ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) hezké počínající odpoledne ... po rychlém obědovém menu si dám malou kávičku s nějakou mlskou "na doražení" a s chutí do druhé půlky dnešní dlouhé pracovní směny ...
    za odměnu si pak na Baha pořídím spoustu novinek xD ... všem přeju hezký den, u nás je skoro sluníčkově :)

2. vavovi

vavovi Stará škola

Dobré odpoledne
    anickamalirka jedním slovem úžasné.
    Čekám na 14 hod abych se konečně rozhodla co za banány koupím. Jinak se mi podařila KONEČNĚ doplnit živoucí legenda (hip, hip huráááá)

3. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Je pondělí... Nejvyšší čas začít s dietou xDxD

4. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Tak nové stromy a rostliny a tukani aktivní:putraceno přes 500 ZB a rezerva 500 ZB ještě zůstala:DUtraceno celkem i dost krejcarů po 10 stromečkách od každého nového a od každé nové rostlinky zakoupeno 100 ks.o_OJsem to ale hamoun:D

5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p tak já myslela, že jsem hamoun a nejsem - stromečky jsem koupila jen po 5 ks xD

6. burds

burds Titán fóra

Aničko malířko jsi naprosto úžasná kde na ty nápady chodíš.Mne by to určitě nenapadlo.Jsi skvělá to se prostě nevidí.A ty úžasné nápady tvoje dítě je moc štastné že tě má.

7. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

tak jsem taky všechny banány utratil a ještě chybí 48 na plumerii,ale mám alchymistu na 5 tupni a těším se na recept na rychlý růst rostlin na baha tukani už tukají nebo tokají

8. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak to já jsem takový malý skrblíček,koupila jsem po třech kusech + 100 od rostlinek.
    Tukany taky a ještě mi zbylo jen 46 ZB.Ještě dobře,že jsem s tím košíčkem na náměstí pořádně běhala
    a chytala banánky od královny.Teď přemýšlím,kde to vše uložím a co kde odstraním,aby mi to vše vlezlo
    na plochu.Že by málo místa ?!?
    Tak zatím pa

9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Taky jsem koupila jen 3 stromky od každého, na víc nemám místo a 2tukany mám v liště, protože jim ještě nenarostlo žrádlo.

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Vaše problémy jsou mi k smíchu: Ne kolik rostlinek koupit, ale za co!?xD

11. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Za krejcary přeceo_O:D

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Legračníku! Zůstaň si zelenej!:wuerg:

13. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Moji milý závisláci. Moc vám všem děkuji za blahopřání.
    Snad to bylo pro mě. Jsem Milena1952. No....udělali jste
    mě o rok starší.;) Ale to nevadí. Stejně mám radost.:)xD

14. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Tak já měla banány jen na aktivaci z místností co už jsem měla otevřené a na otevření té nové, poslední. Dál musím spořit.Jen by mě zajímalo, jestli když zaktivuju např. papyrus, se mi objeví 0 nebo stav zásob, co mi kdysi zbylo z akce...

Naposledy upraveno: 18/4/16
  15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak jsem pokoupila po 5 stromečkách a ne všechny rostlinky jsem aktivovala, nebylo dosti banánů! Asi jsem se flákala, když královna dávala! Pěkné odpoledne, jdeme dávat dohromady pískoviště pro vnučku! pa pa....;););)

16. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj janaj,
    po aktivaci papyrusu bys měla být na 0, akční plodina byla tenkrát proměněna na BZ a Krejcary ( u mne to tak alespoň bylo ).

17. janaj

janaj Velvyslanec fóra

sopti aha, to mi nedošlo. Vím, že když jeden známý postoupil do vyššího levelu, měl hned nové plodiny nějaký počet, prý z jakési akce, co měl přepěstováno. Možná se to tenkrát "neproplácelo".
    Dík :)

18. vavovi

vavovi Stará škola

Ahoj aktivovala jsem si tukana a papání pro něj otevřela poslední místnost a tam jeden strom a jednu rostlinku. Teď budu zase spořit, ale už je alespoň proč spořit. Situaci začátečníkům vůbec nezávidím, vidět před sebou ten "hektar" soch k aktivaci úúúf. Úkol ve městě neuteče nemá nožičky (možná):p

19. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Hezký skoro večer,
    jak tak koukám, tak to, že jsem se nedostala ke karnevalové královně, se mi teď vrací - to jsou ty následky, to jsou ty důsledky... Na Baha nevím, jestli mám brečet nebo se smát...každopádně mám co dělat...
    Čeká mě velká alej s fůrou soch...

20. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Já už taky dost makám,nu což,dali jsme se jak se říká na vojnu,tak musíme bojovat ;)Ještě 160 hvězdiček a budu mít na Živoucí legendu....Na Baha to jde ale docela ztuha,neví někdo jak to urychlit:D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.