ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 14087

14087 Dozorce fóra

dinoalesi- jejda děkuji :D úplně bych fakt zapomněla :D

A do údolí chodím denně ve volnu několikrát za den a v pracovní dny jen večer.. nějak jsem si na to už zvykla :D že je to součást Farmeramy :D
    Jde to tam pomalu ale budu končit 19 lvl :)

2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Inuš, na mém názoru že se jedná pouze o 2 v 1 se nic nezměnilo. Farma nemá s Alpy nic společného. Dvě rozdílné hry které se snaží na sebe naroubovat a způsobuje to jen potíže. Kdyby stejnou snahu věnovali rozvoji farmy, včetně třeba nové plochy pouze na chlívky nebo stromy, odstranění letitých problémů tak by tam třeba jak píše Kocieva nemusela jezdit relaxovat. ;) Tím je vlastně řečeno, že farma je mrtvý projekt a není zájem ho rozvíjet.

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jako že Alpy jsou relaxace ?!? Sem se teda nasmál!:wuerg: Díky dementnímu nastavení ,aby člověk jakžtakž postupoval,je nutné omezit pěstování na pár druhů stromů a u rostlin nejlépe na jeden druh!Časově náročnější než farma,pokud tedy chci hrát zdarma. (pořizuji jenom pomocníky,někdy cukroví).
    Nebýt rozšíření nové plochy,dávno bych se nato vyfláknul!!:p Postup v LV je čímdál horší.Odhaduji že v 35 LV budu tak někdy v Dubnu. Pak se uvidí co dál!o_O

4. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..tiež pestujem v Údolí plesnivcov všetky druhy rastlín a stromov ako kocieva, zákazníci si zvyknú, nekupujem pomocníkov, len sladkú výmenu za fl z hry, ztatiaľ asi 3x, a vlasne tú kúpenú mám stále na sklade, mením zákazky už aj 3x, cukríky zákazníci vrátia, a aj iné - ako výhonkovače, instantné, a na nejaké padátka sa občas vykašlem, za fl som zákazku ešte neplnila, potácam sa niekde v 32 lv:D

novú plochu mám zatiaľ na BSka
    tak trochu bordel po OaD, už iba jeden víkend mám iné starosti ako farmu, potom si to upracem, Gordonka, sľubujemxD;)

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kaolín, do prvního příspěvku jsem to nedala. Tak nyní. Na farmě je stále co zlepšovat. Přidání nových ploch, které by jsme si museli zasloužit jako kdysi baharamu.Nové úkoly v družstvu, kdy nebude v odměnám banán, ale něco co Tě donutí si zahrát.Akce jsou už jen recyklované, které se dají dělat poslepu. Žádné inovace. Většinou stačí název akce a už vím o čem bude. Maximálně se liší počet kytek a padátek. A pak jako oživení hry v tom bezčasí dali Alpy. A v tom bezčasí se přece jen něco stalo. Je obvyklé,že sousedi si posílají navzajem dárky, kdysi to bylo superkrmivo, superhnojivo. I já jsem posílala, když jsem nakoupila. Časem jsme se dostali do stavu, že už tyto položky nenakupujeme a přísun ustal.Až se zavedením Alp dastávám dárky sousedům opět v celkem velkém množství.
    edit: Danka, já jsem už po OD trošku upratovala, to měnění s roteelsterem bylo velice přínosné pro nás oba, to je jen část;)

Naposledy upraveno: 3/1/24
  6. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

GordonSargent a co třeba Slunečnicový vrch? To není plocha, kterou si hráč musí nejprve zasloužit hraním? Bananány i hvězdičky budou v úkolech i nadále, protože jsou primárním důvodem, proč úkoly existují. Ale zajímalo by mě, které odměny by sis v úkolech představovala, aby tě zaujaly, ale zároveň byly adekvátní k požadavkům. Dále nemohu souhlasit s tím, že v akcích nejsou žádné inovace. Minulý rok jsme měli hned několik nových miniher i způsobů, jak akce plnit a stále je snaha přidávat nové. Je samozřejmé, že pokud je nějaká mechanika vytvořena, tak má smysl ji využít víckrát než jednou. Také je potřeba si uvědomit, že ne všichni hráči mají zájem u každé nové akce podrobně procházet FAQ, aby zjistili, jak akce vůbec funguje. Pro ně je naopak výhodou, že se některé mechaniky opakují, jelikož již vědí, jak plnit.

7. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Mám asi víc štěstí, jak rozumu :D. Otevírám vždy po 10 ks bednu "Kung-Fu Tygra" a dnes na mě toto vyskočilo ;). Podotknu, že je to momentálně dvakrát po sobě, co jsem otevřela 10 kusů a vyskočila mi Piccolka ;).

Mějte se :)

8. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Tak ja som minule otvorila 9 Kung-Fu a vyskocili 2 picolky ;) no a dnes som otvorila 7 a zase picolka ale len 1 xD

9. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Dobré ráno sovicka64 ... tak to je super :), jak ti to padá. Já někdy hold nevydržím čekat na větší počet beden a otevírám :D.
    Štěstí se musí pokoušet ;).
    Přeji hezký pátek a nadcházející víkend ;)

10. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Měla jsem pocit, že jsem někde na fórku viděla vlákno chlubírna, ale asi mě postihla vlčí mha a ani na počtvrté projité fórko nevydalo svou tajnou komnatu. Tak se musím pochubit tady. :)

Měla jsem teď ve hraní několikaletou pauzu. Do hry jsem se vrátila těsně před vánoci, takže z posledních let jsem neměla nic co se dalo získat. To znamená ani dekorky z kola štěstí. Ani jednu. No a zhruba po měsíci je stav takový, že jsem si dnes slavnostně spustila další řádek, neboť se mi zadařilo vytočit i tu poslední co mi ještě chyběla. Ještě včera ráno mi chyběly 3 vířivky, ale pak jsem si náhodou a úplně záhadně vytočila ty chybějící dvě hned po sobě, a dnes ještě tu poslední.

Vím že někdo dokáže vytočit všechny potřebné dekorky třeba za hodinu, ale já nic nekupuji za reál, takže musím vyjít jen s lístky které mi padnou ze hry. A i když jich je docela dost, pořád je můj příjem dost omezený. Navíc nebylo jisté jak dlouho ještě bude nabídka trvat, takže jsem ani nedoufala že bych zkompletovala řádek. Točila jsem kvůli bonusům, 100% do stodoly by se mi teď, když mám všude stromy, hodilo.

O to větší radost mám, že se na mne usmálo štětí. (Teda s dekorkama, žádný bonus mi nepadl.) Takže je to opravdové překvapení a mám vlastně ještě takové pokračování vánoc. Supeeer... A stonek stonkuje xD

11. Ivca1111

Ivca1111 Rádoby autor

Ahojky farmáři, může mi někdo poradit kde najdu ten Jantar? Nikde ho nemám a bez něj nemohu mlít a pokračovat v úkolu.Na začátku jsem ho měla dostat,ale nic jsem nedostala a každých 5 hodin se má doplňovat a taky nic.Tak nevím co s tím.Děkuji za rady a odpovědi.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  12. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj Ivca1111,
    pokud jsi nedostala kontaktuj prosim herní podporu. podle toho co píšeš jsi nedostala žádný a nic jsi ještě neumlela a ještě kontrolní otázka Bahamaramu máš otevřenou ? Pokud ne, tak tato akce není pro Tebe

-Jara05- tohle ocenil(a).
  13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] :inlove:bol tam, florénový fešáčisko, v pikolke z prémia+:D

14. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Niekomu padaju Florenaky a niekomu zase Jacky,z poslednej uz 8 ;)xD Florenak mam zatial 1:) Ale padaju mi klobuky a ine dekorky z ktorych padaju floreny xD

backora85 Ja som na tom rovnako ;) mozno raz sa mi podarilo 10 picoliek udrzat v liste,no len preto ze u majaku bolo plno xDxDxD a o oststnych bednach ani nehovorim ,ak sa mi nazbiera viac,tak to len preto ze nestiham xD

Pekny nedelny vecer prajem :) Deti a vnucka odisli a ja teraz oddychujem xDxDxD

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ukápla mi slza, já mám furt jen dva. Ale neva, pikolky daly klobouky, čtyřikrát za sebou, tak se konto taky pěkně plní :) Utrácím jen za Turbomlýn, tak mi to na chvíli vystačí.

16. Trilian55

Trilian55 Pilný autor

Ja som si nasyslila na Silvester 16 pikoliek a florenak tam nebol, ani Jack. Holt, komu není zhury dáno ;) hlavne že nás to baví xD

17. Y_n_O

Já mám Jacky čtyři. Jeden byl za nákup (už nevím, jestli to byli pomocníci na měsíc nebo Turbomlýn za zbytek z pajsejfky), tři mi daly pikolky. Jeden má už jen tři náplně, další tři mají osm, třináct, dvacet. Na chvíli to, snad, i při neustálých akcích s nedostatkem času na síti, vydrží :)

18. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Chci se zeptat připisují se vám floreny? Mě totiž ne už to sleduji druhý den, mám 3 florenové stromy a 5 kouzelných klobouku což je dost fl, tak jsem to šla vyzkoušet na bedně s party lístky mám jich 20 naštěstí jsem to vyzkoušela jenom na jednom byl tam jenom 1 fl a taky se nepřipsal.

Edit Tak to jsem spletla s PL s bedny s FL se mi to připsalo.

Naposledy upraveno: 17/1/24
    lacrima a Y_n_O tohle ocenili.
  19. Y_n_O

.macca., mám dva stromy, čtyři klobouky - připisují se správně; i z beden a odměn se všechno připočítává, jak má.

lacrima tohle ocenil(a).
  20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

nevšiml jste si někdo nachvilku mi na stonku naskočili 2 nové řady jedna bude na vířivky a tu druhou jsem nestihl?

edit děkuji jdu to proběhnout

Naposledy upraveno: 20/1/24
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.