ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dámy, přes den pěkně piánko, nevysilovat se, čeká nás náročná noc! Kam se chystáte vy? Já do Šárky.

2. burds

burds Titán fóra

V Úvalech je od rána nádherně farmu jsem sklidila.Jedu podle toho namalovaného postupu tak uvidím.Co už mám určitě je nálepka a stonek.Jen na něj sehnat ty dekorace.Tak se obléknu a dojdu do Penny pro brambory než mi dozrají hyacinty.Mimčo stále žádné ale už začíná být hezky třeba se mu ted bude na svět konečně chtít.Všem krásný slunečný den.

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný sluníčkový den všem! Jsem ráda, že Beníček je na tom už lépe a burds, určitě se tento víkend už dočkáte. Dnešní magická Filipo-Jakubská noc ta tomu pomůže!!! Byla jsem ve městě pro maso, 1 stupeň, modrá obloha, sluníčko na plný výkon a všude jinovatka. Sazeničky jsem řekla, že zkusím do třetice, nedostála jsem svému slibu a na 7 pokus břenk to byl. Přeji pěkné dopoledne, odpoledne dojdou dcery a vnuci , já dozasázím truhlíky a budeme si užívat pěkného dne! Vám všem také krásný a pohodový den! Doufám děvčata, že dopravní prostředky po roce jsou připravené k nastartování a večer vyrážíme!!! Pa Zdena;););)

Naposledy upraveno: 30/4/16
  4. -pechfógl-

Ach jo, tady bude zase dneska živo, jak tak koukám z okna a na teploměr.... Ale přeju nám to, už bylo na čase.

5. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásnou sluníčkovou sobotu přeji:)všem závislákům a závislačkám;)Sluníčko svítí a já dřepím v práci až do zítřejšího rána:cry:Jinak gratulka všem co postoupili, popřípadě něco i slavili:pAkce průběžně a stále pěstuji akční rostlinky, hodím to tam asi večer vše najednou a bude hotovo:D

6. -pechfógl-

Tak tomu říkám smolík. Já ovšem (bohužel) sedím na zádi i když nejsem v práci. A tak ráda bych si ještě někdy dobíhala tramvaj! Hele a to tě ani nepustí prolítnout se na koštěti? Nedbej na to, že nejsi čarodějnice, přijímáme i pánské návštěvy, nejlépe v podobě černého kozla.

7. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěknou sobotu.
    Akce mi jde jak psovi pastva, pořád pěstuju a zdá se mi, že toho mám čím dál míň... Jsem zvědavá, jestli ke stonku vůbec dolezu :sleepy:
    hubabuba1968 nebuuul, taky mám pracovní víkend. ;)

Všem postupujícím gratulkaaaaa :D

8. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova.
    Dnes je slunečno a pracovně. A hlavně se pomalu chystáme na večer.

*odstraněn obrázek s odkazem na nepovolené stránky*

Tak první pokus se nezdařil je to nějaké malé a nečitelné. No příště to snad bude lepší

Naposledy upraveno moderátorem: 30/4/16
  9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

lacrima..Jaruško, velká gratulace k postupu do 103. Přeji pěkný víkend, u nás sluníčko krásně svítí, po delší době vítr nefouká, dopoledne jsem byla s vnučkou na písku, tatínek sekal trávu a jsme připraveni na odpolední siestu! Večer opečeme buřty a chvíli posedíme. Pěkné odpoledne a ti, co musejí pracovat, ať vám to alespoň utíká!!! ;););)

10. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj vavovi,
    odstranila jsem ti obrázek, protože dole v rohu byl odkaz na stránky, které nejsou povoleny šířit (zveřejňovat) na fóru.
    To, že byl obrázek maličký vůbec nevadí, protože, když si na něj ostatní hráči kliknou, tak se jim otevře na stránkách pictu a tam se jim zvětší. Gratuluji k prvnímu obrázku (tedy mám dojem, že to byla tvá premiéra).
    Všem přeji pěkný den a dávejte na sebe pozor ;):p

11. vavovi

vavovi Stará škola

Promiň sopti těch stránek jsem si nevšimla, byla jsem napjatá, zda se to povede. Je vidět, že premiéra se nezdařila, ale příště to zkusím znovu a snad to dopadne lépe

12. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké, sluníčkové odpoledne všem,
    akce je mi stále otazníkem,jsem ve 3 lvl, kdyby tak na víkend RT dal SK, ráda koupím, to co bylo nakošačené je už dávno pryč, takže jen voda a hnůj, jede to pomalu, to nemám ráda. 16 mincí v kapce je, ale to je moc málo pro stonek.
    Mamča50 -už opravdu dáváš muškáty za okno ven?, moc mě to zaujalo, já jich mám na verandě zimovat kolem 30, 4.5. mi přijdou mýt okna a bylo by super, kdyby zmizely, veranda by se umyla celá:D.
    Jestli máte někdo informace o muškátech - ozvěte se stařence;)

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

:inlove:
    :inlove:

14. janaj

janaj Velvyslanec fóra

pajaable Lišáček má rozum :D Jen ať si tě drží pěkně doma v teple pod peřinou ;)

15. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Ahojky závisláci,
    tady je taky krásný den. Plácám se na zahradě, obrývám, přemísťuji kameny atd. Nevím jak je to možné, ale letos jsou ty šutry mnohem těžší než loni. No co, proti věku není léku, musíme si poradit jinak.
    Teď jsem se tu s vámi potěšila, přehodila prádlo a zase mažu pracovat. Truhlíky už čekají.
    Co se týká muškátů, doneslo se ke mně, že když nejsou u země, tak už vydrží, ale nerada bych někomu blbě poradila. Já mám okna krytá balkonem, tak to snad přežijí. Fuksie zatím odolávají.
    Hezký den, soutěž mi taky moc nepřibývá a ani mě moc nebaví. No uvidíme, snad se mi ten stonek podaří udělat.
    Hezké odpoledne všem závislákům

16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Práce na zahradě mě nějak hodně unavila,
    bylo nádherně, svítilo sluníčko a bylo krásně teplo,
    možná na mě leze nějaká jarní únava, která se netýká téhle farmy.

Říkala jsem, že strombolu budu ignorovat
    a nedodržela jsem to, jak jinak. Mám 5 stromečků do lišty
    a nakonec břek. Huráááááááá.

17. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

ahojky závisláci,
    gratulace všem postupujícím a jiným oslavencům.
    Holky 30, duben je náš den, opraš koště, poleť ven.
    Počasí je super, jdu dolít benzín, nastartovat motor a hurá na slet.
    Všem přeji hezký a pohodový zbytek dne, doufám, že se zítra zase ve zdraví sejdeme.

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] Krásný slunečný večer.
    Zaběhla jsem udělat něco málo salátku ke grilovanému masíčku a fofr udělat
    farmičku. Venku je stále ještě hezky i když už pofoukává chladnější větřík. Ale
    teplo od grilu to dorovnává.
    Akční pěstuji stále dokola , někam se snad dopracuji.
    Strombola - tak, jak jsem se rozjela a koupila 30x , tak jsem zase skončila a již
    nikdy více. Právě v době , kdy jsem měla velký bol na duši , byly TS a já poprvé
    za dobu farmaření nekoupila, vlastně jsem vůbec nehrála a tudíž nemám
    novinky. A nyní jsem také neuspěla.
    Jen sakury, vrby černé, lokváty, kaštany, planiky ...končím a počkám si na TS.
    Z této sazenicové akce bych zcvokla ...

A letím na zahradu, užít ještě teplíčko . Pa...

19. -pechfógl-

Jo benzín? Tak to tě teda velekněz u vohně pěkně seřve. Hezky růčo a po směru větru, plachetnice do Ameriky nejezdívaly jinak!Muškáty jsou pro mně sprosté slovo a gumová kytka: Moje matka má 12 oken a za každým pěkně nadupaný truhlík. Což znamená na podzim sundat, šoupnout do podsklepí, na jaře vytáhnout, osadit dvě patra - a nezmrzne ani jeden, mrcha!
    pajaable, jestli toužíš po lapachu a skalním jalovci, máš ho u mně (neboj, Tassi, ty taky).

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Salát hotový a já pádím.
    -pechfógl- ...děkuji děvče, tím tě mohu " umlátit ". Já nemám Malvici jeřábu a Kešúúú oříšek.
    Nevadí, příští TS nakoupím více balíčků a budou.
    Ale , děkuji, jsi zlatíčko !!!

Tak pááá, jdu si nacpat žaludek.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.