ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

2. mituli

mituli Polobůh fóra

marketka47,bože ta čičinka je tak užasná,posílám ji pusu

3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) víkend pomalu končí ... zítra jdeme na ryby xD, nezapomeňte si sbalit potřebné nádobíčko xD a na závěr jeden citát pro příští dny:

„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
    (Jan Werich)

a už zbývá jen popřát dobrou noc :)

Naposledy upraveno: 17/1/16
  4. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný neskorý, ale pokojný večer vám prajem. Moji najmilší závisláci zo Závislákova. Ďakujem vám všetkým, čo ste mi poslali darčeky.Ako som už písala, teraz si môžem do tých vŕbičiek krásne pokecať, rakytník mi tiež pomáha plniť úlohy a možno z neho bude aj nejaká rašelina a rybárikovia (ledňáčci) sa u mňa krásne zabývali, lovia si rybičky - našťastie vo svojich rybníkoch. Jednoducho, pre mňa to bol nádherný OaD deň. Zistila som, ako sa tu máme všetci radi, ako sme si vzájomne nápomocní. A to v dnešnom svete teší. Zachovajme si túto blízkosť sŕdc aj pre budúcnosť. Mimochodom - pre mňa je aj toto vlákno niečo ako vŕba. Aj tu sa môžem krásne vykecať a aj to dokonca niekto prečíta.:inlove::inlove::inlove:

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Pěkný večer všem ze závislákova,
    píšu vám jak dopadla držťkovka od Amálka - to jsem si pěkně naběhla. Manžel ( jela jsem za ním 180 km a tahala 2 litry této polévky s sebou) říkal, že byla skvělá ( to skvělá prý mám třikrát podtrhnout). Večer, jak jsem dorazila zpátky domů a volala jsem mu abych mu řekla, že vdovec ještě nebude, že jsem už doma, tak se ptal, kdy prý vařím další - no nejsem já ( a teď jak to napsat, ať to projde - i když ať si každý doplní - slovní zásobu máte velikou ;))
    Přeji všem, co ještě ponocují pěkný večer.

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Bude jedna hodina a 15 minutek, půjdu spát.
    Lovila jsem stále ve vzducholodi, až jsem zapoměla na čas a byla jsem tak
    unavená, že mi nedošlo, že s tou vzducholoďkou není něco v pořádku. Nemohlo
    být, když bylo po desáté. Po aktualizaci odletěla do pryč a bůhví, kdy se zase ukáže.
    A na příště, pokud nějaké bude, se musím lépe připravit.
    Zalezu někam, zamknu, usadím se se spoustou
    dobrot k PC a neodejdu, dokud O+D neskončí.

:p

Velmi děkuji všem vám drahouškům za dárky .
    Ještě vám jmenovitě přes den poděkuji, teď
    už jsem táákhle strašně ospalá.
    :inlove:

mamča50
    .... krásné lázeňkování , pozor na lázeňské donchuany, aby ti nechtěli
    zamotat hlavinku . Příjemné procedůry , úlevu tvému tělu a co nejpříjemnější pobyt...

marketka47 ... to je tak nádherná kočička ! Gratuluji k perfektnímu výběru.
    Je vidět, že je to mazlík.

LubicaKrakova .... už podruhé , jednou ze zprávy na farmě a nyní zde , se mi
    rosí oči ...krásné myšlenky, překrásně napsané . Souhlasím naprosto a docela.
    Zde jsou bezvadní přátelé , bezvadní závisláci, nejlepší farmáři ze všech.

minutka10 ...snažila jsem se sehnat , místo toho se na poslední chvíli povedla
    kaštanová srna, tak snad příště půjde vyměnit za farmáře a budeš ho mít.

;)

Tak a jdu spát...snad do postele trefím, zrak mám z čumíkování do nabídek totálně rozostřený.
    :p

7. lacrima

lacrima Ikona fóra

...... to už byla půlnoc ?
    Kde mám zase ten budík ? Aha , v posteli ! Cože ? To už je tolik hodin?
    Hmm, no fakt ... půl druhé .

To je strašné, jak ten čas rychle běží a já jsem v jednom kole a pořád mi nějaká ta hodinka chybí.
    No, ale uznejte, kdyby tomu tak nebylo, tak by to byla strašná nuda .
    Raději mám hektický den, než unuděný. Hmm, nuda, co to je ?

mamča50 - Zdeničko , sousedko milá , užij si všechny procedury , užij krásných lázeňských dnů ( i večerů)
    a pozdravuj ode mne každé místečko a všechny lidičky ve Frantovkách a v jejich okolí.

Madvo - dodatečně gratuluji k postupu [​IMG]

marketka47 - nádherná šelmička ...

juu, ta je krásná , to tvoje čičinta

No a ještě něco se mi dnes , kromě obědu - hermelínu v alobalu , podařilo :

.... je to tam , tedy jsem tam , jupííí

Dobrou noc [​IMG] a sladké sny

Ach jo , to jsem teda opravdu sova .

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, ještě využiji chviličky, než zabalím noťas, abych vám všem moc poděkovala . Doufám, že net v Jáchymově půjde (Jaruško, já jedu do Jáchymova) a budu moci být s vámi. Bez vás by to bylo moc smutné. Lubica, oba Tvé příspěvky jsou krásné a jsou psané od srdce. Také naši nejlepší přátelé jsou z Povody od Dunajky a vždy se těšíme, až se potkáme. Na společné dovolené rádi vzpomínáme a alespoň jednou za rok se potkáme! Takže moji milí závisláčci, přeji krásný den, nesklízet a pevnou ruku v nahazování!!! Pa Zdena ;););)

9. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Tak vše přečteno, málem i kroupa uroněna. Jste opravdu super.
    A jak píšete, zatím NESKLÍZET a v akci hodně všech potřebných vypadávátek a potom pevnou ruku při záseku.
    Dobré ráno, úspěšný nový týden přeji.

10. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné dobré ráno a klidný den všem :)

11. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

sopti za to si ale můžeš sama, já vás všechny varovala - a to opakovaně - že Amálka a recepty jsou nebezpečné xD. Ty dobroty co podle nich uvaříme, budou vyžadované znovu a znovu...... a dobře nám tak xDxD

12. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) krásné zasněžené ráno ze strakonicka ... a padal a padal, jak já vyhrabu svou červenou berušku z pod té sněhové peřiny, abych byla odpoledne včas v ČB? správně, těžko xD ... ale teď v kanclu, s kávou u ruky to vypadá hezky zimně :)

na ryby vyrazím až později odpoledne, spíše k večeru, až se vrátím z ČB, tak jsem teď ráno něco sklidila, ono to znovu dozraje :p a každý BZ dobrý, mám za sebou cca 1/3 k levlu 97 - ještě to bude boj xD

tak ať se vám den vydaří, nikde neuklouzněte, dojeďte tam, kam potřebujete a zase se šťastně vraťte a pamatujte, že nejhorší srážka je srážka s blbcemxD, tak se jim šikovně vyhněte :p

13. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Gratulka Lacrimě k postupu:D:D:D. Nesklízet!!! Pěkný den.

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Huf - já už týden žiju v naaprosté nejistotě. Matka vždycky zavolá, že njí pustí z nemocnice domů. Zorganizuji odvoz. Po více či méně dlouhé pauze další telefonát, že dnes ne, až uítra. Vše odvolám. Ráno - telefonát..atd. Za střech padají laviny, do toho sněží, psi mi pošlapali vytřenou podlahu. Hurá je pondělí a sojíme na prahu nových zážitků.
    Pro ty, kdo nečtou bulvár je tu ranní vtípek:
    Manželé vyrazí na večeři do nóbl čínské restaurace. Číšník jim nabízí místní spěciality:
    Máme tu suši z kobry, kočičí pracičky, psí řízky...
    Ježkovy voči, zvolá manželka.
    Číšník se ukloní: Výborná volba, madam!

15. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásné ránko,u nás lehoučce sype snížek,hezky se na to z okna kouká.
    Zdeničko hlavně nezapoměň noťas,abys byla neustále s náma ve spojení a dopodrobna podávala zprávičky z lázní
    přeji Ti krásný odpočinek ,tak si to řádně užívej.
    marketka47 tak ať Ti ta nádherná kočanda dělá jen samou radost :).
    Všem kteří postoupili velká gratulka.
    Užívejte si pondělního dne,jdu si dát kafíčko....

16. babioli

babioli Stará škola

Příjemné ráno a prima den přeji vám všem. Lacrima blahopřeji k postupu a taky všem ostatním co se jim podařilo získat v O+D co potřebovaly. Mějte hezký den. Ola:)

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobré ráno přeji do Závislákova.
    sopti, čarodějka: potvrzuji absolutní nevhodnost jakýchkoliv pokusů;); je to jako u policajtů - cokoliv řeknete či uděláte, může (a bude) použito proti Vám. :D Včera jsem dělala zelí na pivu a zeťák sež... snědl přes půl plechu, musela jsem si ubránit porci pro sebe na dnes do práce a k včerejší večeři pro dceru, jinak by to asi zmizelo všechno :)

18. flexka

flexka Hrabě fóra

Tak mi jukla zpráva od systému, že jsem mentor. První kuře má sice zelený teploměr, ale neodpovídá a nepostupuje. Druhé a třetí se podařilo zrovna při O&D, tak nevím, jedno mi odepsalo prázdnou zprávou a s druhým jsem si čile psala, snad se mu bude hra líbit. Doma si ze mě dělali srandu, že to je moje, o někoho dalšího se starat (krom zvířat skutečných a virtuálních). Tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat.
    Moc času o víkendu na farmu nemám, ale O&D jsem se snažila co nejvíc využít. Podařilo se mi pár výměn, moc jsem ale nehledala, protože pravidelně utrácím za balíčky, takže aspoň jeden chlívek/stromeček mám jistý a další přijdou časem. Podařilo se mi zkompletovat růžové stáje a mám od každé jednu (dokud nepřibyde další zvíře) a teď si dávám úkol jít po růžových výrobnách. To bude asi hodně těžké, ale zase i cesta může být cíl a aspoň se mám dlooooouho na co těšit.

Napřed jsem jen hrála tuhle hru, pak jsem četla fórum, pak začala sem tam i psát a dnes si myslím, že kdyby Farmerama skončila, chyběli byste mi víc, než to sázení, krmení a opečovávání omalovánek.
    Děkuji za férové výměny, dárečky, tady je svět ještě v pořádku a co kdo slíbí, tak pošle. Škoda, že se nemůžu na farmu nastěhovat i fyzicky.

19. bedlika

bedlika Perspektivní autor

Krásné poledne všem ze závislákova.
    Tak už jsem postoupila na 41 lvl tak uvidime co bude dále. Zatím se to umne točí okolo že sháním banány na Baharama.
    Chystám se na odpolední, takže nasosávám dobrou náladu.
    Všem krásný a úspěšný týden papa.

20. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Dobrý den.Tak v prvé řadě-cácora chce poděkovat za pochvalu i pusinku,taky se řádně na to připravila,aby se vám líbila.
    A teď vážně--jak víte váhala jsem jestli si vzít kočku nebo ne.Pak jsem se rozhodla,že ne!!Jenže se seběhly narozeniny a ježíšek a rodinka nevěděla co a tak rada rozhodla --kočka,aby se jim nahoře bába neukousala nudou.Jenže už jim nedošlo,že také může čičina zdrhnout,
    (což si myslím,že se stane)ať dveřma,nebo oknem.Ono toto plemeno je dosti divoké a hbité,prostě šelmička.;)takže si ušili i bič na sebe.Budou hlídat také.Jinak jim foukne asi 20 xD A tak mám o zábavu postaráno,ale zase on je milá a už bych ji nedala,umí si získat lidičky,aby ji milovali

I když se bengálská kočka velmi podobá divoké kočce bengálské, její povaha není agresivní či divoká, spíše aktivní a temperamentní. Mají velmi silný mateřský a lovecký pud, proto není překvapením, že nejlepší hrou je pro ně lov. Snesou se i s jinými kočkami nebo psy,Bengálská kočka nevydává zvuk jako obyčejná kočka domácí. Namísto mňoukání vydává chraplavý zvuk podobný vyštěknutí. Také jako jedna z mála koček má bengálská kočka ráda vodu.
    Do České republiky bylo toto plemeno dovezeno až v roce 1994 a je i nadále velmi vzácné. Ať už pro svůj původ, divoký vzhled nebo cenu koťat, která se pohybuje od cca 20 do 40 tisíc Kč. Tak to jsem o ní našla-Hmm tak to se mladí prohly:D
    ale stojí za to zlatíčko. A už dost o číčách,jen čekám na rybaření a jednu rybičku skovám pro cácoru;)

Naposledy upraveno: 18/1/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.