ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dnes je u nás krásně, svítí sluníčko a je 8*C.
    Mám tohle období moc ráda, všechno kvete (i moje alergie na pyly) a voní jarem.
    Akci Světluška jsem ráno dokončila a stonek už pracuje,
    ale nevím, jestli budu pokračovat v pěstování dalších akčních rostlin,
    zatím jsem je ještě nasázela a koupím nějaké drobnosti, jako je nálepka a pod.
    a dávám dohromady farmu, kterou jsem kvůli této akci rozebrala na prvočinitele
    Přeju vám krásný, slunečný a pohodový den

2. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásný den,přeji,já jen tak naskok,dnes to mám opět dost perné.
    Evičko Ty už máš hotovo?To Ti závidím,já jsem se dohrabala teprve k 8 Lv.
    Budu ráda když skompletuji celý stonek :music:.
    Jinak všem kteří jste se do toho Binga pustili,přeji aby jste akci zdárně dokončili.

Tak zatím pa ......

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

*JÁ* : To sice nebyl, ačkoli já jsem si ho patrně někde vybouchala, protože nekupovala, ani ho nemám na čí vejce umístit. Mně se spíš nezdá to neustálé zdůrazňování bezplatnosti. Trošku jako v našem zdravotnictví.

4. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojky všem,
    že se vracím k těm ohřívačům vajec- když jsem do nich obětovala fl., tak jak mi je mohou brát, je to přeci můj majetek, proč ho nemohu používat dál, já za něj ty peníze vyhodila>:(.

jinak přeji hezký polední čas, u nás šunkenfleky s okurkou a doprovází to červená řepa.
    S hrou jsem na tvrdém štítě, 5 lvl s odřenýma ušima i zády, 34 mincí, které nestačí na nic, tedy skoro, ale bourat zavedenou moji milovanou farmu se mi opravdu nechce:(

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Viky007,
    o floreny za ohřívač nepříjdeš, budou ti vráceny na herní účet, ze kterého ti bude ohřívač odebrán. Viz info.
    Přeji fajn hru

6. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

kerryhill já jsem tu akci dokončila až ve 13.lvl, nejprve, než jsem to pochopila, udělala jsem nějaké kopance

7. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj všem. *Já* ohřívač vajec byl v jedné hře součástí výhry. Jinak všem přeji hezké odpoledne a pohodu ve hře. Stonek jsem získala i s dekoracemi v 10 levelu a teď bych chtěla ještě něco navíc. Mějte se primově. N.

8. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné a pohodové odpoledne přeji všem závislákům a závislačkám;)Gratulka všem oslavencům a postupujícím jak na baha i farmičce:)Doufám že akce se daří všem a s dokončením nebude problém.:p Jinak na mé baha dnes postup lv. 319:DCo se týče ohřívač - nikdy jsem ho nepotřebovalo_Oleda tak pod peřinou by byl dobrý když je moc zima:D

9. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Krásný den všem,holčičky zase mají svoji náladičku a já půjdu za chvíli něco dělat,manžel přijede odpoledne se zabíjačkou,tak se nudit nebudu....Zajímalo by mě,jak mlýnařit,to je děs,jak stále chybí nějaké krmení.....

10. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkné odpoledne. Stonek komplet, kvůli pár sekům na začátku jsem taky dělala víc jak 10 levelů.
    Dokonce ani nevím, jestli jsem šla po lukrativních odměnách, flákala jsem tam šipky jak mě napadlo a basta :D
    Přemýšlím, jestli mám jet po dalších odměnách, nebo se na to vyprd...a syslit do stodoly. Asi si hodím korunou xD

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojky, kočenky :inlove:
    Právě jsem se vrátila od zubní víly a mám už konečně zubů plnou hubu xD
    Udělala jsem pro vás selfíčko [​IMG]

Teď se jdu zabydlet do kuchyně, bo potomčeti přijede děvče a bude tu asi do neděle, tak aby mi nepomřeli hlady. Bude vepřový gulášek s knedlíčkem.
    Konečně přišlo jaro :inlove:, začínají pampelišky, tak budu muset vyrobit hromadu medu, bo z toho loňského nezbylo nic. A od včeliček taky už dochází. Teď jen vymyslet, jak to všechno časově skloubit. Jó, takhle kdyby se nemuselo do práce, to by bylo :D Chjo :(

12. janaj

janaj Velvyslanec fóra

13. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

;)Já tedy si pc nyní užiju dost,ehm,pokud manžílek a obě malé nebudou doma,pečovák,kde jsem dělala dostal další dotace na rok s tím,že musí vystřídat lidi,z těch důvodů,co jsem si vyslechla,že mi to nemůžou prodloužit je mi malinko víte co....za prvé,nemám pět dětí do 10 let-mám jen dvě,za druhé mi není 50 sát,což ještě hi hi dlouho předlouho nebude a ty další radši ani nemluvit.....Takže si mě tu docela i užijete,pokud mi nezavolá ředitel,že mě přece jen bere zpět-jsem realista.......Medík taky budu dělat,jen sehnat ty pampelišky.....:D

14. vavovi

vavovi Stará škola

Ahoj. Jojo ženská a práce o tom bych ti mohla povyprávět. Nejdříve jsem byla mladá neměla zkušenosti a budu se připravovat na rodinu, pak mám rodinu, ale malé děti nemá kdo hlídat, když budou nemocné a až děti odrostou tak už nebudu mladá a perspektivní. Tak co dělat? Šla jsem na třetí mateřskou a zatím zkouším rozjet nějaké podnikání, abych pak mohla být na "volné noze"

15. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

No na třetí jsem pomýšlela,bohužel,bojím se,že bych to neutáhla,je pravda,že jsme nyní jak se říká za vodou a je nám víc než skvěle,ale když to vidím okolo mě.....Znám maminky,které sotva mají pro své děti na rohlík a já ještě vařím tak,abych jim pomohla a donáším to do cizích rodin jen kvůli těm dětem....

16. vavovi

vavovi Stará škola

Z vlastní zkušenosti mohu říci, že třetí dítě si užívám, úplně nejvíc a tvé obavy jsem měla také, ale v tom množství hladových krků se jeden tak nějak ztratí. Nejhorší na tom jsou pleny, ale zase když víš kde nakupovat, tak i to se nechá.

17. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

No jo,ale co potom,ta mladší mi jde za rok poprvé do školy,už se moc těší,i když o tom ještě neví :D....Ale,když vidím,že co jsme platili před zářím v roce 15 náct,tak to ted budu mít dvakrát a můžu se hodit mašli,ne jen žertuju....Mám kamarádku,která i s dvěma výplatami to nezvládá a já se snažím šetřit...já vím,já to zvládnu,vše jsem zvládla...jen mě vadí ten přístup ve firmách ohledně maminek s malými dětmi....

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Teda děvčata, když to tady tak čtu, jsem moc ráda, že jsem v důchodu.

skalara.v hezčí kočku jsem neviděla, moc ti ty zuby sluší

Naposledy upraveno: 2/5/16
  19. vavovi

vavovi Stará škola

Jo ten přístup je fakt děsný, ale my s tím stejně nic nenaděláme, akorát si tu můžeme postěžovat a jít na pracák, kde si jenom udělají čárku, že jsi tam byla, dříve alespoň poslali někam do podniku se zeptat, ale teď. Fakt jsme to s mužem počítali ze všech stran a toto nám vyšlo jako nejlepší. (tedy nevyšlo, chtěli jsme holčičku a místo toho máme třetího kluka)

20. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

:DJo a my máme samé holky,manžel chtěl chlapečka,ted je rád aspon za holky,ke všemu jsem přitáhla domů kotě,které je taky holčička,takže je ,, štastný,, jako blecha....:D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.