ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lacrima

lacrima Titán fóra

2. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezký polední čas,
    u nás se ohřívá rajská s plněnými paprikami, tak já trochu relaxuji, jednak nezvládám ta horka, jednak za pátek a sobotu 2,5 l rajské z domácích výpěstků, plněné papriky, také vlastní a sobotní bramboračka - 5 l, ta už není a to je teprve neděle - přijel zájezd - dcérenka:D.
    Pajaable - jen si zabublej pěkně od plic, na tomhle vlákně to určitě nikomu nevadí:p
    Mituli - pejska jste měli od pojišťovny? Asi by měl ošetřující lékař vystavit dceři doporučení na nového ochránce, tady se to hemží výcvikem asistenčních psů a o kus dál vodících.
    Manžílek se napapal a pojede pro tu novou pračku, stará se lekla že jde do šrotu a přestala téct, ale je to časovaná bomba, je jí přes 10 let a naposledy mi opravář sdělil, že tu opravu nějak udělá, ale je to konečná.:(.
    Podařilo se mi dodělat starší úkol děsivky, teď pracuji na dalším, tak snad zmizí nějaké resty.Do zítřejšího úkolu se mi nechce, prohlédnu si v reálu a uvidí se.
    Přeji hezký den

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Jsme po obědě , půjdeme pracovat ven, je tam nádherné počasí.
    Kdo půjdete papkat - přeji dobré chutnání, kdo jste si již nacpal bříško,
    přeji dobré zažívání. U nás byl segetín s bramborovým knedlou , teď
    přijde na řadu kávička a pak , ač by se po jídle chtělo držet siestu, se
    půjde pracovat. Úkoly jsou rozdělené, společnými silami uděláme co nejvíce.

;)

mituli .... děkuji , vím, že jsi takové hřejivé sluníčko ! Já hrošíky mám, zlatíčko !
    Jen jsem hodnotila balíček jako takový. Nejsem zas tak moc nespokojená,
    tygříky jsem konečně získala, jen prostě tolik žlutých výroben a chlívků ++ jsem
    nechtěla a nečekala. Tak , jestli se nebudeš zlobit, hrošíčky si ponech, jsem ráda,
    že se ti jich tolik urodilo, zasloužíš si je. Nebo je vyměň za něco , po čem toužíš.
    I když, to bych ti zas mohla poslat já , pokud to budu mít , jen pověz, co ti chybí.

:inlove::inlove::inlove:

A gratulky ....

:inlove:

:inlove:

A jdu udělat tu kávu a protože nikam nejedu , přidám trochu likéru.
    Jen šňapíček, aby měla lepší chuť.

:p

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné nedělní odpoledne, Gratulace babioli k 98. faremnímu postupu! Jaruško, moje milá sousedko, velká gratulka ke 110. postupu na farmě! Dopoledne jsme byly s vnučkou na procházce, bylo už vedro, potom jsme se sešli na společném obědě a po kávičce jsme se rozjeli domů, děti se půjdou ještě vykoupat, dodělat potom úkoly do školy a já budu připravovat farmu na novou akci. Krásné odpoledne všem!;););)

5. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Pěkné odpoledne.
    Evičko- lišáček je doma už natrvalo? Posledně jsi psala, že
    jede naposled. Pozdravuj ho a jsem ráda, že je tady.
    Tajemné chlívky jsou u mě ,jako vždycky, propadák. Ještě jeden chlívek
    jsem postavila, tak uvidím. Ale co s opicemi a papoušky?
    Kuřata zlobí a nepracují. Mám pocit, že se přihlásí, zkusí si hru ,
    a končí. Mě tu zůstanou, dokud nesčervenají. Tak to jim nic posílat nebudu.

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně se povedl hroch, pandy červené a tygři (o slonech a hadech nemluvím). A to zvláštním způsobem - kupováním po jednom chlívku.
    Venku je pařák, sousedé provokatéři se ráchají v bazénu a skáčou na trampolíně. Je na ně hezkej pohled, zvlášť, když si pán domu usmyslel, že se v tom bazénu bude plavit na matračce. Bazén je totiž o pouhých dvacet čísel větší než zmíněná matrace, takže otočky mu dávají zabrat. Včera tu byl rockový koncert - a já přesto usnula. Když jsem se probudila, začali vyhrávat zedníci na kazeťák. Kultury jak naseto.

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Že prý se bude makat ....hihahá !
    Rodina se usnesla, že je vedro a je škoda připravovat bazén na zimu
    a tak se ještě koupeme. Dělat na zahradě v tom pařáku ? Jsem asi
    upadla, ne ? Tak se válí šunky , plave se , děti řádí a škola ? Že je zase
    zítra nikoho nezajímá. Také se tedy nevzrušuji, chodím si jen sklidit a
    také se válím na lehátku. Přece nebudu dělat , já, jediná, pchá....
    takže společnými silami neděláme nic.

:pxD

Milena1952 ....ano, již je doma . Jen nám nějak stůně, spí , malinkato
    se nám lišáček nastydl. Buďto příliš papal zmrzlinku nebo běhal tam v
    cizině za děvčaty. Obojí popírá ...Pozdrav pak vyřídím, děkuji.

xDxDxD

A na mě leze pokušení.
    Za nějakou chvíli skončí Baha TCH a mě po balíčku chybí vzrůšo.
    Koupit něco , nekoupit ? To je otázka !

xDxD

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

U mně vzrůšo probíhá tak, že mám dejme tomu 100 fl, takže kupuju po jedné - pak zjistím, že už jsem téměř všechno utratila a těch pár šupů přece nebudu špórovat a začnu odtajňovat předčasně.xD

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

pechfóglinko ... já, ač mám pomocníky , odtajňuji ručně , hezky po jednom ,
    všech 30 kousků.
    A to samé i u sazenic .
    xDxDxD

10. JahůdkaPetřička

JahůdkaPetřička Perspektivní autor

Kuk,hezký sluníčkový odpolko přišla jsem Vás pozdravit :)

11. medved222

medved222 Analytik fóra

Přeji pěkné pozdní odpoledne,
    babioli a lacrima, gratuluji k postupům. Na Baha jsme taky poskočili o několik lvl, ale tam to jde zatím dobře, tak ohlásím až budeme mít 270. Jinak jsem odtajnila dalších 6 TCH a kromě tygra (měli jsme 1) tam už moc nic nebylo, nám se ale zatím hodí i všichni velbloudi, protože jich potřebujeme 800 do úkolu. Dnes jsem chtěla využít Mega nákup a zjistila jsem, že byl konec v 11 místo ve 22 hodin. Nebyla jsem zvyklá pročítat informace denně několikrát dokola, ale těch oprav je poslední dobou hodně. Na zítřejší úkol se trochu nachystáme kvůli padátkům, ale jestli ho budeme dělat nevím, záleží na požadavcích ze stodoly a kolik BZ a kr za to bude.
    Jinak u nás je vedro na padnutí i teď k večeru. A děsné sucho.
    Děvčata, některá jste tu hledala souseda, nenašla jsem, která to byla, mně taky jeden vypadl, tak pokud máte ještě zájem, hlásím se.

Naposledy upraveno: 11/9/16
  12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

JahůdkaPetřička

A venku jsem byla jen dvakrát, už se mi tam nechce vegetit,
    raději počkám, až se ten můj marůdek probudí, kdyby něco
    potřeboval, ať má babu po ruce.

Medvídci, děkuji za připomenutí ! Já úplně zapomněla na zítřejší akci !
    Sakramente, mám poslední dobou hosipa , jde to se mnou nějak zprudka...

xDxD

13. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Zdravím Vás :)
    ač vyčerpaná víkendovým pracovním školením, přesto odpočinutá a příjemně unavená ;) Páteční a nedělní přednášky byly bezkonkurenční a sportovní sobota, kdy jsme sjížděli řeku Jizeru z Malé Skály do Dolánek a zpět na kolobrndách bylo úžasné. Dvě noci strávené na terase s vínečkem a kolegyněmi, improvizované letní kino, hýření vtipem a historkami... navíc bez dětí a manželů. Bylo jako sen ;) Dlouho budu vzpomínat a už se těším na další pracovní setkání :D škoda jen, že školení jsou jednou za rok :D :D :D

Gratulace postupivším, nestihla jsem vás přečíst, a odložím na později, teď jdu zalehnout na matrace.... jak řekl klasik v krásném kultovním filmu "kmotr". Dobrou ;)

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Co já chudák stařena s tím udělám ?

15. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Milá pajaable, tak to vypadá, že si také budeš házet mincí ;).
    Já toto dilema řeším už půl hodiny a né a né se rozhodnout. No do půlnoci mám relativně čas - maximálně začnu akci s hodinovým zpožděním. (pokud své dilema vyřešíš dřív - dej vědět :p

16. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak nám skončil přímo nádherný den,s dědkem jsme navštívili malou chovatelskou výstavu a pak
    brouzdali rozpálenými ulicemi.No co víc si přát.Nakonec jsme zavítali i do obchodu a co čert nechtěl oni tam
    měli tak krásné kapie za dvacku,ach jo,nekupte je,že jo.Už 3 hodiny se lopotím,čistím ,mixuji a na plotně mi
    konečně pobublává dobrůtka pod názvem ostrý kečup.Zítra zavařím,jinak bych musela ponocovat a to se
    mi zrovna nechce.
    Evičko s tím já Ti neporadím,ale stojíš před pořádným rozhodnutím :D,snad si s ním budeš vědět rady.
    Na zítřejší akci se těším,já nasázela dlouhodobky,čert vem 100% BZ.;)
    Ještě abych nezapomněla,gratuluji postoupivším a mizím do kuchyně....
    Pá,pá

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přemýšlím děvčata ...Baha už jsem dekorek zbavila a dala
    stromy a zvířenu. Divošku jsem též od dekorek osvobodila
    a dala stromky a karafiát. No a hlavní a mýtina - tam asi nechám
    dekorky . Přes půl mega se hodí . K tomu BZ ze stonku a z
    parku a je to milionek jak vyšitý k postupu. Ráno dekorky vyhodím
    a nasadím karafiát. Ten do 14. hodiny bude. Nějak ta padátka zase
    vychytám s odřenou sedínkou jako vždy. Jen v úterý a v pátek to
    bude horší, to jsem v nemocnici ...no, nějak to dám , jen tak se nevzdám.

18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) hezký pozdní večer ... též jsem si lámala hlavu - přebudovávat, nepřebudovávat, nakonec jsem se rozhodla to nechat jak to je ... padátka mi padají většinou spíše z chlívků a stromů a kromě toho se zítra asi dostanu pořádně na farmu až k večeru ... když bude nejhůř, doženu to svými růžemi a kaštanovým řádkem (i když SH moc nemám) ... ono se to nějak vyvrbí tak jako vždycky ...

gratulace všem postoupivším, hezký začátek akce a ať se všem daří

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... ahojky všem závisláčkům :) ... víkend byl supr a ještě teploučko. Vidím že nejsem jediná, kdo váhal, co zasadit. Sem na baha naházela stromky a na farmičce taky nechala dekorace :D a ráno zaseji něco kratšího .. je mi toho bonusu taky líto a v práci začínám akci později, jak se zadaří :p Gratulka kdo získal hrošíky a kdo ne, nebuďte smutní. Jdu chystat do práce, tak hezký zbytek večera a dobrou noc ;)

[​IMG] [​IMG]

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, jdu vás jenom pozdravit,přijela jsem od syna z Prahy, měl 40, zítra si všechno od pátku přečtu, dnes se mi nechce ani mluvit s kocourem. Přeji všem krásnou dobrou noc.:p;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.