ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojky milí závisláci.
    Tak jsem se pracně prokousala příspěvky, nějak nebyl čas. Práce..., doma taky spousta práce, včera jsem byla v HK na kontrole se svou repasovanou pumpičkou. Dostala jsem od p. docenta trochu pucuňk, bo jsem hrozný dareba...Čekám, až ve špitále zase zprovozní ergometrii. Teď bych musela jet na exter. pracoviště (někde u Lízátek) a to nechtějí, bo kdyby to se mnou při zátěžáku šouplo, tak by mě taky nemuseli na kardio stihnout dovézt včas :eek:
    Jinak se hlásím k marodům. Drží se mně to už "od před Vánoc" a pořád prskám, potím se jak dostihový kůň, občas zimnice, kašlíček, hlava vytuněná...No humus nejhumusovatější...:(

Pajaable
    - Evi, to je velmi smutné. Jen čas dokáže bolest zmírnit. Hlavně aby byla snacha v pořádku. A Kajda se z toho časem sebere, neboj. Když bude mít maminku zase u sebe doma, tak to bude určitě lepší. Držím vám všem palečky, mocmoc :inlove:
    Jo a pekla jsem chlebíček podle tvého receptu - povedl se, chutná nám. Jen musím snížit dávku, bo toho byla plná pekárna a vykynulo to až na dvířka (jsem čekala, kdy se to protlačí až na sektorku). Musela jsem ho pak na chvilku šoupnout do trouby dopéct.
    Tata se málem počural, když mě viděl poskakovat po kuchyni a volat Hrnečku dost....xD

2. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Včera som počítač vypla skôr, než sa tu objavili "večerné správy" a dnes ráno sa mi najprv podarilo zaspať, potom rýchlo-rýchlo niečo porobiť než vyrazím do mesta tatkovi pre darčeky a pri čítaní prvých správ - akurát sa Ľubka sťažovala, ako je tu zrazu mŕtvo - mi "zdochla" myš. Nové batérie do nej som už nemala a tak mi iné neostalo, len PC vypnúť a ísť do mesta. Raňajšia hmla sa stihla rozplynúť a zrazu bolo pekne, slnečno, teplo ... akurát teraz, keď potrebujem na "studenô" poriadnu zimu na lodžii (to počasie mi tuším všetko robí natruc).

Takže až teraz som sa dočítala do konca "závislákova" a je mi naozaj veľmi smutno. Evička-pajaable, vraj sa človeku štikúta, keď druhý na neho myslí - tu na Teba myslelo posledné dni toľko ľudí, že ak je to pravda, od tej štikútky si už vysilená.

Útechu v rodine od Teba zrejme každý očakáva - a aj dostáva, koľko vládzeš. Okrem toho, že Tvojej neveste prajem, aby to prekonala a znovu sa jej podarilo nájsť úsmev, tak hlavne Tebe želám, aby sa pán "lišiačik" osvedčil a bol tam len pre Teba, aby si v ňom našla svoju oporu a útechu a mohla byť pre zvyšok rodiny každé ráno znovu tou silnou, utešujúcou a všetkozariaďujúcou, pokiaľ to len bude treba. Opatruj sa a nezabúdaj pri tom všetkom na seba samu.

3. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Přeji pěkné odpoledne.
    Evičko, taky na tebe myslím. V mládí jsem měla taky potíže, ale nakonec to dobře dopadlo. Určitě bude líp.
    -pechfógl- je to od tlaku. Psala jsem ti na farmičku celé, jak se to stalo. Když jsem to odesílala, tak to zmizelo.
    Je to asi znamení. Prostě lékařka na cukr se šťourala v léku na tlak. Do té doby vše fungovalo. A teď s tím nechce nic mít.
    Na interně se snaží pan doktor to upravit. A zatím výsledek je, že mi sice neotékají nohy, ale od neděle mám potíže s očima.
    janajenka- já jsem dneska zase platila v obchodě a prodavačka mě vracela místo na 200 tak na 500. Jak špatně
    vidím, tak jsem si to hned neuvědomila a ona se na mě dívala, jako kdybych si to chtěla nechat.
    Jó, to je život. Přeji všem pěkné šlechtění. Už se nemůžu dočkat. ☺☺☺

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

5. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

pajaable hodně moc síly a zdravíčka,tobě i celé tvé rodině,ať vše v klidu zvládnete,a vše časem přebolí a nádherný příspěvek napsala Milka66 (Útěchu v rodině od tebe zřejmě každý očekává - a i určitě dostává,tolik kolik ty sama zvládneš.) Jen u toho všeho,nezapomínej také sama na sebe. Odpočinek potřebuješ také,aby jsi dále mohla pomáhat měj se, pokud je to možné, v klidu, ahoj Lída

6. minutka10

minutka10 Aktivní autor

pajaable je mi veľmi ľúto, čo tvoju nevestu postihlo
    ako som tu už písala, budem (ak všetko pôjde dobre) okolo 28.2. babičkou a neviem, ako by som to zvládala, keby sa niečo také prihodilo mojej dcére, pretože ja sa tak neskonale na to bábo teším
    želám hodne sily, aby ste to čo najrýchlejšie prekonali

7. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Neonové chlívky už jsou hotové,na stonku přibyly 2 větve a bude víc bodů,podařil se přeskok u krav z krásek na poslední která mi chyběla.Jsem dnes spokojená,ještě chvíly budu šlechtit,snad se ještě něco povede,co mi chybí. Všem přeji také úspěšné šlechtění.

8. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG]
    Přeju vám úspěšné šlechtění a hodně veliké přeskoky při BB ​

9. flexka

flexka Hrabě fóra

Holky a kluci farmařiví, mám takovou prosbu - dala jsem si limit, že neutratím víc, jak 360Kč za měsíc, to máme kombajn a podivuhodnosti a je to pryč. Tento měsíc jsem už zhřešila u Renza a koupila lístky, protože jsem neměla ani můru, ani dráčka a taky kombajn. No a čeká mě vydra a mám přesně florenů.
    Chtěla bych se s někým domluvit, kdo koupil, nebo namlel dost SK a poprosit, aby mi vybral v neonovém obchodě kozu za 70 srdíčkových zámků a při O&D mi ji poslal. Prosím, napiště mi holoubkem na farmu, co byste si za to představovali a když to budu mít, tak odepíšu a domluvíme se napevno. Předem moc děkuji.
    Moc ráda si tu čtu, když mám co, tak i něco napíšu, ale bohužel se pámbu rozhodoval moc dlouho, jestli mě pošlu na svět jako samce, či samici. A tak mám typicky mužské chování a uvažování v ženském těle. Diplomacie a útěcha hezkými slovy se mi nedaří a slon v porcelánu se proti mně chová velice přístojně. Tak bohužel jste moji milí moc daleko, abych došla a pomohla skutkem a jinak to neumím. A tak negratuluju, neutěšuju, ale jsem s vámi pořád a kdyby někdo potřeboval něco hmatatelného, ráda pomůžu.

10. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky flexka, pak se mi ozvi.Budeš ji u mne mít schovanou. ( pokud tedy půjde darovat).
    Jinak přeji všem pěkný večer a při BB ty nejlepší přeskoky, které si přejete.

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji poklidný večer.
    Jen se jdu krátce ozvat, pak musím jít za dětmi. Byla jsem za snachou, ukecala
    jí , tak domů půjde až v pondělí. Vypadá mnohem lépe a myslím, že to zvládne.
    Přeji vám všem nádherný víkend a děkuji za milá slova útěchy.
    flexka ... mám moc hodného vnuka, už má hotovo a chtěl mi ty dekorace dát,
    tak se přihlaš při O+D.
    Mějte se krásně, bezva hru.
    :inlove::inlove:

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Evi pajaable, myslím na Vás, zvládněte to

13. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Moji milí, ja som presvedčená, že naša Evička zvládne všetko. Podrží rodinu, Kajdovi dokáže vysvetliť čo -a ako, nevestu opatrí, synovi
    pomôže. Len mám strach, aby toho na ňu nebolo priveľa. Teraz bude silná, lebo ju potrebujú...
    Evik, prosím, neprepínaj. Snaž sa trochu šetriť aj seba. Oni ťa totiž nebudú potrebovať len teraz. Budú ťa potrebovať ešte dlho, dlho. Ja viem, že to nie je ľahké, ale ty jednoducho MUSÍŠ myslieť aj trochu na seba.Určite to bude menej, ako my myslíme na teba. Ale ak je pravda, že ľudia,ktorí ti prajú všetko len to dobré a ich energia a láska prechádza na teba, tak to isto zvládneš. Ty aj tvoja rodina.

14. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

LubicaKrakova-super napsáno,a pravdivě,ono když je potřeba zvládnout nějaký stres,tak zvládáš vše a bez přemýšlení,to přijde až později a pak se sama sobě divíš co jsi vůbec zvládla. Vím to podle sebe a proto se má naše Evička šetřit a myslet i trošku na sebe. Podívej,zvládla jsem smrt 19 nejmladšího syna a sesypala jsem se až za 14 dní. Zvládla jsem mít doma manžela s rakovinou jater až do konce a byla jsem na to sama,kluci byli daleko,také jsem se sesypala až později,proto vím o čem ty pitomé stresy jsou Lída

15. jana563

jana563 Dozorce fóra

Flexka,taky ti mohu kozu vybrat.Mám srdíček dost.Koukám že nejsem ani první a asi nebudu ani poslední.Takže.......bude u mě ,kdyby někdo potřeboval, koza,králík i slepička

16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

17. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Dievčatá, ja viem fakt čo je stres, vtedy človek vydá zo seba všetko, aj to, o čom by si myslel, že nikdy nezvládne. Len ono sa to skôr - či neskôr - jednoducho vráti. Uškodí to na zdraví, na psychike. Preto odporúčam vo vypatých situáciach aspoň trochu myslieť aj na seba. Viem, niekedy je to ťažké, ba priam sa to nedá, ale treba sa "zduriť" a povedať si "aj ja som len človek, so všetkým, čo k tomu patrí"

18. lacrima

lacrima Ikona fóra

Dvanáctá hodina odbila
    a lampa ještě svítila ...

Přeji klidný popůlnoční čas ...
    Ahojky všem nespavcům,
    tak nevím jestli jsem chorobně závislá , nebo jen mírně praštěná důchodkyně ,
    v každém případě jsem se zabrala tak do toho šlechtění, že jsem ani nepostřehla , že už dávno byla půlnoc.
    Ale koukám , že nejsem sama .

[​IMG] [​IMG]

To jsem celá já, svítím, svítím, čumím do monitoru a hřeším na to, že si ráno mohu přispat .
    Ranní "venčící službu" má totiž dědula .
    No a vypadá to, že kontrolu vchodu, chodníku a okolí domu , teď budu muset udělat ještě jednou já .
    Tady pode mnou to začíná zívat, vrčet, mručet a dloubat do mě čumákem , takže i kdyby jsem nechtěla ...
    prostě "když musíš , tak musíš " ...
    No, musíme jít očuchat aspoň kontejnery , jestli nám je náhodou někdo neodvezl :pxD

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nejsi tu sama. Nedobrovolně jsem se ocitla ve společnosti dvou rozmazlenejch vlkodavů (jezevčíků), kterým dělám hlídače, objekt sexuální touhy, krmiče, čističe i baviča a mazliče. Před chvílí mě vykopali z postele a taď se tam suší, venku zřejmě mží. A cizí počítač je malej s drobným písmem a klávesnicí evidentně určenou pro prstíky princezny frfninky. A cizí postel a moje záda.... Já dneska neskončím dobře....

20. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Moje milé - vydržať...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.