ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

2. lacrima

lacrima Titán fóra

Děda je doma , na oběd špagety a na mě jde medvědí "nemoc".
    Tak rychle ještě jedna gratulace, než se mi víčka úplně přiklopí.;)

3. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Anickamalirka - gratuluji k dvojpostupu (nějak se to tu rozmohlo). Tvá vyprávění,mě vždy dostanou, jsi statečná a silná osobnost.:):) Už jsem zase na chatě, jdu vzbudit dědu a pustíme se do trávy,která rychle vyrostla.Zítra přijedou vnučky,tak budu vyvařovat.Ještě musím naložit dort ze zakysané smetany s piškotama a broskvemi,holky to mají moc rády.Pěkný začátek prázdnin všem:D:D.

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné odpoledne, dřív jsem to sem nestihla, celé dopoledne zde dávali dohromady signalizaci, nahrávali nové systémy, tak teď to snad bude zase v pořádku. Moc děkuji za krásné přivítání mezi svými závisláky.Anickamalirka, krásné a dojemné počteníčko, jsi skvělou duší vaší rodiny a všichni Ti mohou jen závidět! Klobouk opět smekám!!! Velká gratulace k postupům !Evičko, děkuji za veverčí ošetřovatelku, je krásná a Evik1016, moje nožky budou skoro takové, jak jsi je tam našla!!! Přeji pěkné odpoledne a všem dětem krásné prázdniny. U nás už se začalo odjíždět: Prostřední dcera odjeli na Slovensko, nejstarší dcera zítra odlétá s klukama na Krétu a Jiříkův syn odlétá s rodinou do Turecka, tak jim budu moc držet palce, ale nebezpečno je všude, to bychom museli zůstat sedět doma! Ostatní budou odjíždět po 15 červenci, nejmladší dcera jedou také na Slovensko a druhý Jiříkův syn do Chorvatska s autem. Tak se zase potkáme pomalu před koncem prázdnin. Letos jim moc platná s mýma nohama nebudu. Tak snad někdy jindy jim to vynahradím! Krásné odpoledne moji milí!!!!;););)

5. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké odpoledne,
    no u nás stále není jasný odjezd na chalupu - užívám ATB kvůli zhnisanému prstu na noze a je mi super zle, dnes jsem se vzpamatovala až v poledne, jestli se neobjeví ještě střevní potíže, tak ne ráno za chládku(3 psi na palubě;)), ale až v poledne plánovaný odjezd. Snad to vyjde, nebyla jsem tam 10 měsíců a byť tady v této pražské čtvrti bydlím 30 let, žádný kamarád:wuerg:. Zato na chalupě spousta, no tam už jsme právě 60 let:D. Švagrová se nabídla chodit zalévat a hlavně krmit kočky, dceruška se na nás vykašlala, i když termín dovolené věděla 3 měsíce>:(.
    Jinak asi stonek nedokončím, koukají už na mne 2 dekorky v úkolech, třetí doma, ale na stonek nedosáhnu. Pochopila jsem, že bourat plochy nechci a tím mám proti ostatním menší pěstební plochu, škoda, že se nedala využít Baha, tam jsou lány. Teď ještě uvažuji o módu dovolené, nevím jak tam půjde internet, zase peníze:cry:.
    Přeji hezký zbytek dne a snad se zítra ozvu z krajiny mého dětství,kde jsem od tří let vyrůstala s babičkou, naši jezdili na víkend a prázdniny.-.-

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji překrásný večer.
    V noci u nás řádilo sto čertů , asi zapíjeli konec školního roku.
    Hromobití, slejvák, větrno , kam se hrabe Větrná hůrka .
    Kajda si vzpomněl, že chce k babičce, tak mi ho v noci přivedli
    a heč, spal u mě mlaďas ! Klíďo jsme chrupkali až do 9 hodin , když
    nás vzbudili pražáci. Přijeli o dva dny dřív a to jen kvůli tomu, aby
    prý bábince pomohli . Tak jsou tu a celý den je živo. Jen jsem stačila
    poklidit farmu a jelo se na výlet a teď jsem unavená, ucaprtaná,
    haksnička bolí , ruce bolí od holí, tak odpočívám.
    ;)

Nevím , ale asi zde mezi námi bude nějaká Jaruška, tak gratuluji
    k svátku ..

:inlove:

A také malinkami k postupu .

A nezapomněla jsem na našeho maroda, v mojí mysli je celý den.

7. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

ahoj všichni závisláčci, Anickamalirka-tvé příběhy vždy potěší a smekám, a také blahopřeji k postupům. Dnes mám takový odpočinkový den. Po práci(každý pátek mám krátkou a končím ve 12) jsem se potěšila na zahrádce mýma kytičkama-fuchsie se pěkně rozjíždějí a budou samý květ, začaly červenat maliny-zítra otrhám a začnu vyrábět marmeládu. Vše zalito a nyní testuji nový noťásek, který jsem dostala od rodiny k narozkám. Dnes za humny začíná filmový festival-i tady odtud ze zahrady je slyšet ohňostroj a v pozadí je vidět i barevné nebe. Dopěstovávám dlouhodobky a už jsem začala dávat ovocné stromy a chystám farmu na další akcičku. Hezký večer Lada

8. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Dobrý večer prajem.

Chcem sa opýtať či je pravda, že burina narastie 24 hodin po dozretí plodiny. Našla som len názor nijakého hráča. V novej práci budem víkend veľmi náročný preto by ma info zaujímalo. Nechcem brať nakoniec dovolenku, lebo večer a ráno snáď sa dostanem do hry

9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Matinnka,
    je to tak jak píšeš. Na klasických polích se plevel (burina) objeví 24 hodin po dozrátí plodiny. Pokud jsi ale již level 60 a výše, můžeš použít pohopole, kde se plevel objeví až 48 hodin od dozrátí. Také můžeš všude dát buď stromy nebo zvířata.
    Příště prosím směřuj dotazy do příslušné sekce, např. dotazy nováčků.

Přeji pěkný víkend a co nejmíň plevele

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Dlouho se sedělo, grilovalo, popíjelo a už mažu na kutě.
    Však jsou skoro dvě ráno.
    Přeji krásné sny a příjemné probuzení v novém dni.

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné sobotní ráno, bude pěkný pařák, od rána to sluníčko se vůbec nešetří! Co jsem přišla z nemocnice, tak jsem si nevzala žádný prášek proti bolesti ani na noc, dá se to vydržet, pálí to, škube v tom, ale já to zvládnu!!! Co by tomu říkal Meresjev!!! Nejhorší je , když musím stát jenom na patách, tak to dlouho nevydržím i zuby jsem čistila v sedě na židli, ale věřím, že každý den to bude lepší! Slibují zase kroupy a přívalové deště po celé zemi a to už od 11 hodiny dopoledne, tak s obavou koukám směrem k Teplicím, zda se tam nějaké mraky objeví. Přeji pohodovou sobotu a zase se uvidíme! Pa pa Zdena ;););)

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji krásnou sobotu.
    U nás bouřka, rány jak u Sarajeva, přívalák, to bude zase pohroma.
    Ale vzdoušek k nezaplacení. Miluji ten vzduch při dešti .

Dala jsem včera na plochy stromy...z těch padátka nejdou, tak se
    asi zase vrátím ke karafiátu, ten je štědrý dost ..

Vrtačka ani jedna , ty upgrady si mohu strčit ...za ucho .

Tak se zatím mějte, víkendu si užívejte !

13. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

S tím pitným režimem opatrně děvčata, aby pak jedna
    nehledala, kde že to má a ono to nebylo již obsazené !
    xDxDxD

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Je skoro poledne, dobrou chuť k obědu, sluníčko se schovalo, pěkně se to zatahuje, tak uvidíme, co příští hodiny přinesou! Pěkné odpoledne milí závisláci!!! ;););)

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Jdu také s přáním dobré chuti , případně u rychlíků s přáním
    dobrého zažívání. Pražská dcera uvařila moje oblíbené jídlo...segetín.
    To se nacpu, to já mohu s čímkoliv...třeba i k večeři s chlebem.
    Pršet přestalo i hromobití se přesunulo o kus dál a s tím i ten krásný
    vzduch a je tu teď jako v prádelně.

17. burds

burds Titán fóra

Mamča 50 vítej doma a at jsi brzy jako rybička.Malinkami gratulace k postupu.Aničko malířko také gratulace k postupu.Tvá psaníčka jsou vždycky velmi dojímavá čtu je moc ráda. Máš úžasné děti a bohužel příšernou tchyni.Místo aby ti v tvé situaci pomohlatak ti ji ještě zhoršuje.Jsi úžasná že všechno zvládáš a nerozčiluješ se.Máš skvělé děti všechny tři at si tvá tchyně myslí co chce.

18. lacrima

lacrima Titán fóra

Zatáhlo se a drobná sprška nás chytla zrovna na procházce .
    Kapky sice velké jak trakaře , ale celkem jich spadlo asi tak pět .
    I tak se vzduch trochu pročistil , lépe se dýchá a už vidím, jak se sluníčko prodírá zpět ven.
    Akci mám komplet hotovou, stonek pracuje, tak si běžím dopít kafíčko a něco ukuchtit k snědku.
    Budou "dietní" langoše Ládi Hrušky , ty jsou na plechu , pečené v troubě.
    Můj první pokus , našla jsem je včera náhodně na netu, tak jsem zvědavá na ty "výtvory"
    Tak zatím pa, paa a mějte se pohodově.

19. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

ahojky závisláci,
    mamča 50 - drž se, zvládneš to!!!!!!!! Hlavně že jsi už doma.
    Tady se asi před hodinou příšerně zatáhlo a zvedl se vichr. Uklidila jsem všechny truhlíky a kytky do bezpečí, vynosila vodu ze sudu k rododendronům, najednou kouknu, hnusný černý mrak znizel, spadlo pár kapek a nic.
    Takže zase stěstí, kroupy spadly jinde.
    Ani mě s nedaří záskat vrtačku, mám pocit, že je tam snad ještě nedali. no uvidíme
    Hezký zvytek dne všem, ať se vám ty bouřky s přívalama deště nebo krup vyhnou.

20. lacrima

lacrima Titán fóra

Bylo, nebylo ... už není,
    langoše se nekonaly , těsto na langoše ano. Je hladké, dobře se s ním pracuje.
    Ostatně , asi mám cvik z toho "vypečeného " trpaslíka xD
    Uválela jsem kolo jako od vozu , kdo by se páral z langoši, že ? :p

... ale mohl někdo z vás na mě zařvat :
    "Pozooor, ten sýr bývá většinou dlouho horký ".

;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.