ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

m2707 ... divné, já se poptám ještě syna, čím že to může být.

Za 10 minut odtajňuji, to bude zase katastrofa...xD

AmoreDavvero, carrin a -Jara05- tohle ocenili.
  2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

m2707 zkus si vyčistit FlashPlayer a pak se asi můžeš vrátit na chrome - taky mě to zlobilo, ale jak počítač "zapomene" historii z FP a hlavně z Peppera, bude to dobré

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

m2707 ...asi tak, jak napsala čarodějka, pokud chceš zůstat u firefoxu , zjisti si, zda máš všechny doplňky . Doporučení aktualizovat prohlížeč , důležitá je podpora JAVA .
    petz....I já mám s Firefoxem jen tu nejlepší zkušenost.

Naposledy upraveno: 3/5/15
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pajaable a m2707

Pro fungování fóra není potřeba mít nainstalovanou javu, ale pokud ji máte je potřeba ji udržovat aktuální tak jako ostatní software v PC.
    Nechci tady preferovat nějaký prohlížeč ale s Firefoxem mám dobré zkušenosti za dobu co hraji tak jsem vyzkoušel hodně prohlížečů a Firefox se mi zdál vždy nejlepší, ale samozřejmě každý preferuje něco jiného.

Hezkou hru přeji

5. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Bohužel za tu dobu co hraju jsem se ještě nenaučila sem vkládat obrázky,tak aspoň malou básničku pro všechny býky.

Krásné narozeniny chci Vám přát,
    ať máte spoustu lásky komu dát,
    ať štěstí a úsměv na tváři
    Vás na cestě životem provází,
    a když nebudete vědět jakou cestou se dát,
    poslechněte své srdce, nemusíte se bát.

Samozřejmě taky přeju hodně štěstí a hlavně zdravíčka,to potřebujem asi všichni nejvíc.
    :)

6. m2707

m2707 Znalec fóra

Kočičky-pajaable a čarodějka, děkuji vám za rady. Šla jsem do nastavení Firefoxu, udělala změny, restartovala a fórum jde mazat, upravovat a hlavně už mi jdou smajlícixDxDxDxDxDxDxD Hurááááá

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Sotva sice koukám , ale vlítnu do sprchy , možná ještě prošumuji ledničku, co kdyby tam bylo
    něco dobrého, co touží být sežráno ...to bych tam přece nemohla nechat.
    Ráno bude zbytek sazenic , tak uvidíme jestli do lišty nebo vystavit na plochu.
    Mějte krásnou noc a nádherné sny.

Manželka po silné autonehodě utrpěla úraz v obličeji. Doktoři chtěli při transplantaci obličeje použít kůži ze zadní části těla. Protože byla manželka moc hubená, neměli doktoři z čeho brát. A tak se nabídl manžel. Operace se nadmíru povedla a manželka byla opravdu hezká. Ta se chtěla svému milému odvděčit: "Zlato, chci ti poděkovat za to, co jsi pro mě udělal, moc si toho cením."
    Manžel: "Drahá, z toho si vůbec nedělej těžkou hlavu, mně bohatě stačí, když přijde tchyně a dá ti pusu na tvář."

8. lacrima

lacrima Titán fóra

Moni (m2707) no to mi povídej ,... nebo raději ne , protože přesně to, co tady popisuješ a popisujete , jsem si vyzkoušela
    "na vlastní kůži" ... už jsem si přistavila k PC i kýbl ...tedy ne, že by jsem nedoběhla :eek:, ale jak mi už tekly nervy :D
    Změna sem, změna tam, čistila , mazala , nastavovala, restartovala -(opakovaně) a šílela (taky opakovaně), jak jinak než tvrdohlavě
    šla za svým cílem ... to býk přece umí , ne ?
    Přiznám se , že jsem si asi 10x řekla "tak tohle nedám ..." uf , dala jsem a jsem tu i se smajlíky :p

Půlnoc již odbila , na noc jsem zasadila ,
    je na čase , aby jsem dobrou noc popřála a do pelíšku se již také skulila.

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dámy, dámy, tak vodřený uši jako já jste nikdy neměly a mít nebudete. Jako obvykle lempluju až do posledí chvíle a pak mám bobky, jestli to dám nebo ne.

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] chtěla bych se taky připojit s gratulací pro _pechfogl_ a lacrima přeji nej a nej[​IMG]

11. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Potřebuje ještě někdo z důchodců čokoládu ? Pošlete holoubka.

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné pondělní ráno , krásný celý týden přeji všem .

13. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Čokoládu jo, ale hořkou - na nervy, protože stejně jako pechfógl jsem to tak trochu flákala, a teď mám co dělat abych to stihla. Protěž už mám všechnu, ale ještě trochu toho hořce. Ten je vysázen teď na dvou plochách, na desátou frčím na rehabilitaci a až se vrátím a sklidím, doufám že ho bude ze sklizně stačit. A když né, mám smolíka a budu muset ještě obětovat trochu toho SH, protože neudělat úkol by bylo pod moji úroveň.
    -.--.--.-;););)

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Johnny .... děkuji, zlatíčko ! Čokolády dosti mám , že si na ní pochutnám.

A ještě malá poznámka...nebojte se čokolády a cpěte se s klidem ...viz. poučení níže. xDxD

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ne a ne to spočítat. Pokud mi nějaký odborník poradí, že si mám vzít kalkulačku, tak ať si tuhle radu nechá zhudebnit. Dyskalkulikovi to stejně nepomůže. Tak mi držte palečky,ať mám dobrý odhad a přebytek ve stodole.:p
    Baví se kněz s rabínem. Kněz dokazuje, kolik z vynikajících osobností bylo křesťanů. Například? Táže se rabín.
    Komenský například.

Rabín: Moravský žid.
    Tak Freud.
    Vídeňský žid.
    Mahler.
    Německý žid.
    A tak to jde dál a dál. Kněz už to nevydrží a zvolá zoufale: Ježišmarjájózef!
    A rabín na to: Všechno židi....

16. mirakoud

mirakoud Expert fóra

UF !!! Tak jsem to stihla za minutu 2 - tedy 14.00. Nějak jsem se zakoukala do televize a na farmu málem zapomněla. Úkol splněn - no to by mě teda štvalo, kdybych to prošvihla :D

Doktor: „Řídil jste se mojí radou a spíte při otevřeném okně?"Pacient: „Ano." Doktor: „Takže vaše astma už úplně zmizelo?"Pacient: „To ne, jenom hodinky, televize, iPod a notebook."

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Zato já jsem to prošvihla, nesledovala jsem čas.:cry::cry::cry:

AmoreDavvero, hejrup0 a carrin tohle ocenili.
  18. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Ahojte, pripájam sa k blahoželaniam k narodeninám všetkým, ktorí ste ich v týchto dňoch "prekonali".:D

Ja som minulú akciu stihla len na polovicu, lebo som od štvrtku nebola pri PC. Prišla som až v nedeľu večer a to sa už stíhať veľa nedalo a v pondelok ráno do práce... Ale 2 aj 1/2 úlohy som stihla a som v celku spokojná. Uvidím, čo sa podarí s novo-vymyslenou Desivkou. Vyzerá to celkom zaujímavo, ale jedna plocha je dosť málo. Niekto to porovnával s Veľkou nocou - ono princíp je ten istý, len priestoru málo.:wuerg:

19. xhellax

xhellax Perspektivní autor

Jsem prošvihla konec, čas moc rychle letí a nějak taky ztrácím motivaci. Ulovila jsem z 12 sazeniček 2 datlovníky, pár černých bezů a
    pomeranče. Všechno šlo rovnou do lišty. Akce mě už tak neberou jako dřív, hodně jich vynechávám.

20. dasa717

dasa717 Aktivní autor

dobrý večer všem, tak jak tipujete dnešní hokej?:))) Snad to bude lepší, než výhry z tajemniček z akce, ty šly všechny do boční brány :)))))

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.