Richards76 tohle ocenil(a).
  7. lacrima

lacrima Titán fóra

Prepperka ,
    a sklidila jsi ty výrobny do 1 hodiny po aktivaci dekorky ? Má účinek pouze 1 hodinu .

Richards76 tohle ocenil(a).
  8. lumat85

lumat85 Stará škola

Sousedé odjíždím na týden...dárky posílejte potřebnějším. Za týden zase u vidlí...:D

sovicka64 a lacrima tohle ocenili.
  9. Farmářka_X

Richards76 , Prepperka a ostatní - dle podkladů měl suvenýr dávat + 100%. Bohužel RT se asi rozhodlo jinak a ani se nenamáhali nám dát vědět. Zatím je to ve stádiu poptávání co a jak. :oops:

Přeji hezký den

10. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Farmářka_X - děkuji za potvrzení, i když z výsledku radost nemám. To je mi ta dekorka skoro na nic, při rychlých výrobnách si spustím 2x 100% a ještě je mám všechny stejně dlouhé. Takhle se mi na +1 nevyplatí plácat místo na farmě. No je to škoda, ale chápu že se s tím nedá nic dělat. Tak zase u příští sezóny, +1 z chlévů, to je pro mě jiná písnička.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  11. Farmářka_X

Dobrá zpráva Bukanýrský suvenýr byl opraven a nyní dává skutečně 100% pro dílny na 1 hod

upload_2024-8-5_13-18-12.png

Přeji hezký den

12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Nějak nevím, co chci při O+D shánět... dejte mi tipa, prosím 8)

-Jara05-, polacka a .SilverAngel. tohle ocenili.
  13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tož,ale jinak nám fórum šlape dobře!xD:cry:
    Je vidět,že přechod ze starýho fóra na nový,byl krok správným směrem!8)
    Halvně nemožnost přihlásit se na fórum rovnou, bez nutnosti přihlášení i na farmu!:wuerg::p

14. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím,dávám tomu ještě měsíc a jak se farma nezlepší, končím,nejde to jak má pořád musím restartovat,hra se načte ale jak běhám z lochy na plochy sekne se to nebo se to načíta a pak nic,už mě to nebaví a že někomu to jde a někomu ne se neřeší ono taky proč dit to jde ne,při minihrach to je katastrofa to vubec ,hra by mala být zábavná a ne protivná

15. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Neverím vlastným očiam:D, takáto zostavička poteší:p;)

16. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj DANKA722 ... no tak to je sen :inlove:. Užij si odměnu ;)

17. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jak jsem se pustila do šlechtění, tak mi napadlo, jestli není v Tulidomku nějaká funkce, abych poznala, že už jsem v Družstvu to které zvíře došlechtila a splnila družstevní úkol.
    Mám to jaksi na přeskáčku, protože některá zvířata se mi šlechtí těžce podle genetiky... 8)

Nevíte někdo o takové poznávací funkci?

-Jara05- tohle ocenil(a).
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

k.vitek - ahoj, o takové funkci nevím. Ale mohlo by ti pomoct si vyfiltrovat v družstvu chovatelské úkoly ? (tam vidíš, co ještě nemáš hotové)

chovatelské úkoly družstvo.png

19. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

k.vitek
    Já jsem zvolila starej dobrej papír + tužku a vždy se zaměřila jen na na něco ;)
    Dnes mám již všechny chovatelské úkoly hotové i když jsem nevěřila že je někdy dokončím :)

20. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Skali, dík.
    Jo, přeskakování z Tulidomku do Družstva používám a filtr v Družstvu. Ale jaksi mě to zdržuje. Říkala jsem si, že je třeba Tulidomek už tak "vytuněný" ;)

Asi budu muset vytáhnout papír a tužku, jako kutilka 8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.