ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji krásný předštědrovečerní večer.
    Celý den jsem byla pryč , přijela jsem a jen jednou zaběhla na farmu sklidit po celé
    noci a po celém dni akční plodiny. To byl zase den s velkým D. V Plzni je blázinec,
    narvaná parkoviště k prasknutí, fronty k zešílení , obzvláště v Tescu na Rokycanské.
    Na to já , člověk zvyklý na klid lesní samoty, už nemám nerva. Kamarádka si
    nakoupila , co potřebovala, já také něco dokoupila, objela jsem ještě pár obchoďáků
    a než jsem se z města vymotala a dojela domů, bylo skoro před třetí . A začal
    blázinec. Mladí u mě ještě nebyli, někde se také zasekli, tak fofr...ubytovat kámošku
    a začít připravovat krmivo pro hladovce. Měla jsem ale trochu štěstí , dopřipravila a
    všichni najeli, jako kdyby se domluvili.
    Živo je tu, najedení , spokojení, vypráví , překřikují se, ale to mi nevadí, když nechci,
    neposlouchám ten řev, dokáži na chvíli vypnout a nevnímat okolí. Bafla jsem kávu
    a před přípravou večeře na chvíli zmizela, za prvé sklidit na farmě a za druhé se podívat,
    co nového tady v klubu a pozdravit všechny drahé závisláčky.
    Probírala se zde zelenina do salátu.... nepoužívám sterilovanou , používám jen svoji,
    mraženou baby mrkvičku a svůj hrášek ...nic víc, nic míň. Doba, kdy byly všechny
    ingredience potřebné k výrobě salátu kvalitní, je nenávratně pryč ...kupovaná majonéza
    ve skle nemá nic společného s majolkou , kterou si dřív člověk nechal navážit - jo, to byla
    majonéza ...mňam. Brambory, vajíčka, salám ...nic z toho není jako dřív. Takže brambory
    vlastní, vajíčka vlastní, okurky vlastní, zelenina také a ten zbytek bohužel kupovaný.
    Nedá se svítit , salám vyrábět ještě neumíme....xDxDxD
    Děkuji za dárky , zlatíčka a už musím, křičí to na mě z obýváku ...my máme hlad!
    Tak papa....
    :inlove:

2. burds

burds Titán fóra

Zítra ráno mizím k dětem.Tak všem přeji krásné svátky hlavně pohodu,klid a zdravíčko.Atˇnikdo z Vás nestůně.Polévku i salát mám hotové tak ted si to kluk zítra odveze a 25 opět u dcery.

3. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky, Hezké skoro Vánoce všem

přeje Klárka

Nevíte kde najdu ohřívač vajec z kodu HappyHolidays

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) ve stodole, v šuplíčku Ostatní

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer, už jsem na tom lépe, skoro nemluvím, ale to se zvládne. Vezmu na noc paraleny a zítra to bude zase lepší.

Hromadu dárků, co srdce pohladí,
    rodinu, přátele, co nikdy nezradí,
    k bohatství krůček, ke štěstí skok,
    nádherné VÁNOCE a šťastný NOVÝ ROK !!!

Všem milým přeji klidné a pohodové sváteční dny v kruhu rodinném. Jsem ráda, že vás mám! Zdena;););)

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrý večer, tak jsem se vrátila z práce a donakupování... Snad i upeču vánočku, základní ingredience mám, jen u nás v Albertovi už neměli mandle, hrozinky a ani kandované či sušené ovoce. Volala jsem dceři, ať se po směně (cca 23.30) staví v Tescu a dokoupí chybějící. Kupovaná není, domací bez potřebných věcí by asi nebyla kompletní, chleba s máslem na Štědrý den opravdu jíst nebudu... :( přinejhorším tu nekompletní vánočku, když už bude zaděláno a Tesco nedodá :p
    Vyložím tašky (snad kocour mezitím, co jsem se dávala v koupelně do domácího stavu, nic z těch nejmíň patnácti kilo, co jsem ve třech taškách dotáhla, nesežral) a jdu zadělat kvásek...
    Hrozný problém, když z naší tříčlenné domácnosti jsme od minulého pátku byli doma akorát jak na hotelu na vyspání po práci... a to ještě hned pětadvacátého na pozvání mé dcery, na neodhadnutelnou délku pobytu, dorazí její babička... proč nemůžu do práce...
    8) xD
    Jdu spočítat, co mi chybí, co potřebuju, co nestihnu, co budu muset dokoupit... Páč zeťákovi jsem pod stromeček zakoupila pajsejfku na ty jeho PC střílečky a další rozumnější hry, než je podle jeho mínění ta naše; je možné, že si ji budu muset ponechat v osobním vlastnictví, jelikož jsem se nedívala, jestli mají holky u nás v sázkovce přes svátky otevřeno... ostatně má i jiné dárky - litr meruňkovice, rukavice uzpůsobené na používání dotykového telefonu, náramek (stejný, který už dvakrát ztratil...) a především bude mít kotel rybí polívky, misku krutonků, kýbl erteplobramborozemákového salátu, kapra, kuřízky + jeho echtoblíbené krkovičkořízky.
    Mějte se krásně, užijte zítřka i následujících dnů na plný plyn.

A díky, že tu jste, bez Vás všech bych už asi byla jako ten kohoutek v komoře...

Naposledy upraveno: 23/12/15
  7. Kašpárek

Kašpárek Rádoby autor

Mandle, oříšky, rozinky jsou jednoduché - obsahuje je Studentská směs v pytlíčku. Jenže momentálně nevím, jestli jsem ji někam založila nebo ve vánočním fofru sežrala.

8. Y_n_O

Jenže náš Albert má manažerku na milú kedveš... takže jsem nenašla ničehož nic. Dcera mi už hlásila, že kolega byl dokupovat suroviny do kšeftu, koupil jí alespoň hrozinky a mandle, které stihl v kalupu najít. Tak jsem alespoň scedila meruňkový kompot a už se suší v troubě... :)

9. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

pajaable - moc děkuji za bonusový kód
    Jsem po tom dnešním dnu také utahaná, tak končím a jdu spát. Zítra vše doladím a může přijít Ježíšek.
    Přeji všem závislákům Vánoce prožité v klidu a pohodě a když náhodou něco nedopadne jak jste chtěli, nevadí, bude to někdy příště.
    Krásný večer, dobrou noc.

10. Kašpárek

Kašpárek Rádoby autor

Tihle Albertoví manažeři jsou asi z jednoho vrhu - všude stejní. A vy nemáte pohotově Vietnamce? Když nebyly rozinky, přihráli mi brusinky a bylo to moc dobrý.

11. Y_n_O

U nás mají tingťongové do šesti, to jsem byla ještě v kanclu, asi tak dvanáct kilometrů od Zlína...

12. lacrima

lacrima Ikona fóra

Přeji hezký pozdní večer a utíkám udělat bramborový salát, na který jsem vařila brambory už odpoledne
    a mohl být už hotový , kdyby ...
    Syn s družkou byli dokupovat nějaké dárky a také kapra ,na kterého dostali v práci poukázku.
    Jenže u nich už nebyl a tak si to namířili k nám do Kaufu.
    Zkolaudovali moji vánoční výzdobu , také stromeček a ochutnali vzorky cukroví a po chlebíčcích se jen zaprášilo.
    Ještě mě ujistili že připravená mísa na bramborový salát je dostatečně velká a že všichni přijedou na Boží hod.
    Jdu tedy sklidit, rozdat pár lízátek medvídkům a naplnit konečně tu mísu .

13. lumat85

lumat85 Analytik fóra

táááák....snad hotovo:p dolítla jsem v šest z práce, dala vařit brambory, nakrmila psy a chameleona, převlíkla peřiny, uklidila včerejší žehlení, přelízla koupelnu, dala brambory vychládnout, uvařila vajíčka a mrkev, pak jsem schlejstla oba záchody, šla oloupat brambory, poklidila po pantátovi popravčí kuchyň, udělala salát, nasolila kapra, dala vařit smetanu na zmrzlinu, nacpala jsem myčku, dodělala základ na zmrzku, vypila pivo, povytírala a povysávala.........a mezitím jsem občas vlítla na farmu. Vše přesně v tomto pořadí, nebojte, ruky jsem si myla;) ....jdu se na ten vánoční maratón vyspat. Vánočka mě může letos milovat:p

Takže moji milí spolufarmáři...mějte krásné svátky plné pohody a radosti.

14. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Zdravim, tak salat jsem udelala dopoledne, jela k babicce uklidit, upekla strudl, prevlikla postele a zitra hura chlebicky... stromecek dozdoben a uz na nej Stisanek dela najezd, je to prece jeho stromecek, ani mu nevadi, ze uz s nim zuchnul, to splhani po nem je prece zabava, utoci ze stromecku na me a ten se kyva jak ve vetru... a jak ho ty ozdobicky lakaji proste je mydlit musi.. Zkratka co on nevymysli a to se na to vyspinkal:music: Jinak vsem preji krasne Vanoce plne pohody a bohateho Jeziska...:music: cekajicim babickam gratuluji, pokud nekdo postoupil tomu tez gratuluji..:)

15. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) dobrý pozdní předsváteční večer ... také mám už salát hotový, rybí polévka je také hotová, bílé klobásky smotané do tvaru šnečků čekají v ledničce, stejně jako pěkný kousek hovězího ke křenu, kapřík naporcovaný, též v chladničce odpočívající ... zítra ještě "křupavku" do polévky, štrúdlík, jablečný křen ... oběd bude stylem "co dům dal" nebo "ulov si sám" ... odpoledne pak "načančat" mísy s cukrovím a ovocem (neboť dříve by mi to táta s bráchou určitě slupli xD) ... taky je třeba stihnout pár pohádek a farmu xD

všem přeji klidný zítřejší den, plno pohody a dárečků :inlove:

16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

[​IMG][​IMG][​IMG]
    Milí závisláci
    Přijala jsem několik návštěv a a dobře jsem se pobavila. Mám kromě salátu všechno připravené. Pokračovat budu zítra.
    [​IMG] Počkám na půlnoc, podívám se na dárky a půjdu spát.
    Tentokrát toho je hodně [​IMG]

Naposledy upraveno: 23/12/15
  17. Y_n_O

Gratuluji všem, co už mají předpřipraveno, já to budu muset s dcerou nějak zvládnout všechno během zítřejšího dopoledne, včetně očištění a naporcování kapříka, kterého dnes ráno koupil zeťák po své noční směně. A já budu muset stejně ráno ještě letět do obchodu, protože přes těch zhruba patnáct kilo nákupu v něm nebyl olej, pochyběly by rohlíky na oprančení do polívky, bylo by málo másla (ona ta vánočka přece jen cosi chlamstla, a to teprve kyne, co teprve, až ji mladí budou baštit xD), není kafe, pozapomnělo se na základní potřebu na WC (poslední osamělá rolička v poličce ;)), ráno určitě přijdu ještě na něco...

Dobrou noc, krásný zítřek i dny příští Vám všem i Vašim blízkým, se kterými budete trávit příjemný volný sváteční čas. :inlove:

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Pomalu a jistě se rodina rozešla do postýlek a já mám chvíli klid dočíst příspěvky a také něco málo přidat. Ze salátu na zítřek zbyla polovina , budu dělat další ....4 kg salátu vzala za své , kam se
    ztratilo těch 15 řízků ? Sežerou mě , úplně a doslova ...xDxDxD Ne, to byla legrace,
    jsem ráda, že jim chutná. Cukroví už také začalo mizet, ve spíži mám ale válečné zásoby.
    Jsem utahaná, půjdu zalehnout , načerpat sílu, od rána mě zase čeká honička.

Ještě trochu šprťouchlat a půjdu...

Přeji krásnou dobrou již sváteční noc a krásné ranní probuzení.

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Krásné, šťastné a veselé vánoce přeji všem :inlove:
    hodně veselých chvilek a zářících očí při otevírání [​IMG]

a hlavně přeji k svátku všem "Evičkám" zde na farmičce
    ale je nás hodně :D

20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Dobré ráno,
    přeji všem klidné a pohodové prožití vánoc mezi těmi, s kým vám je nejlépe.

Evičkám přeji vše nejlepší k tomu jejich svátku.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.