ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Kaolíne a Gordonko, řekněte mi, jak je možné, že máte ty postřikovače u sebe :), když ho uklidím, tak už nemá bonusy, tak je mám rozházené po celé ploše

GordonSargent a -Jara05- tohle ocenili.
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Proč uklízet ?!? Normálně je ručně přesunu!!!:)
    Klikneš na prostřední ikonu(kříž) a přesouváš libovolně na volná pole!!;) Předmět uchopíš levým tlačítkem myši,držíš,přesuneš,pustíš!

Naposledy upraveno: 3/4/24
  3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Kaolíne, díky :)

GordonSargent, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  4. polacka

polacka Vévoda fóra

Nemohla jsem se přihlásit na farmu. Měl někdo také problém?

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

U mě v poho, teď jsem se přihlásila v Edge :)
    Edit: Ale dle obdržených informací se mohly objevit problémy s přihlášením. Nyní by však měla hra fungovat

-Jara05- a pezt tohle ocenili.
  6. goro19

goro19 Pilný autor

Taktéž jsem se kolem 20. hod. nemohl přihlásit.

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, mám prosbičku.
    Prohlížela jsem nedávno svůj archiv a nenašla jsem ani video ani foto s lenochodem, co chodil po spodní liště s cedulí a na každém konci usnul. Asi mi to nějaký šotek, když byla plná paměť mého PC dědy, smazal. Máte někdo? Prosím, prosím, smutně koukám ;)

Naposledy upraveno: 12/4/24
    dasa1143 tohle ocenil(a).
  8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O a kde sa to používalo?Neviem si to vybaviť?

Y_n_O tohle ocenil(a).
  9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Myslím si že to bylo oznámení o dnu Mega BZ day

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Moc dobře si pamatuju,jak všude zavazel.Zrovna,kde jsem chtěl sázet apod! dneska v kombajnové době,by mi už tak nevadil!:)

11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Skús TU v starších,možno tam je.

12. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Na to si pamatuji býval při akci Mega den plný BZ.

13. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ynuš, ja ho mám takto:

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Děkuju moc :) :inlove:

15. lacrima

lacrima Titán fóra

Lenochod chodící spící ... tak ten byl perfektní . Pořád jsem na něj koukala , ten neměl chybu .
    Bylo to dávno, dávno již tomu a myslím si , že při nějaké akci .
    Tipla by jsem si dobu , kdy se na Bahamaramu létalo letadlem.
    Chodil po spodní liště , ale myslím si, že jen na hlavní louce .

Edit.: Jejky , už ho vidím, já už ho vidím ... už je tady :D

kaolín11 , super ... ty máš snad všechno . Díky za video, díky za milou vzpomínku ;)

Naposledy upraveno: 13/4/24
  16. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Já to zase spletla a čekala padátka na divoké. Hodila jsem na ni i citróna a čekala že mě hnojivo zasype až po bradu, ale moje brada zůstala čistá, a dokonce i ramena, kolena, a světe div se, i kotníky. Tak šup do FAQ a bylo jasno. A to jsem to před tím studovala podrobně, ale asi v moc nočních hodinách. A na hlavní se cachtají kachny. Tak snad mne hnůj v dostatečném množství zasype po ranní sklizni.

Stejně jako před rokem. Šla jsem vyvézt kolečko plné koňských koblih na náš hnůj. Dva dny před tím jsem tam chytře vysypala posekanou trávu. Nebylo jí moc, ale za to se v teplém počasí pěkně zapařila, takže se stala extrémně mazlavou a kluzkou. Rozjela jsem se prudce proti hnoji abych dostala těžké kolečko až na vrchol na jeden zátah, ale jak jsem zabrala nohou, na té zetlelé trávě mi to podjelo a já klesla na koleno. Instinktivně jsem se stále pevně držela kolečka, které ale už v tu chvíli bylo výškově nade mnou.

A jak jsem poklesla, ruce stlačily madla, čímž šlo kolo nahoru, a všechen hnůj se mi koulel do vlasů, za límec, a část koblih i přes ramena a záda až do holin. Nebylo to totiž kolečko klasické velikosti, ale takové to plastové černé, dvakrát tak velké než to běžné kovové, takže materiálu v něm bylo dost tak na dva takové šikovné jako jsem já.

Chvíli jsem tam tak klečela zasypaná bobky a hlavou plnou hnoje přemítala jak to vyřeším. Stále jsem držela kolečko v rukách nevědíc kam padne až ho pustím. Nahoru by to určitě nebylo, a dole jsem byla já. A pode mnou ta mazlavá tráva. "Co asi udělá až zkusím vstát? Podrazí mne znovu a tentokrát mi to křísne již prázdným kolečkem přes hlavu? Nebo jsem se již dostala na pevnější podklad a budu si moct zachovat zbytky hrdosti a odejít?"

Nakonec jsem kolečko opatrně položila na bok a zkusila s ním zacloumat. Leželo stabilně. Pustila jsem ho tedy, otočila se na koleni o 180° a posadila se vedle posekané trávy a již starší hnůj, který byl ale aspoň pevný. Když mě pak manžel uviděl mezi dveřmi - ruce obalené hnojem, vlasy ani nebyly vidět, holiny plné koblih, hejno much nade mnou, zlověstný odér všude kolem - řekl že mě nezná a k sobě domů že mě určitě nepustí.

***přesunuto z diskuze k akci, kam opravdu nepatří. Skali

17. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Co se zase na trhu pokazilo, když si tam jdu jen tak něco prohlížet kliknu na něco a když dám zpět, tak mě to hodí na první stránku, hlavně si prohlížím šlechtěnce za kolik se prodávají.

18. polacka

polacka Vévoda fóra

Je to asi nějaké rozbité. Nu což.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

O problému se ví je to nahlášeno k opravě, už od minulého čtvrtka tuším.
    Takže prosím o trpělivost.

20. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Taky jsem včera už chtěla psát do dotazů co je s trhem, 3 dny jsem se na něj vůbec nedostala. Trh se mi sice načetl, ale jak jsem klikla na jakoukoli položku, začala se točit kytička a tak to bylo než jsem z trhu zase odešla. Dokonce i když jsem odešla na jinou plochu a zase se vrátila, stále se tam kytička točila. Dokud jsem celou hru nezrestartovala. Jenže pak to probíhalo zase odznovu.

Bylo mi divné že tu o tom nikdo nepíše, tak jsem to včera už nevydržela a poprosila manžela ať mi pročistí PC a provede aktualizace. Potom se to hodně zlepšilo, i když i tak se trh někdy úplně nedonačetl. Ale už to aspoň občas šlo. A dnes už je to ok úplně, jen je trh hodně líný. Tak nevím jestli to bylo pročištěním mého PC nebo už s ním něco udělali. Ale jsem ráda že se tu konečně někdo ozval a já vím že nebyla chyba jen na mém přijímači.

-Jara05- a polacka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.