ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. goldedawn

goldedawn Znalec fóra

Tak opět kytička a pak sbohem,stránka je nedostupná.A nikdo nám nic neřekne.Nebaví mě to.

-Jara05-, jarege a LuckyDi78 tohle ocenili.
  2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Já vám klidně napíšu. Víme, že jsou nějaké potíže, ale zatím nemáme další informace :(

Přeji hezký den

3. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, také hlásím střídavé potíže okres Ústí nad Labem.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  4. kocieva

kocieva Osvícený autor

Zdravím všechny. Dnes mi Farmerama též jde - nejde - jde. Mám modem "nula dvojka". Dnes jsem pracně naistalovala Operu dle návodu Pezteho (v těchto technických záležitostech jsem naprostý laik) a tím také děkuji Peztovi.

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

kocieva: Gratuluji, chápu, že adaptace byla a je nutná k přežítí, ale zase takový závislák nejsem abych tohle podstupoval. Tak zahynu jako dinosaurus.
    I modem? O2 Smart box 2.
    Jedině ještě anténu na Měsíc nebo na Mars.

6. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Já nevím co furt máte, u nás na Beskydách je to pořád ok.... tož asi, že su na kopcu:p xD;)
    Občas to zpomalí, občas ztuhne, ale po restartu zasejc fachá :)
    Něco mi říká, že to nebude tak úplně lokalitou ;)

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jóo dinoalesi, to bych nepsal, protože mně dřív taky vše fachalo a to si neumíš představit jak jsem to schytal :D. Na každého jednou dojde, asi i na mě, ale mě by fakt zajímalo, čím to je. Čím víc indicíí tím lépe.
    Teď hra taky běží jak má.

Naposledy upraveno: 25/8/23
    polacka, bačkora85 a evainfo tohle ocenili.
  8. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím, také jsem stále v potížích. Píše mi to totéž, co Pitrýskovi: Tato stránka je nedostupná, www.farmerama.com neodpovídá, reakce serveru farmerama byla příliš pomalá. Internet od lokálního poskytovatele mně funguje zcela bez problému a instalovat a zkoušet všechny možné prohlížeče nehodlám. To raději naposledy sklidím a už nezaseji. Jinak okres Brno venkov. Ale mám pocit, že se tu vždycky, když to nefunguje, objevuje skupina stejných jmen (avatarů).

9. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Začína to byť prípad pre Sherlocka.Vydržte,však ono to raz skončí,nič netrvá večne a ani utočníka to nebude baviť donekonečna. No a v neposlednom rade potom príde Bombový bonuskód,ktorý ma posadí na zadok. :p;)

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

To není o tom, v kterém aktuálně to funguje prohlížeči, ale je to tím, že ten prohlížeč nabízí bezplatnou VPN a tím se obejde vaší stávající IP adresa, která se nechce spojit se servery BP, tím se změní trasa pro přístup k jejich serverům.

evainfo, bačkora85 a Peto121 tohle ocenili.
  11. polacka

polacka Vévoda fóra

medved222 Hele, třeba je někdo vysazený na některé hráče. Tak tumáš chceš hrát, mi Ti to znepříjemníme. (je to vtip). Ale jinak si to nedokážu vysvětlit.
    Také přemýšlím, že na jaře již nezaseji.

medved222 a -Jara05- tohle ocenili.
  12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Aha, tak proto mi to při krachu farmičky psalo toto?

mrkvicka9 a -Jara05- tohle ocenili.
  13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Když mne to dnes v 5:25 poprvé vykoplo z farmy, říkala jsem si, že začíná víkendová zábava... Chjo, před chvílí jsem otevírala bedny. Asi tak čtřičtvrtě hodiny, protože po třech až čtyřech otevřených bednách se na další točila slunečnice. Tož restart. A znovu stejným způsobem až do konce. To samé vehikl - pár zatočení a zamrzl. Mno, nedá se nic dělat, můžu být ráda za to, že poslední dny hra u mne fungovala a šetřila jsem nervy do pracprocesu :)

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Mě to brzičko ráno jelo až do teď, no občas se plocha taky pomaleji načítala, ale počkala jsem a ovečky sami nakonec doběhli k cíli xD
    Taky věřím, že se to uklidní a pachatel si po nezdarech najde jinou oběť ;) Horší jsou ty sítě, taky nic neměním a nestahuji, ale čekám až to odezní a zatím dobrý :p

15. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Opět mám hru nedostupnou v ME i v GCH, ale díky pezt - Opera to jistí.
    Pěknou hru, farmáři!!
    A cca po 20 min. už je opět hra přístupná.

Naposledy upraveno: 26/8/23
    sovicka64, evainfo a danielka0000 tohle ocenili.
  16. polacka

polacka Vévoda fóra

Teď i nemám přístupnou zase já. Zlobí to celý den, ale teď se nepřihlásím vůbec.

evainfo, -Jara05- a vrtulnice tohle ocenili.
  17. vrtulnice

vrtulnice Pisálek fóra

Tak mně to bohužel tentokrát nejistí ani Opera. Po cca hodině zkoušení jsem se do hry sice dostala, ale po další půlhodině už ne.
    Němci a Maďaři jsou na tom stejně.
    Zkuste to teď, jde to :)

-Jara05- tohle ocenil(a).
  18. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Víme, že to zlobí. IT se to stále snaží vyřešit. Více informací bohužel nemáme :(

Přeji hezký den

19. k.vitek

k.vitek Titán fóra

8) tak nakonec došlo i na mě.
    A to jsem právě dokončila poslední "kolečko" 31. pokusu... a měla jsem dostat odměnou Větev na Stonek.
    To jsem zvědavá, v jakém to stavu bude, až se mi podaří zase přihlásit...

EDIT:
    Tak se mi to zaseklo, jako bych to poslední "kolečko" vůbec nepospojovala a neuzavřela... tak jsem to udělala po dalším přihlášení... a mám Větev.
    Asi dokončím levou stanu... a skončím s akcí -.-

20. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Přátelé, tím že se budete snažit pořád dokola a dokola pořád se snažit přihlásit, následně se budete snažit přihlašovat i z jiné geolokace tak tím tomu moc nepomůžete. Když přihlášení spadne, uvařte si kávu, dejte si nohy na stůl anebo se zvedněte od PC a bežte pracovat na zahradu rukama :)

Podívejte se prosím do VOP a tam je mimo jiné uvedena garantová dostupnost hry 90%. Což znamená, že vše je v pořádku pokud nebude hra dostupná po 10% roku či měsíce nebo i dne. takže nedostupnost 36 dní je v pořádku - nedostupnost 3 dny v měsíci je taky OK. Takže klídek, klídek, klídek ...
    RT určitě dělá co je v jeho silách a přijímá taková opatření na eliminaci následků DDoS útoků. Bohužel příčiny útoků eliminovat dost dobře nejde.

Pokud chcete někdo diskutovat o přičinnách a možnostech útoků je to již trochu jiné téma na delší diskuzi.

Naposledy upraveno: 27/8/23
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.