ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte závisláci,
    Radku, prosím tě hlavně ji toho holuba nesestřel - prý už ji docházejí. ;)xD
    Jsem ráda, že už ti je líp a rady "našich babiček" zabraly.

-pechfógl-
    - děláš jako bys je tady neznala. Jsou samá srandička, vtípek, ale jak všichni víme, pokud potřebuješ podpořit či poradit je na ně kolikrát větší spoleh než na vlastní rodinu.

2. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Jonsdorf....poprvé jsem letos vyzkoušela med z květů bezu. ... V celém bytě to vonělo 24 hodin a pak se ještě produkt dodělával, tak vůně byla silnější. Na netu psali, že má svůj čas do zimy, ale vytáhla jsem sklenku, jelikož mě přepadl kašílek s rýmičkou...:D a musím sama sebe pochválit, že mi pomohl úžasně a v čaji je vynikající. Už vím dopředu, že příští rok se do něj pustím znovu a zas budu nadávat, kolik je s ním práce. Co by člověk neudělal pro své zdarví a zdaví svých nejbližších...:)
    Mějte se krásně a držím palce ke zdárnému dokončení v akci.

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Sopti, jelikož Radek zřejmě nemá v životě olubník, pro mé holuby neexistuje. Tsk nevím, kdo si z koho dělá co. :cry:;)
    .

4. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Jani
    ...
    Nemusíš mít obavy, já mám stejně rozhozená mířidla.
    Ano, na babičky v jakémkoli věku je vždy spolehnutí.
    :D

Magdi:
    Piš na -Jonsdorf-

Naposledy upraveno: 22/10/15
  5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno všem milým, sluníčko se pokouší vykouknout, tak mu to snad vyjde! Ještě dovařím polévku a moje milá návštěva může dojet. Ještě bych chtěla shrábnout okolo poledne to spadané listí. Napěstováno je, chybí jenom vlajky a šálky, asi se moc flákám a nesbírám.Babiola, Mituli, gratulka k postupu na baha. Všem přeji pohodový den a ať nám to padá a jsme pilní a šálky nám přibývají. Ahojky Zdena;););)

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji nádhernou náladu po ránu a děkuji všem za dárky.
    U nás po velké mlze vylézá sluníčko, tak snad vydrží a neschová ksichtík.
    K akci ...potřebuji ještě šály na balíčky a dala jsem se do došlechťování.
    Nic jiného už k úspěšnému završení této akce nepotřebuji .

Marodovi přeji rychlé vyléčení...je čas pouštění draků , tak nestonat.

Dnes nevařím, mám navařeno, půjdu pracovat na zahradu. Všudypřítomné
    listí..listí a zase listí. Zatím se mějte pohodově.

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

To je maximum, co jsem ze sebe vytřískala. Ono to jde otevřít?

8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Magdi
    jukni sem a pozorně čti.
    Není to tak těžké jak to vypadá.
    ;)

9. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Zdravím farmářky a farmáře v této diskuzi.

A trocha nostalgie ........
    Kdopak si vzpominá na večerníčky s ovčí babičkou, která pletla šály a vyprávěla přitom pohádky?

Sem si jednu pohádku při čekání na šálu pustila ....

10. bmv2596

bmv2596 Perspektivní autor

Je to pohlazení na duši....

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Lyzarka ...kdo by neznal ! Nedávno jsem je také dětem pouštěla z DVD a moc
    se jim líbily. Vůbec poslední dobou si říkají o staré pohádky, zřejmě i ty děti jsou
    přesyceny pohádkami " o ničem", které sem jdou z ciziny.
    Takže u nás nyní vládne víla Amálka ( ta naše z farmy se někde fláká), Krteček,
    Rákosníček, zmiňované Pohádky ovčí babičky, Maxipes Fík, Křemílek a Vochomůrka,
    Malá čarodejnice , Štaflík a Špagetka , Pejsek a kočička, Králíci z klobouku a podobně. A to samé v knižní podobě. Jsem za to ráda , protože naše pohádky jsou prostě nejlepší.
    A já se přiznám, že se velmi ráda podívám s nimi.

12. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky všem , přeji pěkný den , prožitý nejlépe s nějakým kovbojem .

Tak a tady je zmiňovaná přihlašovací stránka. Docela sekáč, ne ?

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Nemám...pěkný hošík.
    Aktuálně mám stále stejnou přihlašovací stránku, zřejmě jiný server, kde se
    lenošící kovboj nevyskytuje. Až si odpočine, snad dorazí...

14. bmv2596

Chci doufat, že tento návrat není jen u Tebe - ve vaší rodině. Pamatuji si, když jsme jezdili do Brna /ne, že bychom Brno nyní nenavštěvovali, ale je to již o něčem jiném/, tak jsme pravidelně navštěvovali dvoupatrové knihkupectví. Těšilo mne, že si syn vybírá různé druhy encyklopedií a pohádky - ty naše. No.. a krtečka není nikdy dost. "Kdo ví, kde dnes, je ten pravý les."/Jen tak pro vzpomínku/.

15. lacrima

lacrima Ikona fóra

Přihlašovací stránku mám a tedy i používám tu stejnou (původní) jakou zde dala pajaable.
    Tato stránka s kovbojem je pouze na Hry.cz . Jsem bába zvědavá , nedalo mi to a tak jsem hledala , až jsem našla.
    Hmm, kdo ví co bude až bude , pokud něco bude .
    Jdu sbírat šály a pak uvidím, zda si k nim půjdu koupit i nějaký

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak, to už jsem doma..xDxD tak děkuji za tvoji zvědavost.
    Alespoň víme, že i Farmerama ukrývá krasavce , namakané kovbojské svalovce.:p Ten druhý není k zahození. xDxD

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

uf, to jsem si oddechla, já už se bála, že nerozliším kovboje od ovečky xDxDxD

na mé přihlašovací stránce je vše při starém a doufám, že to tak i zůstane ;)

18. bmv2596

Tak si říkám, zda-li se ten "kovboj" netváří tak egocentricky proto, že vyškubal ta peříčka a tele na to kouká, co jako s tím....ha, ha. Jejeda..., ovce chce plusové bodíky.

19. Baroland

Baroland Ikona fóra

To mám čuch co ?? . To víte,nos starého trejdra dycky nasává z té správné strany,jinak by si nevydělal ani na slanou vodu.xD
    30 bílých kravoček prodáno po 440 T, v BB je koupím zpět a mám na vagón mrkfíí.:p.A když dnes Draghi rozhodne,že je čas opět tisknout eura,tak si pro tu mrkfu přijedu vlastním vlakem.8):D

Na Děsivku,respektive na ty úkoly v DD teda čučím.Desítky úkolů a jen 2 odměny ( chapadl. vrba obyč + XL. Na zbytek se musí pěstovat pro Jacka.

Jinak světluškám napěstováno,namleto,čeká se na nějaká vypadávátka,takže ještě 2 nesvítí.

20. bmv2596

Nóó, vlastní vlak byl viděn tento týden ve zprávách. Pravda je, že na něm pracovalo více lidiček a nejspíš v podstatě šlo i o to, aby je dovezl do místního pohostinství. Baro, ať Ti to klapne a nemusíš pro tu "mrkfu" moc daleko. /Má představa - pokoj -velký pokoj-, dráha - vlastí silou vytvořena, mjt. dráha železniční - na vagónky dodaná mrkvička z vlastní zahrádky, to je podíváníčko-- že jo?..nebo.../ Ať se daří!!!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.