ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. karolinka120484

karolinka120484 Perspektivní autor

Dobrý večer, LUMAT85 do hospodského zelného salátu dáš bílý jogurt a kopr a zamícháš ;)a podle chuti trošku sole,ale nemusí být:p

Naposledy upraveno: 10/1/16
  2. -.Barbara.59-

-.Barbara.59- Rádoby autor

Ahoj. Podařilo se mi vložit obrázek. Miluji čarodějku. o)))) Hurá. Jsem počítačově dost neschopná.

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

lumat85 - kdysi jsem zkoušela zelný salát s koprem, podle někoho rady, tak aby byl jak hospodský a bylo mi řečeno, že nejvíce záleží na tom, jak se zelí promne a promačká ručně v míse. A je to tak. Asi moc nezáleží na tom, jak si to kdo ochutí - to je na jeho chuťových pohárcích - ale opravdu na tom promačkání. Dělám to od té doby stále a hlavně hodně promačkávám s kapkou oleje - je asi jedno zda olivový či jiný rostlinný - to je opět na chuti každého z nás. Já dávám většinou slunečnicový, pak trošku soli a kopr. Taky miluji zelný salát
    :music:

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) dobrý večer ... vítám nově příchozí ... a s těmi recepty se tu nějak roztrhl pytel, slintám jako Pavlovův pes, ale vydržím, nic si nedám, už tak se skoro kutálím xD

5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-.Barbara.59- na to že jsi tu pár hodin, tak si vedeš výborně....jen se nepodceňuj :). A co se ti zatím nedaří, tady se naučíš raz dva - sem tam i zlobit :D

6. mituli

mituli Polobůh fóra

lumat85,jsem hospodská,jak psal někdo na hoře pořádně ručo promnout,děláme -na jenmo bílé zelí,olej(obyč),kmín,sul,pepř,cukr,ocet,a drtíme a drtíme,necháme 2dny v chladu uležet,do toho mužeš přidat kopr,nebo křen,nebo cibulku-na jemno,to už záleží jak máš chut,já někdy nadrbu i mrkev,dobré je i červená paprika na jemno,tak a nouhau je venku pá

7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Pěkný večer všem,
    vítám nově příchozí a spílám těm, kteří zase pokoušejí mou silnou vůli. Přišla jsem totiž na to, že já ani nemusím vařit - stačí mi přečíst nějaký váš recept a ty kila jdou nahoru samy. :pxD:oops:
    Jestli to tak půjde, tak dopadnu hóóódně špatně a nezachrání mě ani hospodskej zelný salát, který mimochodem také velice miluji, takže až bude někdo dělat, poprosím přidělat o mističku víc a poslat. ( podotýkám, že to nebudu brát jako úplatek ;))

8. Alinka155

Alinka155 Pisálek fóra

• Nepoužívej prosím citace bez vlastního komentáře. Tyto příspěvky jsou považovány za spam. Děkuji, Jituna
    Prajem nech všetko zlé od Teba vvanilka odletí, nech zdravie, šťastie a nádej k Tebe priletí. To všetko želám tým, ktorí dobré srdiečko majú , dobrými susedmi na farme sú a úprimne si pomáhajú. Veď i milé slovko na duši pohladí - a keď človeka niečo bolí, tak bolesť sa s dobrými priateľmi skôr zahojí.

Naposledy upraveno: 10/1/16
  9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

10. lacrima

lacrima Ikona fóra

-.Barbara.59-[​IMG] vítej v "Zavislákově" , [​IMG]

Amálku , přeji dobrou cestu , bezproblémovou jízdu , šťastný návrat a pozor na "bláznivé" důchodkyně ,
    aby se ti náhle nepřimotaly do cesty ...
    Jede babička s vnukem na motorce a vnuk při každé zatáčce natáhne ruku jako znamení, že zatáčí.
    Když to takhle dělá asi už potřetí, babička to nevydrží a říká:
    „Drž se těch řídítek , až začne pršet, já ti řeknu.”

Přijede šofér tiráku do motorestu, objedná si jídlo a pítí a s chutí se do toho pustí.
    Vtom přijedou tři motorkáři , usadí se u něj u stolu a to jídlo mu snědí a pití vypijí.
    Šofér nic, zaplatí a odejde.
    Ti chlapi si říkají mezi sebou : „Ten šofér byl buď pěkný srab, nebo se neuměl prát.”
    Zaslechne to číšník a přitaká jim: „Fakt byl nějaký divný a snad ani řídit neuměl. Teď zrovna venku přejel tři motorky.”

„Hele, víš, proč se ty motorky jmenují babety?”
    „Proč ?”
    „No přece, protože to jsou babičky motocykly!”

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Dobrou noc přeji .
    :inlove::inlove::inlove:

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, nově příchozí, vítejte mezi námi! Tady se vám bude líbit, nám je tu hej!!!Amálku, projeď celou Evropu a v pořádku se nám vrať. Pohodovou cestu, dobré silnice a slušné řidiče! Přeji pěkný den , okolo poledne odcházím na kontrolu s kyčlí, tak doufám, že to dobře dopadne! Venku se cesty lesknou, tak snad do oběda to bude už dobré. Marodi, přeji brzké uzdravení a odpoledne pa pa.;););)

13. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) hezké dobré ráno ... za okny se rozednívá, usrkávám první pracovní kafe a snažím se dostat mozek do provozní teploty ...

Amálkovi - šťastnou cestu a co nejméně krizových situací na cestě
    marodům - dupněte si a nemoc zažeňte a hlavně nezapomeňte, že "veselá mysl půl zdraví", tak tady je určitě legrace dost a choroby to jistě uznají a utečou samy

14. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Dobré ráno děvčata :) moc všem děkuji za recept na zelí. Hned o víkendu ho vyzkouším a pak se budu camrat:pjak jsem šikovná

Teď jdu a povyhazuju všechny misky se zkušebním salátem...jestli nebude chybka v tom, že zelí spařuje. Ano, ano, už vím, že je to blbě, ale znáte chlapy...prý se to MUSÍ. A chlap když musí, tak holt musí. ;)

15. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Všetkým želám pokiaľ možno pekný začiatok nového týždňa bez rôznych nehôd, ďalších maródov a zlých správ. Slniečko sa s nami hrá na schovávačku, aj včera sa tu vystriedali až tri druhy možného počasia (slnečno, zatiahnuté a hmla) a dnes to zrejme bude tiež tak. Vítam novú členku "závislákova" Barbaru, majte sa zatiaľ fajnovo;).

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte všichni od pátku jsem tu nebyla, tak si čtu,už jsem na konci a jdu se podívat jestli splním kousek neonovek.;):)

Všem marodům brzké uzdravení
    pechtfogl a pajaable pevné nervy a trpělivost
    Amalkovi cestu bez nehod

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

U nás se zatím držíme - nebýt ovšem maminky, která, ač promovaná dr. filosofie, ne medicíny, si stanoví diagnózy sama. Lékaři mezi námi jistě vědí, jak příjemný je pacient, který si něco vygůglí a pak to doktorům podsouvá, nejlíp při vizitě, ať se jich nad tím zamyslí víc. Já teda nejsem doktor, ale u takového pacienta bych pravila: Máš roupy = nic ti není, mazej domů. A to bych zrovna nepotřebovala. Ona potřebuje být chvilku přikurtovaná na jednom místě a poslouchat, ne šéfovat zeměkouli.:p

18. babioli

babioli Stará škola

Ahoj všem a přeji hezký den. Věřím že se nemocní zdárně uzdravují a my ostatní jim přejeme zdraví a pohodu. Mějte se všichni moc hezky.:)

19. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Všechny vás zdravím. Pročítám příspěvky už mě to jde líp, to dvojí vidění bylo hrozné/ a vítám
    nové závisláky.
    -pechfógl- trošku ti musím oponovat. Některý lékař je naopak rád, když si léky opravíš sama.
    Mě se to stalo přece před vánoci. Lékařka mi nejdříve sama změnila lék/i když neměla důvod/
    podotýkám že léčí diabetes a toto byl lék na tlak, a když mě vyletěl tlak nahoru, tak mě
    řekla, že si s množstvím musím vyhrát sama nebo vydržet do termínu, kdy jsem objednaná na internu.
    A ještě mě zvýšila jeden lék a od té doby
    jsem viděla dvakrát.No nic. Jsou lékaři a lékaři.

20. Viky007

Viky007 Baron fóra

Dobré poledne
    oběd se jen ohřívá, právě jsem se vrátila zase z nemocnice - pro změnu chirurgie - mozol na spodní straně bříška prstu nohy, v něm hematomek, tak se to vypouštělo, odstraňovala odumřelá kůže(to už bylo včera), dnes kontrola a další výkony.
    Já měla na pacienty kliku, moc neodmlouvali(s otevřenou pusou se to ani nedá), jen si občas vysadili antibiotika. Dcera, aby ji pacienti neke.. do léčby, se rozhodla pro anesteziologii.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.