ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Byla jsem na obědě v nějaké orientální restauraci - čert aby se v tom vyznal - Číňani, Vietnamci a teď zas Japonci - personál furt ten samý. A tam mi podali mé oblíbené nudle s kuřecím, tentokrát posypané meltými oříšky. Velice zajímavé, i když od toho suši baru, jak se teď prezentuje, vzdáleno asi tak osm tisíc kilometrů.

2. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

mituli - a strouhač či mlýnek je? xD

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné odpoledne, neprší, tak visí venku prádlo, ale pořád hlídám oblohu. Na 16 jdu popřát vnučce, tak se sejdeme skoro celá rodina. Rajčata sklizená, uložená ve sklepě, záhonek zlikvidovaný, trochu shrabaného listí z ořechu a tak si zasloužím trochu kávičky. Stromky a TCH vyndané na plochu, tak uvidíme, co se podaří. Stále mi chybí ten krásný ledňáček, kterého sem měla v létě v podpisu. Přeji pěkně užité odpoledne a pa pa....;););)

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji nádherně prožité sobotní odpoledne.

5. CampoˇˇCaorleˇˇ

CampoˇˇCaorleˇˇ Pisálek fóra

Ahoj všichni! Strašně jsem se vyšvorcovala nákupem koní, abych získala Pegase. Jenže to překočilo a mám Picasa. Nabídnout ho na trhu mě stálo poslední zbytek peněz. Jenže tam pořád straší. On se trh vůbec moc nehýbe, jak je to BB takové genetické, no ale když to vůbec nechcete, tak to skočí. Nenašel by se tu někdo bohatý, kdo by toho pitomce s čepičkou koupil? Trh AF. Tuto laskavost bych mohla i později nějak vykompenzovat, podle dohody.
    PS: vím, že toto téma patří jinam, ale tam téměř nikdo nechodí, zato tady to žije!
    No a abych nebyla tak od věci, také budeme zítra sbírat a klátit ořechy a jak je uchovat se tu velmi ráda poučím.
    Přeji pěkný víkend a vůbec, přeju samé pěkné dny!
    Kamila T.

6. mituli

mituli Polobůh fóra

Tak si představte--jsem vytočena--BB hruza,ted jsem odtajnila jeden chlivek a jeden strom>:(BUK A ŽLUTY KURNIK,to je vysměch v 96lv.,a to nemluvim o vyplacanym krmivu na splněni ukolu,fakt to už RT přehani

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Chápu, je to k vzteku a dokonce to i otráví . Čím vyšší level, tím horší tajemnice a je jedno,jestli jde o sazenice či chlévy. Mě se třeba ještě nestalo, abych měla růžovou stáj či výrobnu, kámoška je level 72 a má ji každou chvíli a vůbec samé pěkné chlívky.
    Je jí přáno, ale není jediná s nižším levelem, která má TS vždy pěkné.
    RT si asi myslí, že my ve vysokém levelu nemáme nárok. :pxD
    A mě je to nějak fuk , mám to na háku. Růžovky musím vydřít nebo šlechtěnce nakoupit.
    Tyto TS z akce u mě také nestály za nic, ale jsem i tak vysmátá jako telátko..xDxD

8. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

nečakala so zázraky z tých TS a TCH, popri všelijakej šušomati potešila oskoruša, (moja druhá, ak rátam tú, čo som získala pri OaD) , keď už nie rybárik, alebo ten nedostižný rakytník.

9. lumat85

lumat85 Analytik fóra

;)Campo...tak už je u mě ve stáji...sice ho nepotřebuji, ale my si tady pomáháme, že holky?

No a teď jdu vyhodit tajemnice a ráno asi nebude překvapení...jestli to dopadne jako s genetickým BB, tak se nemám na co těšit:)

Jdu do vany, celý den jsme sázeli okrasné stromky a keře, no a vypadá to tak, že ráno ani nevylezu. Leda po čtyřech:sleepy:

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer, Michalka se chystá do postýlky, tak jsem vyrazila domů zjistit, co tajemného mne překvapí a je to tady: ledňáček opět někam odletěl, ale za to oranžová kozí mlékárna... to je teda výhra. Trochu lepší to bylo se stromkama, dostala jsem rakytník, tak mám na plnění úkolů druhý stromeček. Všem přeji pěkný a ničím nerušený večer, já se půjdu dívat na další díl Hotelu Adlon, dnes to končí, bylo to zajímavé. Pa pa Zdena ;););)

11. Madvo

Madvo Mistr fóra

mamča50-škoda, že jsem nevěděla při OaD, že čekáš na ledňáčka. Poslala bych ti ho. Pokud to bude aktuální při příští akci, ozvi se mě, určitě pošlu. Hezký večer.

12. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak holky z tajemnic pecka......žlutá výrobna vajec:mad:.No ze stromků akorát oskeruše,ale ty mám tři,a to mi stačí.Je tedy volně k dispozici až bude OaD.Ještě mám 4 stáje na ploše.Možná....kdyby byl ledňáček....;)BB taky žádná divočina,ale pár lepších přeskoků bylo.Jinak jsme douklízeli na zimu.Co chci na jaro tak se odneslo domů a zbytek šel do popelnice.

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dobrou noc, jdu zaspat to fiasko, stromy ani stáje nic, o šlechtění se mi ani nechce mluvit-psát- a na vtip si nevzpomenu. Vypnula jsem mozek.:(:sleepy:

14. mamka1111

mamka1111 Aktivní autor

Ahojte zavislaci četla jsem tema ořechy ja vesměs loupu ořechy čerstve a sušim nikdy nezhořkly ani nežlukly neudělaly nic před za vařovanim se musi dobře usušit pak dat do sklenic dat nove vičko zavařit a zavařene sklenice zabalit do papiru ořech ani netmavnou jak na světle jsou super ji po několika letech mam skušenost 3roky ahoj Milada

15. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Madvo, při minulém OaD ještě ledňáčci poslat nešly, snad při příštím již budou zařazeny mezi měnitelné stáje.
    Přeji pěkný večer

16. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Akci jsem dodělala včera a ještě doplácala konečně kukaččí řádek v nebi.
    BB = klasika = genetika a občas, opravdu občas, přeskok o jeden stupeň. Jsem s tím smířená a tak šlechtím jen co mám a tím končím. SK nekupuji a pracuji s tím co si namelu a co mně pošlou moji drazí sousedé, kterým se při BB víc daří. Moc jim za to děkuji.
    Jak jsem dopadla s tajemničkami řeknu ráno, ale nečekám žádné překvápko. Spíš by mě zaskočilo, kdyby tam nebyla žlutá mlékárna či výrobna vajíček.
    Dnes bylo u nás krásně, ve stínu chladno, ale to nevadilo. Báječný den, pěkně jsem si odpočinula od PC.
    Kdo ještě šlechtí = přeji co nejlepší výsledky. Přeci někdy to přijít musí, néé??:D:D:D:D
    Přeji všem dobrou noc.

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] Sazenice ...pchá...vykácet a hotovo. Kdybych nebyla v dobré náladě,
    doporučila bych RT, ať si je strčí ....no tam, do šuplíku.
    Kdoule xl , 3x pinie xl, meruňka xl, buk xl, datle xxl , jedle xxl, 2x pinie xxl , kdoule xxl,
    Kowhai. Ani mě to nepřekvapuje, spíš by mě posadilo do křesla, kdyby z chlívků nebo
    sazenic vylezlo něco pěkného. Být ve špatném rozmaru, myslela bych si, že má na
    moji farmičku Rt spadeno. Takhle je hodím do lišty, pomyslím si něco o zadní části
    těla a utvrdím se v tom, že nemohu nic pěkného dostat, když Rt dobře ví, že nakupuji
    při TS balíčky a proto mě mimo TS nemůže přece obdarovat něčím pěkným, páč bych
    pak balíčky tak často nekupovala....xDxDxD

18. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ahoj Holky.
    No ono to vypadá že se RT chce zbavit starších hráčů.
    Omladit hráčskou komunitu aby vše mohlo začít znovu.
    Dobrou noc.​

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

20. lacrima

lacrima Ikona fóra

Odskočila jsem si do kina ( 65 bodíků je doma ) a po cestě z kina nakoukla ve městě do oken. Někde se ještě svítilo
    a ejhle ,... tak tohle vypadá na nové závisláky , na novou hráčskou komunitu, jak tady píše Jonsdorf.
    Takže mládí vpřed a já to pro dnešek raději balím ....

... přeji krásnou dobrou noc a pěkné sny.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.