ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Milenko, už to je pěkné, že z toho máš radost a to je i moje radost. Pěkný večer a pa Zdena ;););)

2. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Pěkný večer, tak konečně doma, výlet se nám vydařil, bylo to super.
    Radku - moc děkuji za dáreček.
    A ostatním ať ještě loví ve vzducholodi (já už to vzdala včera) a získají co potřebují.

3. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Moji milí závisláci, vy ste fakt neuveriteľní a urobili ste mi z 3. októbra Vianoce. Veľmi pekne Vám ďakujem. Tých stromčekov mám teraz viac. Dobehnem úlohu a v budúcnosti aj ja darujem potrebným.:inlove: :inlove::inlove:
    Dnes plno návštev, ešte čakám deti a vnúčika. Nachovať, uložiť a potom fajront. A ráno odznova. :cry:
    Ešte raz Vám ďakujem. Ahoj zajtra (dúfam, že internet pobeží):cry::cry::cry:

4. mituli

mituli Polobůh fóra

co pak se stalo Marketko?? MOC děkuji Evině a Marketce za dárečky,potěšilo mě to dik:inlove:

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Půjdu za malou chvíli do horké vody uložit tělo , prohlédnu zásoby v lednici,
    zalezu a nikdo mě z pelíšku do rána nedostane.
    O+D jsem si neužila, jak jsem plánovala ....co bych chtěla,že?... pragocentrismus..xDxD,
    přijedou, ovládnou babušku, celý den jí zaměstnávají , od farmy ji drží co nejdál.
    Já bych se na to pšoukla.
    Přesto musím ještě jednou poděkovat za dárky závisláčkům mamča50, dasa1143,
    milena1952 a xxsoptikxx
    , a také mým dlouholetým přátelům a také mojí milované
    sestřičce
    . Díky.

Pražáci razí po obědě domů , tak vstávám brzy a navařím jim do ešusů , ať
    mají pak doma večeři teplou a nedlabou párky nebo salámy.
    K obědu mám v plánu dělat výpečky se zelím a knedlou . Co jim navařím na večeři
    ještě nevím, něco, co dovezou.
    Tak , dobrou a hezky se vyspěte.

6. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobré ráno,
    protože své 3 ranní kávičky piju ráda v klidu a u farmy, je jediná možnost vstát brzy, než se probudí manžel a vnučka a užít si ráno podle svých představ.
    Děkuji všem za dárky, bylo to moc milé překvapení. Udělali jste mi radost.
    Dnes jsem málem nevylezla z postele, to včerejší sportování mi dalo docela zabrat, bolí mě celý člověk, asi už stárnu.
    Akci jsem včera dokončila, větev na stonku už pracuje, tak jsem spokojená.
    Mějte krásný den Eva

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já děkuju Medvánkovi a té druhé dobré dušičce za želvičky.
    A hned musím něco prásknout na flexku, která napsala, že by se bála požádat tu o prince na bílém koni. Hned jsem si to představila - myslím, že by přivítala spíš toho koně než rozmazleného feudála v obýváku. A taky jak by ho nabízela v OaD a za kolik....

8. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Hezký oblačný den závisláčci.Flexka mi udělala obří radost a tímto jí chci poděkovat.Ač nemusela poslala mi stromeček mých snů.:)
    A teď si pěkně vypiju kafčo a budu se kochat.....

9. jana563

jana563 Dozorce fóra

Dnes nic nelákalo vyskočit z postele.Nebe šedivé a smutné.Jen vítr tedy ulehl.K obědu budou ptáčky s knedlíkem.Já si asi uvařím drobet rýže.Akce......láptě pořád ještě nedopadaly,ale do večera budou.Už mi jich chybí jen 5.Přeji všem hezký a pohodový den.

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Dobré ráno, moc děkuji Evičce a všem, kteří mne obdarovali. Jak tu někdo psal: byly to vánoce a udělaly mi velikou radost. Všem přeji krásnou a pohodovou neděli, jdu do kuchyně dodělat řízky a polévku, na chvíli dám farmičku do klidu a dorazím zase večer počíst v klídečku zprávičky od milých lidiček!!! Mladí dorazí na oběd a oslavíme Davídkovy 8. narozeniny!!. Pa pa všem Zdena

11. -pechfógl-

Už dvě hodiny hledám po bytě poslední čisté ponožky, předchozích pět párů (ne)schne na radiátoru. Tyhle jsem vzala do ruky, zazvonil telefon, já je odložila-znáte to.... je mi zima na nožičky. Dneska bubu míchat jedy - rozhodla jsem se převzít orientální přísady do svých rukou. Od doma přítomných řemeslníků jsem získala lahvičky placatky(zajisté od limonád, přece by s tím nelezli na lešení), na rozdíl od těch předchozích je nepomaluju, aby bylo v čem rozdávat špendlíkovici, ale vezmu jablečný sirup, hodím do něj plátečky česneku, feferonky, svařím a zaplacatkuju. To přece musí vyjít. A když jo, tak příště dohodím ještě curry nebo zázvor. A až se dočtete o velkém výbuchu a požáru v Holešovicích, budete vědět, kterej alchymista to byl.xD

12. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

No tak já si počkám na večerní zprávy.Nestačí,že lítají do luftu muničáky v celé republice.Pechfógl,mladý chemik se přidá s jinou třaskavou směsí.Česnek mám nejraděj jen tak nakrájet na chleba s máslem,sice u toho slzím,protože mám česnek tuzemský a ten píše.S ponožkama je to těžké,mám jich hodně po rozluce.Prostě jedna odešla a nikdo neví kam.Tak mám hromadu fusek po jedné a stále doufám,že ta druhá dostane rozum a vrátí se.:sleepy:A když už jsem zmínila toho nikdo,tak u nás bydlí ještě jánevím,to je taky pěknej neřád.Při vyšetřování zločinů spáchaných mojí rodinou to vždycky odnesou tihle dva,někdy se ještě přidá jáne.Ale abych neztratila nit,ponožkám dávám 5let na návrat,papíry od čehokoli taky vyhazuju po pěti letech.Jsem zbytečně benevolentní,začnu je vyhazovat po 3letech.Mám tu klid a pohodu,dcery šly vyvenčit psy,kočky chrní.
    Včera jsme měli výjezd,opět pobíhající pes,naštěstí byl čipovaný a majitel si pro pejska mohl přijet.Pejsek před ním neměl tolik štěstí a srazilo ho auto.Nebyl ani čipovaný a tak jsme ho museli pohřbít aniž bychom znali majitele.Pak už jsme paní mohli jen tuhle smutnou zprávu říct.Vždycky se to říká těžko....:oops:

13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte závisláci,
    jak tak čtu, tak s těma ponožkama je to asi všude stejné. Můj syn (16let) - asi stonožka, protože tolik ponožek co jsem mu v posledním roku nakoupila se snad vyrovná počtu rohlíků nakoupených za půl roku - říká, že nám ty ponožky musí asi papat automatka. Ale v ruce si to prý prát nebude.(od toho se prý narodil do moderní doby).
    Přeji všem pěkný, sluníčkový a hlavně poklidný den.

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj, ty nevíš,že ponožky žere pračka. Já jsem se s tím dávno smířila a když i po třetím praní najdu všechny do páru, třesu se, že se na mě naštvala-ta pračka- . Obyčejně mě poslechne a příště si nějakou opět nechá;):p

15. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Dámy, to nedělá pračka, ale neviditelní skřítci....u nás bydlí hned tři. Jeden žere ponožky, druhý kávové lžičky a třetí sbírá drobky po celém bytě a nosí je pod stolek s televizí... vyhnat se nedají, už to zkouším cca 30 let a nic :D

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Teda, milá děvčata, jsem se zas natlemila s vámi....xDxDxD
    Ponožky, drobkový skřítek, ti tři bubákovic spolubydlící.... - funguje to u nás naprosto stejně. Navíc máme doma skřítka, ten si vytáhne z lednice párky, nebo šunku, sýr...a ten prázdnej obal či papír strčí zpátky do lednice. Dělá to i s pomazánkovým máslem. Vždycky tam nechá zbyteček tak na kolečko rohlíku a šup s tím zpátky do lednice. A když si vezme poslední vodu z balíku, tak ten igelit nechá válet na zemi....Po obvinění vždy přijde na řadu "jáne"
    Někdy bych ho zabila...smrádě jedno....:eek:

17. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Jasne, a u mňa zrejme býva škriatok-spisovateľ, lebo jediné, čo nikdy neviem nájsť, je pero - niekedy aj ceruzka mu stačí a moje krížovky a sudoku lúštim občas aj s manželovou tužkou, čo má pri majstrovadlách xD.

18. mituli

mituli Polobůh fóra

Dnes v Krkonošich---ohavně,tma,mlha a 12stupňu,pouť věru vydařena,ješťe že jsme si ji užili včera,no a teď budou dušičky,mikulaš a jsou tu vanoce,bože toto letí,jo skřitci to je previt,ti za všechno mohou,ti mi všechno niči,u nas je ještě hlaška,že to moje kočky,ja na to,že oni mohou,tak jdu ohřat zbytky pouťoveho oběda a v lednici to vypada jak po naletu--nikde nic pá

19. -pechfógl-

Takže já si myslela, že mám jen ponožkové skřítky, ale ono je jich, jak tak čtu,víc. Předtím jsem myslela, že to dělám já. Dokonce i ty ponožkáře jsem omluovala - od té doby, co jsem našla na netu návod, jak z ponožek vyrobit malé roztomié opičky - tak těch mám asi sedm. Ovšem zkus natáhnout opičku na nožičku....
    mituli: Já dnes měla v lednici zbytky - a taky ovšem příslušnou kočku. vypadla za půl hodiny, když jsem si šla pro mlíko, příšerně mi vynadala a teď hraboší v mojí posteli, neb potřebuje někam odložit ten rampouch.

20. flexka

flexka Hrabě fóra

pechfógl, pechfógl, tohle mi nedělej, mám velmi bujnou fantazii a vidím plasticky v 3D a barvách, jak nebohý feudál trpí mořskou nemocí v Zeppelinu :D
    mno, koně bych tam šoupla možná taky, ono je to sice supr zvíře a před 20 lety bych za vlastního šemíka upsala ďáblu i dvě duše, ale včil bych se už bála spadnout, že tu páteř už nedají dochtóři dohromady ani za zlaté prasátko a přehodnotila jsem priority a toužím po velbloudovi - za 50Kč jsem se na něm projela v Hodoníně v ZOO a zamilovala se druhou půlku života (tu první jsem věnovala půjčeným koním)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.