ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji krásný a pohodový večer!

V prvé řadě chci poděkovat Richardovi (Bagíra77) , za nádherné
    přání. Děkuji! Snem každé ženy je mít skvělého manžela...to
    mám..a snem každé farmářky je mít bezvadného souseda a to
    mám také ! Mohu se tedy považovat za šťastnou manželku a
    také za šťastnou farmářku !
    :inlove:
    :inlove::inlove:

A nyní gratulka...
    ;)

A také hlásím postup dnes ráno.
    :p

Přestože jsem dnes na farmu čas neměla nebo spíše ze zdravotních
    důvodů na ni házela vidle, mám tedy zatím přes 60% hotovo, ale
    ještě budu sklízet, tak to bude před spaním tak 90% ..

2. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Když jsem jako kuře získala přístup na divokou louku, normálně jsem si napsala do vlákna "hledání sousedů" a ještě ten den jsem měla sousedů plnou lištu. Ať si napíše do "sousedů", oni se mu farmáři ozvou.

Edit: Není. Dokonce jsem tam už kromě mentora měla další asi 3 lidi. Jak se mi lišta plnila, tak pak mizeli.

Naposledy upraveno: 2/3/16
  3. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Děkuji za zprávu,to jsem mu napsala,ale nebyla jsem si jistá,jestli to není omezeno levelem,je 17

sopti děkuji a dobrou noc

4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj marketka47,
    přesně jak píše krakoramaja, ať si tvé kuřátko napíše do vlákna hledání sousedů. Na vyčištění divoké louky jich skutečně potřebuje 12 a pozor, jako sousedé se nepočítají ostatní kuřata ve tvé škole. Každopádně louka se mu bude postupně otevírat podle množství sousedů, které již má. Pokud kuře neví jak na fórum, klidně za něj žádost napiš ty, jen nezapomeň uvést jeho nick.
    Přeji hodně aktivních kuřat

5. lacrima

lacrima Ikona fóra

Dům uklizený ,
    klidně by jsem mohla uklízet i kajuty

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Přátelé, chvátám, chvátám, nemám chvíli klid.
    Já tam, já tam, dávno už měl být.

Ne, ne, ne, nesnídám, nesvačím,
    nestihnu to nestačím.
    Promiňte, vážení, mám veliké zpoždění.

Bez dechu, ve spěchu,
    ženu si to po mechu.
    Pověřen úkoly, ženu si to po poli.

Tak nějak si zpívám se včelími medvídky... Kdo má hotovo, gratulace. Kdo nestíhá jako já - máme čas ;)

P.S. Děkuji za dárky, omlouvám se těm, na které dnes nevyšla řada... sedm je sice dobré číslo, ale pro všechny, co mám ráda, je to povolení od RT málo. Navíc je před výplatou... a dárek je za 4 zlaté, místo za 2, jako jindy... Příště se polepším.

7. bedlika

bedlika Perspektivní autor

Zdravím všechny aktivisty
    jelikož se vracím pozdě z práce a rano musím ještě udělat další věci, tak prostě nestíhám, ale koukám že nejsem sama, tak jseem v klidu, beru to tak nějak lážo plážo.
    Dneska jsem upekla honzovy buchty s tvarohem lidi užasné, a to když už i syn řekl tak to je taky co říct. Tak jsem hodne potěšena.
    Je super že je hřbitov delší dobu otevřen to jsem fakt nadšená, protože bych si potřebovala splnit některé ukoly.Škoda že mi z práce nedají dovolenku chichi by koukali chci dovolenou na hřbitovxD:p
    Mějte se krásně a hezký den, tady prší, sníh taje no humus.

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak jsem vypla PC, zalezla do postýlky a nespat
    a nespat...natáhla jsem si do peřin notebook a
    jak tu tak lovím, vidím, že jsem nepopřála dobrou
    noc...na farmě nesklidila..na co já jsem myslela...
    Sklizeno, rozloučím se a zkusím usnout, pokud to
    tlapka dovolí.
    Hezky se vyspěte , dobrou..

9. Viky007

Viky007 Baron fóra

Dobré ráno,
    já se také připojuji k těm nestíhajícím, včera dvě návštěvy, akce s letáky na hledání kočky, no a jen 60 % hotovo, snad bude něco dnes, ale zase odpoledne rehábka a čekání na sanitu, která mě z nemocnice odveze, co nestihnu ráno odpoledne těžko.
    Přeji:) krásnou a ubíhající hru:D

10. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) dobré ráno ... srkám první pracovní kávu, pročítám fórum (a docela se bavím) ... uklizeno 90 % a to po rozpěstování jedu akční jen s vodou, ale na všech plochách na půlce (půlka divošky, půlka mýtiny, půlka Baha), jen hlavní louku jsem uklidila celou

gratulace všem postoupivším ...

11. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Moc pozdravů z Dunajské Stredy. Příspěvky si nechám až na doma, v sobotu budu mít o zábavu postaráno.
    Gratulace všem, kteří navýšili level.
    Akce ráno dokončena.
    Přeji všem krásný a úspěšný den.

12. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

13. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné ránko všem. :)
    Stonek pracuje, čekají už jen dvě cimry, a to až napadnou padátka.
    pajaable no, na co jsi myslela.... Na svýho miláčka xD Jo, a gratulka, krásné číslo
    Viky007 doufám že se číča najde. Naše se nenašla a mě to málem odrovnalo... :(

14. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný i když u nás zamračený a mírně deštivý den. Gratulka pro pajaable k postupu na Baha. I přes bolavou pacinku,hodně se snaží,přeji brzké zahojení,aby už to nebolelo. Akci dnes ukončím asi večer,s vnučkami to trochu nestíhám,času je zatím dost.Dnes na oběd vepřo-knedlo-zelo,tak se jdu snažit do kuchyně.

15. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Dobré ranko všem;)Pačasí dnes nic moco_ODo práce nemusím, tak je to pohodička,:) akce hotová už včera :p, takže na farmě nudao_OJinak blahopřeji všem postupujícím :p

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji krásný den.

V noci dosněhalo , nyní zataženo, - 3°C a něco...Noc příšerná, tak jsem ráno políbila
    pána tvorstva na rozloučenou , když odjížděl za zvěří a zalezla zpátky do voňavého pelíšku ,
    kde ještě zůstalo mužné teplo. Zapadla jsem jsem jak "protéza do skleničky" a vstala před
    nějakou malou chvílí. To je strašné, jak dlouho člověku trvá, než se ustrojí , když má k
    dispozici jen jednu tlapu. Běžně používaný horní díl spodního prádla jsem již zavrhla
    poté, co jsem se s ním mordovala hned druhý den po Ňaf,ňaf, skoro dvě hodiny.
    Tak jsem použila sportovní , ta už šla dobře , ale stejně to trvá...nabídku mého táty, že
    by si mě klíďo každé ráno oblékl, jsem zavrhla...to by pracovat ten den už neodjel a bylo by
    to tak každý den...jednak jsem zvyklá ustýlat každý den a za druhé, kdo by vydělával kojuny.
    xDxD
    No, ale už mám sklizeno....no ...co naplat , ještě nehotovo , bude ještě jedna
    sklizeň. A co ! Času dost , klídeček , jsem celkem spokojená...já a moje pacinka,
    to zvládáme, však jsme holky šikovné ...
    xDxD
    Prodloužená BUBU se mi líbí, napěstuji, co se dá, v obchodě vykoupím, co se dá.
    Potřebuji hlavně toho rakvového pána Tutenramona, abych za něj získala dekorku,
    kterou při O+D sháním pro jednu skvělou závislačku už strašně dlouho, asi už 4.kolo
    O+D a ne a ne a nesehnat...jo , sehnala by se za růžovou výrobnu koberců, ale tu
    nemám, protože jsem dodnes nesehnala potřebné šlechtěnce....jo, inflace , to je
    věc...
    xDxD
    Děkuji za gratulky k postupu.
    I já gratuluji těm, na které jsem při své skleroze třeba zapomněla.
    ;)
    A já se půjdu pokusit uvařit. Už mě to nebaví, čekat na hotové jídlo
    nebo jíst v restauraci. Mám tu spoustu skvělých kuchyňských elektro
    pomocníků, tak to nějak zvládneme. Ale ještě nevím co, něco lehčího..
    fyzicky a časově nenáročného, ale chutného...

Tak zatím pa a ať se vám vše daří !
    :inlove:

17. Madvo

Madvo Mistr fóra

Hezké strašidelné ráno všem. U nás prší a prší. Ráno jsem vedla vnučku do školky a všechny předzahrádky rozkvetlé, to sluníčko musí zvítězit!!!! Čekám na několik posledních padátek, stonek už pracuje. Alchymista mě vyjedl stodolu, tak musím napěstovat zásoby a dojíst 5 stupeň. S kuřátkama je to hrůza - udělají pár prvních lvl a začnou padat, až zčervenají a jdou. Už mě ani nebaví psát pořád dokola psaníčka. A těch dobrůtek, co jsem jim naposílala, kdyby je jedly, musely postupovat.
    A taky mě odešel soused - nepotřebuje někdo souseda? Ozvěte se. Hezký den.

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdravím z lesního přístřeší či z liščího obydlí.

Tak jsem nakonec i jednou rukou oběd zmákla.
    Vepřové dušené , k tomu rýži , zeleninový salát.
    Bez elektro-pomocníků bych ale byla namydlená.
    Původně jsem chtěla udělat ještě bramboračku a
    brambory také jako přílohu ,ale ono to
    loupání brambor dopadlo tak, že jsem zabrala škrabkou
    a brambor letěl, protože ho v té druhé ruce neudržím.
    Uvažovala jsem, že dojdu do dílny pro svěrák, ale pak
    jsem vybrala jako přílohu rýži a taťka byl spokojený a
    chválil. Dopapalo se, taťka odjel za pacienty a já mám
    dělat jako co? Jdu chytat lelky....

19. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Pěkné odpoledne.
    Tak mám hotovou akci a teď pěstuji bubu rostliny do řádků ve stonku.
    Mám kuře. A...vypadá to slibně. No uvidíme.
    Dodělávám zase nějaké úkoly v družstvu, které mi tam straší už od počátku.
    Jo, a bude další stálý úkol v družstvu. Honem jsem nakoupila nějaké labutě.
    Všem, kteří někam postoupili...blahopřeji.

20. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.