ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Madvo

Madvo Mistr fóra

Holky, já mám zpátky podpis, mě se to podařilo - samozřejmě s Ríšánkem. Já mám takovou radost. Hurá!

Čarodějko - já věřím, že už nyní jsi klidná a vyrovnaná dáma. Máš k tomu ty nejlepší ingredience - určitě zaberou.

2. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

čarodějka007 - ale slaninke, šunčičke, či čokoľvek masíčkovému sa to nevyrovná;););)

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

LubicaKrakova byl uzený losos - už není :p. A toto není jídlo, ale protistresový přípravek....

4. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

5. mituli

mituli Polobůh fóra

Teda-teda,paní čaro no toto,a pry dáma a pere se jak bejk,a to nemluvím o řeči,jak dlaždič:inlove:,jestli se mohu zeptat na tvé hvězdné znamení?

6. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

mituli - podľa všetkého je čarodejka lev Veď sa tak aj rve.

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

První pracovní den po vánoční dovolené 8) nic jsem nestíhala...
    ...ani Farmu. Natož dočíst 4 strany nových příspěvků za 1 den!
    Vzhledem k tomu, že se chystám do postele a oficiální 2. večeři jsem už před hodinou sbouchla, jdu spat. Zítra mám totiž po 4 měsících dia-kontrolu... a fakt jsem tu včera večer klávesnici poslintala. Snad zvládnu uložit některé recepty ;)

tak, přestaňte už vařit, nebo Vaše příspěvku ani nebudu dočítat :p

EDIT: Jinak, Olomoucko odpoledne posněhávalo a bylo tuho. V autě teploměr nemám, v kanceláři taky ne. Tak Vám to bude muset stačit :D Ale jinak: přes školku jsem do práce dojela a zpátky navečer rychlostí 60 km/hod. taky... bez nehody :music:

EDIT2:
    Tak jsem to dočetla :eek: čarodějko, doufám, že to fakt odnesly "jen" ty plechy! A zdravotnický stoleček máš u sebe jen kvůlivá tomu, aby sis neomastila pelech :inlove: No, a reakce byla... jakobych viděla svého muže Františka Dobrotu, který se zrodil ve znamení Blíženců... nic nic nechá na sobě cokoliv krájet a pak prd a velevážení kolem se divý, kdo to je :p

Naposledy upraveno: 4/1/16
  8. čarodějka007

mituli já jsem jemný, vzdušný, komunikativní blíženec - akorát na to nevěřím :D, zvláště pak v některých situacích...

9. lacrima

lacrima Ikona fóra

[​IMG][​IMG] [​IMG]
    Ahojky všem vespolek, heč,heč , už i u nás je sníh ... hm, prozatím lehký bílý poprašek, ale je ... taky prozatím.

mituli , já by jsem si tipla na býka ... reagovala by jsem úplně stejně , ba ještě hůř .
    Už jsem několikrát také měla takové "tetle-mechtle"
    Aha, takže blíženec... už jsem si přečetla .
    Tak tedy to musela být jedině pořádná "šupa" , když už blíženec vypění ;)

Zdeničko - mamča50 - veliká gratulace k Baha - postupu
    ... a opět tady máme marody , takže ...vyležet , léčit se a přeji rychlé uzdravení .

10. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

čarodějka007 - ale to sa na teba úplne hodí. Si blíženec ako vymaľovaný

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

To možná, takový jemný vzdušný schizofrenik... xD Z čínského tipuji kohouta... nebo koně.

12. čarodějka007

LubicaKrakova já jsem především vytrvalá, systematická detailistka, která dlouhodobě sleduje svůj hlavní cíl a neustupuje od něj - což se na blížence ani trochu nehodí. A navíc, blíženkyně jsou prý nevěrné ženy a toto určitě nesplním - jednak nemám tolik času a nehodlám věnovat energii na kraviny :D

Y_n_O hodně vedle....krysa

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Co už... ale snažila jsem se :)
    Ale co se hlavní charakteristiky jednotlivých znamení týče, moc jsem se, myslím, nespletla. Akorát ta krysa je holt z toho bludiště víc umíněná... :)

EDIT: rachejtle vystřílené, chybějící dutinky snad domleté, dala jsem mlít raketky. Doufám, že při tom počítání roční inventury, měsíční a roční uzávěrky jsem dobře spočítala i farmářské kytky a nebudu zítra v práci muset plenit florenové konto a likvidovat rezervní pajsejfku :oops:
    Dobrou noc a příjemný zítřek přeji.

Naposledy upraveno: 4/1/16
  14. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

No neviem, či je to celkom tak. Podľa všetkého si hlavne komunikatívna a trochu rozdelená osobnosť, ktorá je mimoriadne inteligentná i keď trochu prchká.Veľa toho máš v rukách. Dokážeš ich ovládať. V rámci svojho rozumu, inteligencie a návykov.
    Cha - to som ale bosorka...:cry:
    :cry:

15. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

čarodějka007 I když pro tebe to v ten okamžik k smíchu nebylo,musím se smát nad tvou reakcí a myslím si,že i ta pokuta ti za to stála a ten chlap se asi z toho šoku bude dost dlouho vzpamatovávat a určitě nikde a nikomu nebude vyprávět pointu jeho střetu s tebou. A jak jsi psala,jsi blíženec a to jsou dvě osoby v jedné.Takže ta jedna je komunikativní a hodná a ta druhá je lítá saňxD ;)

16. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

a jéje, ještě chvíli a uděláme z čarodejka007 schizofrenikaxD.
    Jinak vás tady všechny zdravím a hlásím, že už i u nás na Karvinsku od odpoledne sněží. Je to sice takový ten jemný poprašek, ale konečně je. Ty mrazy bez toho sněhu byly šílené, zvlášť když musíte v noci chodit po venku ( a není to tím, že nemohu spát, popřípadě, že v rámci novoročních předsevzetí zhubnout, jsem musela jít rozchodit ty vaše "receptové" příspěvky ;):p).
    Jinak jsem si tě čarodějka007 představovala a samozřejmě, že jsem zase měla kafe. Já jsem prostě nepoučitelná. Z pokuty si nic nedělej. Chlapci mohou být rádi, že nedorazili dřív - mohlo by to být také posuzováno jako napadení veřejného činitele a tam to fakt není řešeno blokovou pokutou.

17. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Čarodějka, doufám, že jsi se už uklidnila, i když přiznám, že by mi to taky vadilo. Nám naposled, když jsem byla v Praze, někdo rozbil zadní světlo dveřma. U nás v ulici se nedá pořádně zaparkovat a auta tam stojí těsně vedle sebe a většinou jsou služební
    [​IMG]Umím si živě představit tu bezmocnost při pohledu a poškozený nárazník.
    [​IMG]mamča 50 Zdeničko gratulace k postupu na Baha[​IMG]

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já jsem taková ťunťa, ale když mi bouchne Vesuv, okolí se nestačí divit. Mně jednou přišel domů protokol o mém konání a moje diskrétní matinka do něj nahlédla. To jsi vážně řekla? Ano, maminko. A tohle taky? Ano maminko. A co on? No, dal mi důtku s pokutou. Jo tak to jsi tomu .... píp, píp, píp... měla říct ještě ..píp, píp, píp... a uříznout mu... píp jednomu! Neznáte moji maminku. Šedovlasá dáma s chováním královny Alžběty mixnuté s bezmocnou stařenkou. Slovník má jak ožralý námořník po třítýdenní bouři.

19. Baroland

Baroland Ikona fóra

Čaro,musíš za vším hledat i tu lepší stránku.Mě když se něco takového stane,zaraduji se,že mám konečně důvod koupit si ten nový model,který jsem (jak na potvoru)zrovna včera viděl za výlohou.
    xD
    Asi proto mám zakázáno prudce dupat na brzdu.A já si bláhově myslel,že chce abych šetřil ABS.

20. flexka

flexka Hrabě fóra

Zrovna nedávno jsem četla článek, že čím bohatší slovník sprostých slov, tím bohatší slovní zásoba celkově a ruku v ruce s tím i inteligence. Tak se taky hlásím k těm prudce inteligentním. Až do jedné tragické nehody jsem jezdila hodně, často a ráda. Slovník jsem si při tom vytříbila, jelikož jsem rohatá ve všech znameních a nehledím napravo, nalevo, ani dozadu do sedačky, tak pak taková maličká rozkošná blonďatá holčička nosila do školky plno nových slovíček. Ovšem paní učitelky nevěřily, že to pochází od ní a odnesli to chudáci zlobiví kluci, kteří se to od ní učili.
    Plechy párkrát taky změnily místo a tvar, ovšem mi vždycky bylo těch viníků tak nějak líto a vždycky svoji chybu uznali a v klidu jsme sepsali ten papír o nehodě a tím to skončilo.
    Jediná výjimka byla, když mezi 2 dědinami jeden .... (procvičte si slovník) jel tak, že jsme se asi 4 málem vybourali, ale nic se nestalo. Na prvních světlech blikla červená a já vyskočila jak čert z krabičky a hnala se k jeho dveřím. Měl zamknuto, hlavu na volantu a ruce přes ni, tak jsem jen nakopala pneu, vybrala vzorek nadávek (ona ta červená netrvá tak dlouho) a vrátila se do auta, abych nebrzdila provoz. Nevím, jak by to dopadlo, kdyby se nezamkl...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.