ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jedno slovo od našeho překladatele mi poslední dobou dělalo BONAKO v myslivně. Kondominium. Zeptala jsem se tety Wiky a zjistila jsem, že je to prostě nemovitost, bydlení, jen se specifickým užíváním. A jak to teď bude dělat ta čarokočka, když bude potřebovat odlítnout? To bude sousedům platit nějaké mýtné za užívání společného prostoru, než vyletí z katastrálního území svého kondominia? A kočičák se asi taky raději přestane toulat a bude z něj gaučák ve svém kondominiu :) Nemáme ještě žádné obyčejné bydlení. Hezky česky. Máme příbytky, obydlí, nebylo by lepší bydliště? Slovenský překladatel alespoň vymyslel slovní spojení s apartmánem, to si většina lidí už spojí s bytem... ;)

Naposledy upraveno: 29/6/22
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

:D Tak to já jsem měl po zavedení obydlí a jeho prvním přečtení jiný problém, spojený s názvem jistého předmětu...cože? ten se tam bude vyrábět? xD nijak jsem ten myšlenkový pochod neprezentoval až Y_n_O hodila udičku, jinak pojmenování neřeším.

Naposledy upraveno: 29/6/22
  3. Y_n_O

No a já se vztekám furtovně, i když zbytečně xD Nesnáším, když někdo oficiálně przní naši mateřštinu; já taky píšu nespisovně, ale to je jen příspěvek, Ofiko texty by mohly a měly by mít daný smysl v každém překladu. Naposledy jsem si zafňukala, že mi nepadají výrobny ze sklizní polí, protože to mělo být jen nářadí ke stavbě. Holt čeština je poměrně složitý jazyk a občas i chybějící čárka v souvětí otočí význam textu úplně jinam :)
    Ale ty máš zajímavé myšlenkové pochody, skoro jako ta paní učitelka se zmrzlinou xD

4. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak jsem se na to Kondominium koukla a zjistila jsem, že v něm ve skutečnosti bydlím. Po česku je to obyčejné Společenství vlastníků jednotek.

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

:D neznám paní učitelku se zmrzlinou, dnes jen s vysvědčením,
    ašada, je to tak a třeba tam i někdo tu první část používá ;)

vilm4, moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  6. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj
    tímto se omlouvám všem kamarádům,že neposílám dárky.Už druhý týden bojuji s C19 a to jsem 3x očkovaná.Hrozná nemoc.pro ty starší.

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník všem, tak opět jedlé vajíčko xD to potěší ...

8. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Dnes jsem měla šťastný den, občas vypadne nějaká bedna s bonusy, ale toto? Ani nevím z kterých to bylo.
    http://prntscr.com/-kFjPJVeAblF

Prosím jaké uložiště používate když to photo nefunguje.

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Taky mi to tak vypadlo a také nevím z který bedny!:cry:

10. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Taky nevím... bedny otvírám co tři dny a právě z beden, kterých mám větší množství pár beden s bonusy před pár dny vypadlo.
    Bedny ze kterých padají nějaké bonusy si hlídám a otevírám je jako poslední. Takže z nějaké obyčejné, kterou jsem autamaticky odklikla a měla jich i za ty tři dny větší množství. Byla druhá nebo třetí v pořadí. Až pak mně to došlo, že bedna s bonusy tam nemá co dělat.

moncicak7070, vilm4 a -Jara05- tohle ocenili.
  12. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj GordonSargent, jedině jak se dopídit z které bedny to bylo je napsat na herní podporu. ;)

>>Jak kontaktovat herní podporu<<

Ať vás síla provází na všech cestách

vilm4, -Jara05- a GordonSargent tohle ocenili.
  13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

No myslím si, že takovou marginálii jak jsem mohla přijít z dlouhých, kiláččiných nebo jiných lahůdek k bednám s bonusy podporu zatěžovat nebudu. ;) A už je to pár dnů, původně jsem si myslela, že jsem třeba přehlédla nějaké bedny z výher, protože nikdo nic podobného nevzpomínal. Až teď jsem viděla podobný obrázek jako má macca nebo jak píše Kaolín a docela určitě to bylo z obyčejných beden.

14. Y_n_O

Njn, je to na bednu, hlídat bedny :) Ale hlavní věc je, že sypou ;)

15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jj, kapka ke kapičce a např. před pár dny jsem drhnula všechny kouty a SH bylo prostě 0. A po pár dnech? 660 kapek k dispozici. Já vím, otočila jsem i 3x obr-stromy, ale zas tolik jich nemám. A ne vždy se mi je podaří zkrátit, abych je očesala 2x za den.
    Takže nakonec bedny dobrý 8)

16. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

GordonSargent, když se takové parádní odměno-bedny objevují z obyč beden, tak bych tomu chtěl přijít na kloub, tedy kdyby se to dělo na mé farmě, jenže ta moje takové libůstky neumí 8)

Ať vás síla provází na všech cestách

17. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Zdravím. Nevím kam napsat. Mám problém s farmou. Seká se mi a každé pole musím načítat 2x
    Jedu přes klienta. Jsem technicky nemožná. Poradí mi někdo?

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Milena1952

IT už se na to dívají, snad se to brzy vyřeší

19. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Díky moc.

vilm4, babička-květa a pezt tohle ocenili.
  20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Také se mi dnes farmy sekají a musím restartovat, abych se dostala z plochy na jinou plochu ;)

vilm4 a babička-květa tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.