ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Sklizeň ráno před odchodem do práce 0... nejde se mi přihlásit.
    Příští možný dnešní pokus v 17. hod...

to se to pak pěstuje a plní akce -.- jedna báseň!
    To mi je ten večer vytočený bonus 100 % do stodoly na 2 věci...
    (Jakože jsem z těch 100 párty lístků taky konečně něco vytočila!)

EDIT:
    A je to zajímavé, nezahlédla jsem ani ovečky... ale na fórum mě to pustilo. A jsem tu přihlášená. Pomůže ta informace něčemu?

-Jara05- tohle ocenil(a).
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nejdřív se to tváří, že nejde internet a ono jen stránka farmeramy, ostatní net šlape :) a pak, když se do farmy dostanu, nejde přejít z plochy na plochu a nejde to, už to zase začíná

Edit: jdu dělat něco užitečnějšího

Naposledy upraveno: 28/8/23
    -Jara05-, kaolín11 a polacka tohle ocenili.
  3. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

evoku57
    Již to funguje, normálně jsem sklidil v Unity klientu. Naštěstí tentokrát výpadek nebyl tak dlouhý...

kaolín11
    Vždy když spatřím tu ovci před výtryskem, bojím se o stav svého monitoru zevnitř...xD
    Jak bych to asi čistil?:p

Naposledy upraveno: 28/8/23
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Už to trvá fakt dlouho.Nic mi nebaví a sem řádně otrávenej!:wuerg:

5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

To ako fakt nechá RT skončiť kopu hráčov s hrou namiesto toho,aby ich niečím motivovali?? Čo tak hodiť každému ,,aspoň'' dve pikolky,alebo Jacka,možno jedného Johna Citrona,nič by ich to nestálo a veľa hráčov by malo aspoň nejakú motiváciu.Ale oni nič! o_O Mne je to jedno,do Álp už chodím raz za 3-4 dni a farmu hrám zo zotrvačnosti,ale začína ma to prudko nebaviť.

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

To bych taky mohl chtít dnes po bance aby mi na účet přihodila nějakou korunu. Pomalé načítání, problémy s platbou. Teď to bylo i ve zprávách. Tytéž útoky, no jo někdo se baví. a zahlcují informacemi...

-Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  7. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Pitrýsek47 - To bych taky mohl chtít dnes po bance aby mi na účet přihodila nějakou korunu.

A to je dobrý nápad :D když už moje kočičky budou mít nucený půst, z důvodu nemožnosti provést platbu za nákup jejich bašty, tak ať z toho aspoň něco kápne.... beztak na nás banky vydělávají víc než dost :pxD

Edit: Dobré ranko, nezapomeňte proměnit sezónní žetony , už zbývá poslední den!

A kdo chce týden odměn od Vráti, tak už je taky čas ;)

Naposledy upraveno: 31/8/23
  8. k.vitek

k.vitek Titán fóra

DOpr... dopr... dopr... už zas? Nemám SH, tak musím hrát voda+hnůj a mám to pěkně napočítané. A do toho mi hodí vidle ti experti, co útočí DDDSSOOO bo jak >:( ...při přihlášení se zarazím na 88 % a ovečky se snaží a snaží

Zítra totiž nebudu k dispozici pro Farmeramu, zítra stěhuju syna na VŠ koleje a budu za volantem...

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

k.vitek - ahoj, ano, vypadá to, že už zase :(

-Jara05- a k.vitek tohle ocenili.
  10. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

Celkom ma prekvapuje, že sa RT nezamyslelo stopnúť všetky akcie dovtedy, kým prejde obdobie DDOs útokov. Príde mi akoby z RT nikto nehral rovnakú hru ako ostatní hráči. Je už otravné ako ide akcia za akciou a kedykoľvek sa dostanem k pc aby som pozberal vtedy sa nedá prihlásiť. Väčšinu posledných akcií robím spôsobom, že vytiahnem všetky možné bonusy pred koncom akcie, lebo za celý týždeň nemám napestované nič. Fakt by ma zaujímali štatistiky, koľko hráčov túto hru vzdalo od začiatku júla a vôbec by som sa tomu číslu nečudoval. Všetky normálne stránky pri podobných útokoch pozastavia svoju prevádzku. Vezmite si, že by nejaký e-shop čelil podobným útokom a oni by v tom čase, keď má stránka veľké výpadky spustili zľavy, výpredaje a pridali nové produkty...úplný nezmysel :)

rosnička007, modro.ocko22 a -Jara05- tohle ocenili.
  11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Už to zase frčí, tak šup sázet a sklízet ;)

12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jako ale, už se zas nemůžu dostat do hry :wuerg: ...chtěla jsem totiž koupit hnojivo, už mi došlo... hra se zasekla a znovu se přihlásit nedaří. Chjo. Už mě to neba...

rosnička007, -Jara05- a vrtulnice tohle ocenili.
  13. evoku57

Také mne to vyhodilo a přihlásit se nejde, už je to fakt trapný, ať si Dosáci dají pokoj aspoň o víkendu :p

rosnička007, -Jara05- a vrtulnice tohle ocenili.
  14. libakos

libakos Polobůh fóra

Krásné ráno, než napíšu na podporu,třeba někdo poradí.Na vodopádech již delší dobu mám na jednom místě výrobnu ,místo které je točící se hvězdička.V pohodě ji sklidím,nakrmím i ji můžu dát do lišty ale zpět zas jen v podobě hvězdičky.xDOstatní zaplněná místa jsou v pořádkuxDAle nijak mě to nevadí,jen pro pořádek;)

15. kocieva

kocieva Osvícený autor

Já mám to samé, v pralese, je to už asi 14 dní, myslím, že na to byl i dotaz (ve vláknu Jiné dotazy, příspěvky č 144 a 145).

16. libakos

libakos Polobůh fóra

kocieva-dik,třeba tam najdu odpověď

-Jara05- a kocieva tohle ocenili.
  17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

No,já bych řek,že o problému se ví,pracuje se na něm dnem i nocí a výsledek je asi podobnej tomu v nebi!
    [​IMG] :cry:xD

18. evoku57

Už zase farma stávkuje :)

Po pár minutách už to zase jde

rosnička007 a -Jara05- tohle ocenili.
  19. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

evoku57
    Možná šlo o lokální problém - v inkriminovanou dobu jsem se zrovna přihlašoval na svou farmu (potřeboval jsem učinit přípravy na Divoké louce) a žádné zpoždění či výpadky jsem nepozoroval. A jak říkáš, šlo naštěstí o krátkou dobu...

evoku57 a -Jara05- tohle ocenili.
  20. polacka

polacka Vévoda fóra

Opět se nemůžu dostat na farmu. Je nějaký problém?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.