ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

pezt sme sa ti nabúrali na učet??? Však ty si v mojom! ;) Bonbónky,ty ja rád.

Edit: Bol som to hore omrknúť a áno,sú tam! Môžeš sa mi nabúrať do údolia aj častejšie.

2. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Wow.... mě taky a děkujíííí :inlove:

3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..na mňa tiež vyskočili rovnaké infookná s 0 levelom, mená som si nevšimla ale Sladké výmeny pribudli, ďakujem:inlove:;)

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    Dotaz
    Kolik se těch bombónů vlastně připsalo?!? Momentálně jich mám 46 ,tak se mi zdá, že asi 20 ks.Jinak se mi zdá ,že do toho krapet vrtali,protože předtím se mi zobrazoval nadlimitní počet věcí.A nyní sem klikal na dárek s kombajnu ,jak pominutej a nic. Až po návštěvě stodoly ,sem zjistil,že mám plno.Takže by mně zajímalo,jestli plním zakázky u trhovců a výhonkovače apod. nelítaj komínem,aniž bych otom věděl!?!:wuerg:

modro.ocko22 a -Jara05- tohle ocenili.
  5. libakos

libakos Polobůh fóra

Já bych přivítala něco jiného,kdysi nám slibovali druhý diamantový slot ,bylo by určitě dobré toto připomenout .Stačilo by aspoň když je delší děsivka,na farmě MJS a na děsivce konečně využít spoustu diamantových bonusů;)

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kaolín11

Ano je dost možné, že předměty od trhovcu ti lítají komínem, nicméně při plnění zakázky by ti mělo vyskočit info okno o překročení limitu. Koupené předměty za real menu se připisují nad limit.

bačkora85 a -Jara05- tohle ocenili.
  7. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Využila jsem volnou farmu a provětrala jsem trochu stodolu. Prvním překvapením bylo, že sazeničky se od sebe nedají rozeznat a dalším, ještě méně příjemným, bylo to, že se musejí sbírat ručně.

Nějak těch 5 sběrů vydržím, sklizeň nebyla tak špatná. Krejcary a BZ se mi připisovaly bez oznámení.
    Edit:
    Teď jsem si naběhla, sklidila jsem ručně celou divošku sazeniček a přešla jsem rovnou do Alp. Při návratu mě to vrátilo na divošku, ale nesklizenou. Zapomněla jsem, že do Alp se musí oklikou přes jinou plochu, kde se nic nesklízelo. Tak jsem si to musela odklikat znovu.

Naposledy upraveno: 19/5/23
  8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Dnes ďalší do zbierky z debny s farmpotrebami.

[​IMG] Takto mi môžu padať aj častejšie,nie len 1x za týždeň. :p;)

9. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Až dnes jsem si přečetla a dost mě sebralo
    úmrtí snad největší Královny rock'n'rollu Tiny:cry:

10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nevíte někdo co je todle ? Vůbec netuším kde jsem to vzal a těch 16 hodin je tam pořád a neubíhá to.

https://imgur.com/a/P9zRN2e

11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

moncicak7070 a pezt tohle ocenili.
  12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Předevčírem sem odtajňoval 5 beden piccolo. Očekával jsem ,"modrý z nebe" a ono zatím přišlo: kouzelný strom,věčný lov pokladů,křeččí past,postřikovací umění a florenový strom! :music:
    Mohlo to bejt horší!:cry:

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak to já jsem odtajňovala nějaké zalištované tajemnosti na Baha a mám hyenu, lepidodendron a olivovník svaté Heleny. Taky dobrý ;)

14. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Mne sa krvilačná beštia zatiaľ úspešne vyhýba,asi tam musím nechať niečo uhynúť a 2-3 dni dobre odležať na slnku,potom príde sama. :p

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Peťo, pokud ji do doby, než bude obchodovatelná v O&D, nezískáš, je tvoje. Úkoly neplním, sbírku nikdy nezkompletuju, tak ti tu skoroMatlafousku pošlu :)

Naposledy upraveno: 27/5/23
  16. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Chci se zeptat, zda má někdo z Vás podobný problém - druhý den se mně nezobrazují na farmě "zralé" plodiny - ať se jedná o pole nebo stromy. Asi to nastane, když jsou plodiny připravené ke sklizni. Je možné, že chyba je u mě. Kdyby se to včera ráno - poprvé neobjevilo na PC, tak bych podezřívala NB na který nyní používám ke hře.
    Kdyby někdo poradil co s tím dělat, byla bych moc ráda. Prohlížeče jsou vyčištěné a na Alpy, bohužel, chodím, ale vždy hru nově načtu.

17. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Děkuju za vzpomínku :cry:
    Tohle je jedna z bondovek-písní, při kterých mi stojí chlupy na kůži.
    Miluju Tinu Turner :inlove:
    V té písni je všechno možné... i pro ty, kteří neumí anglicky ;)

18. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ano, na vedlejším účtu jsem měl ten samý problém, stačilo změnit nastavení hry a to: nastavení ve hře "animace pole"
    Dál sem se o problém nestaral protože ustal...
    :):):)

19. bačkora85

bačkora85 Veterán fóra

Ahoj -Jara05- .... mám s tím ten samý problém cca třetí den. Tak v tom nejsi sama. A všimla jsem si, že ve všeobecných dotazech je také ze včera napsaný příspěvek ohledně tohoto problému. Takže chyba asi nebude na našich přijímačích ;). Uvidíme. Počkám, jestli se k tomu dozvíme víc ;).
    Pěknou neděli přeji :)

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Mám jednu otázku dnes začal BB a je pri tom napísane že výprodej SK,ale nikde to SK nemôžem nájsť.V obchode nie je ale iné položky sú tam.Ďakujem za odpoveď.

moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.