ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

ta děsivá noc
    mne unavila moc

2. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Dobré ráno, přeji všem pěkný den.
    tazvenuse - vím jak Ti je, před několika lety jsme prožili něco podobného, ale čas je nejlepší lékař na tyto bolístky
    pajaable - mám velikou radost, že jsi se tady ukázala, snad už opravdu bude u Tebe lépe
    Dnes se přesouváme z Moravy do Krkonoš = domů.
    Kdy začnu akci je ve hvězdách, ale budu se snažit jako vždy. Je pravda, že jsme to s dcerou zjistily úplně náhodou a tak by rozjezd mohl dopadnout lépe než minule.
    Mějte se krásně a kdo má nějakou bolest ať co nejdříve ji zvládne.

3. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Pěkné ráno všem:)
    ajtyk,není to náš Muráš?Ten mě včera hodně naštval. Zamordoval samičku kominíčka,je to darebák,loni mi nosil i kuřata.
    taznevuse,tak to je smutné.Letos jsem to zažila 2x.Loni také.I když jsou to jen útulkáčci,kterých se někdo zbavil,tak je to pokaždé smutné.Většinou ti staří a nemocní neputují dál do oficiálního útulku,ale zůstávají u nás,protože by je nikdo nechtěl a já bych nemohla klidně spát tak zůstávají a také odchází,pokaždé to těžce nesu.Teď se tu povaluje poslední přírustek,malinká asi 5kg Boženka.Pejsek asi 15 let starý.Motala se mezi autama až se domotala na benzínku.Takový důchdcovský pes,gaučák.Vypadá jak ten televizní fofola.I ty zuby jí tak trčí,zřejmě nechtěné dědictví.Prachy dobrý,psa vykopnem.
    Až to maličko přebolí,tak se podívej po nějakém hafíkovi.Přimlouvám se za útulkáčka,pomůžeš a ještě získáš vděčnou dušičku....:)

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré slunečné, ale studené ráno. Včera večer se mi nepodařilo se připojit, televize mne zlobila, tak mi bylo smutno po mých milých závislácích!!!
    pajaabble, to je dobře, že mráčky fungují a zase Ti přinesou krásný a pěkný den!!tazvenuse, Tvoje Betynka na nás kouká z pejskového nebíčka, už je jí dobře a čas všechny bolístky zahojí. Všem přeji krásný den a dobré vkročení do další akce. Já začátek nestihnu, na 13 jsem objednaná na neurologii, tak nevím, kdy dorazím!!! Pa pa.... Zdena;););)

5. velryba111

velryba111 Pisálek fóra

Dobré ráno tak jsem se sem chtěla pochlubit s novým podpisem a avatarem od šikovného a moc hodného farmáře jménem-Bagíra77
    Jsem velice spokojená krásná a precizní práce.Děkuju:inlove:

Ještě jsem si přečetla příspěvěk od-
    Tazvenuše a je to velmi smutné ale zase na druhou stránku 14let na tak malého pejska je úctyhodné.
    Mějte se všichni moc krásně a někdy sem něco pěkného napíšu,je tu bezva parta dobrých lidiček a moc pěkné vlákno.:)

Naposledy upraveno: 29/9/15
  6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

pejsci: Život bez psa = život pod psa, říká jedna moudrá knížka.
    Já taky doporučuju útulkáře, dokáží vás zahrnout takovou láskou a pochopením, že až žasnete.
    velryba: Naopak malí pejsci mají větší šanci dožít se vyššího věku, nežli hafani. Já mám dva seniory (8 a 10) a ti jsou pořád tak štěněčí....
    bubák: Pozdravuj Boženku od Boženky, jestli nebude vadit, že je to kočička. Jak přišla ke svému jménu? Ta moje kvůli častému zvolání: Bóže no, co jsi to zase provedla!?

7. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Hezky jsi to napsala pechfógl.U nás je stále tolik zvířátek,že se nám nedostávají jména.Tuhle byla vylovit mezi autama na benzínce dcera a začala jí říkat Boženka.Nějak to k ní sedělo a nikdo už nové jméno nehledal.Jo,Boženka děkuje za pozdravení a také kočičku Boženečku pozdravuje:)

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdravím všechny svoje miláčky zde ve vláknu závisláků.
    Baba je zpátky ! xD
    Děkuji vám všem , jmenovitě bych vypsala, ale je vás tolik , že by to zabralo celou
    stránku. A jde se na věc - smějte se, kruťte hlavičkami , mě už nic nerozhází, depka
    se odstěhovala o nějaký ten kilometřík dál , jen starosti a pochybnosti o spravedlnosti
    "boží" či čí že to, zůstanou.
    Jak většina z vás byla zpravena, po té prázdninové traktoro-nehodě, jsem si nedávno
    pořídila nového miláčka. Pyšná jsem na něj byla, div jsem nepraskla. Že jsem nastydlá
    byla, moc jsem se v něm neprojela. Minulý týden jsem byla na cestách, i Plzeň jsem
    navštívila a kdybych věděla, co vím nyní, minula jsem ji po obchvatu s kouřem za zadnicí.
    Představte si, klídek, pohoda, sedíte , čekáte na hlavní na semaforu, až budete moct odbočit a
    najednou rána jako z děla, volant máte zabořený do žaludku a vděčíte prozřetelnosti
    za rozhodnutí, že jste se nestavěli na oběd, jinak už by byl na palubce. Vylítnete z
    auta a v zadnici máte zapíchnuté auto. Mladá nána , řidičák , jak se později zjistilo má
    půl roku , telefon měla prý na uchu, jak potvrdil svědek, nečumí a vlítne mému cactusu
    rovnou do jeho nového, novotou zářícího, ještě nepoužitého (zavazadlového) zadečku.
    Lidi, já nevěděla v tu chvíli, co mám dělat , naprosto jsem byla vyřízená...chtělo se mi
    brečet, nadávat, škrtit, zašlapat jí do země. A ona najednou začne ječet, že za to můžu
    já, co prý jsem tam měla co stát, když ona jede. To už mě došla řeč úplně , jen jsem
    cítila, jak se ve mě vše vaří. A tato nestvůra najednou vlítne do té své staré rachotiny a chce vycouvat a odjet, v čemž jí zabránil řidič za ní , který přijel. Než přijela dopravka, přivolala
    si na pomoc rodinu, což u této komunity je půl města, ti mě tam začali napadat, strkat
    do mě , ale to už pak zakročili policajti. Zadek mám rozmlácený , ale jezdit se s tím dá,
    teď mě čeká jednání s pojišťovnou, co s tím. Nové auto, pár dní v provozu a prakticky
    je k ničemu..jak je jednou nabourané, stojí to za prd. Nic už není tak, jak má být , na svém
    místě, protože nárazem se hne úplně vše. Předběžná škoda kolem 90 tisíc..kdyby se
    opravovalo, jinak peníze, co jsem dala za nový vůz , to je jako kdybych je vyhodila do
    kanálu.
    Jak jsem dojela domů si ani nevybavuji, doma jsem se složila. Přijela kamarádka a řekla,
    že v důsledku nového šoku se u mě projevil postt..syndrom ještě z minulé nehody . Já
    tak úplně nesouhlasím, myslím, že to byla jen rozsáhlá depka z toho, jakou mám smůlu.
    Nejsem si vědoma toho, že bych kdy někomu ublížila, někoho urazila, něco někde provedla,
    že je osud nebo spíš "ten nahoře" ke mě tak nespravedlivý. Nejdřív jsem prohlásila, že už
    za volant nesednu , dnes se na to koukám jinak , ale mindrák mám. Jezdím již od let
    studií , bez nehod, ale co se děje poslední rok , už mě mozek nebere. Kdybych měla na
    těch nehodách podíl viny, řeknu si "babo nejezdi", ale nemám.
    No a tak už víte, co babu naprosto rozhodilo a vzalo jí humor od tlamy. :p

A nyní k farmářskému provozu. Podařilo se mi v jednu chvíli získat nefunkční kuřata od jednoho
    farmáře s čísly farem hned za sebou. xDDobrý, co?

[​IMG] [​IMG]

Na akci jsem připravená, nic mi nechybí, jen pár prasátek, která jsem vyplácala při BB,
    ale to je v klídku. Na O+D se těším.
    Přeji hezký den, úspěch při rozjezdu akce, děkuji za podporu a za to, že budete mít
    trpělivost při čtení mého obsáhlého příspěvku. ;):pxD

9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky pajaable,
    co nám to prosím tě děláš? Ty jsi snad musela do toho nového roku vykročit levou nohou. Doufám, že už sis všechny své nehody vybrala a už bude jen a jen dobře. Ještě, že se ti nic vážného nestalo. Chápu, že tě to úplně rozhodilo - to snad každého a jsem ráda, že už se oklepáváš. Já bych dotyčnou snad uškrtila ( to v lepším případě). Držím palečky a moc na tebe myslím.

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

pajaable: Tak to je tedy síla... člověka napadají myšlenky jak xenofobní, tak vražedné. Ale už je to za tebou, tak koukejme dobředu, ne? Tam nás ještě čeká věcí, že se budeme divit.:p
    Pro začátek i hezky zahrajme....

11. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

pajaable, baba jedna naša zlatá. Fain, že si sa ozvala a vyrozprávala. Aj to pomáha pri takýchto zážitkoch. Neboj, už sa všetko na dobré obráti. Nešťastie, či smola prichádzajú po trojiciach. Ty máš svoju trojku za sebou a už bude len dobre. Viem si predstaviť aká musíš byť nazlostená na tú potvoru, ale hlavné je, že si to prežila bez veľkej ujmy na zdraví. A ten navrchu si už vybral svoje popredu a teraz už dozrie na to, aby si bola v poriadku.

O chvíľu akcia, sedím si na rukách, aby som neobrala. Ale už to vydržím. Som zvedavá, ako to bude padať.

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Děkuji vám, zlatíčka. Rozhozená jsem byla a ještě trochu jsem. Vždyť jsem si
    koupí vozítka vyluxovala konto, že mi tam zbylo jen na zimní otop a na pohřeb.
    A je to kde ??? ....no, přesně tam ..!
    Takhle "mimo" jsem nebyla snad ještě nikdy. Seděla jsem, čuměla do blba a
    přistihla se, že místo , abych hladila kocoura,co na mě leží, hladím opěradlo křesla.
    No, totálně na ústav. xDxDxD

13. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Nazdar naspäť, milá pajaable! Bála som sa, že to bude niečo tragické, ale našťastie je to "len" o plechu a to predsa zvládneš ;). Ale do konca roka veľký pozor! Ako sa vraví, všetko chodí v trojici ... zatiaľ to bol ožratý traktorista a blbá nána s veľkým príbuzenstvom, tak tam ešte niečo chýba - nie, žeby som ti to želala, to ani náhodou! ... ale opatrnosti nie je nikdy dosť.

P.S. Ľubka, a to čo bolo to tretie? Vidím, že nám myšlienky idú rovnakým smerom :music:, ak máš pravdu a už sú pokope tri príhody, o to lepšie :D, potom by to mohlo byť už v pohodičke :p.

14. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ježkovi voči pajaable !
    Ty tady píšeš náznaky hrůzy,čék by myslel,že tě vytrávili všechnu zvířenu,(u příbuzných vem to čert),a pak se dozvím o pomačkaným plechu ! Bóóže...to se vyklepe za peníze z pojistky,pak ho z rodinných důvodů fungl nové prodáš a obratem máš další.Když využiješ akci
    máš za stejné peníze bohatší výbavu.
    Děvče,přestaň lpět na věcech,peníze budou my nebudem. Pořid si pejska -štěkacího,nebo dva.Více psů-více radosti.
    :inlove:

PS -ten otop si kup a pohřebné dej raději za ty pejsky,nikam nespěchej.

15. burds

burds Titán fóra

Pajaable nové auto to zamrzí.Ale hlavně že jsi celá a že jsi úraz i rozhovor s jistou komunitou přestála ve zdraví.Spořitelna na tebe bude určitě hodná a vše zaplatí.

16. stadole

stadole Aktivní autor

Pro pajaable.....klobouk dolů,že si už dokážeš svým způsobem udělat z této velice nepříjemné zkušenosti srandu...a takových je málo...proto zůstaň svá a dál nám rozdávej tvůj veliký pozitívní pohled na svět.... hlavně,že jsi zdravá a to je nejdůležitější.....ps.tvého kaktusku je mi líto,ale bude nový a lepší ....držím pěsti .Stáňa.;););)

17. mituli

mituli Polobůh fóra

pajaable-vitej holka neštastna zpět:inlove:prosim bud rada,že to takhle nemaš s ženichama,hele Evičko co takhle změnit značku auta,asi ti kaktus neni souzen,nojo blabla,to ja ze samé radosti,že jsi se trochu vzchopila

18. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Tak to potěš koště.A to jsi pajaable ustála tu čůzu nerozmáznout po asfaltu?Tak to jsi dobrá.
    Snad už máš všechny smůly za sebou....:)

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Milý Barolande ... ono opravdu nejde tak o ty plechy, spíše jde o to, co mě tak pronásleduje.
    Peníze - výdělečně činnému se lehce poví , důchodce těžko stravuje. Na penězích nelpím,ale jsem
    ve věku, kdy si již nemám jak vydělat , jen mohu být spořivá holka :p . A je normální, že to člověka rozhodí, obzvláště, když se to stalo tak krátce za sebou. Být mladá, dvě nehody v krátké době, by se mnou asi také nic neudělaly a útoky "rozvětvené rodiny " bych také snášela lépe.
    Jo a kdo tvrdí , že ho škoda na jeho vlastnictví neštve, kecá. Naštve to , zamrzí , starou herku to i rozhodí. xD
    Zvířátek mám dost , další si nepořídím , kdo by to živil , já mám konto vycucané. :p

K akci ...padá to mocinky málo, na noc všude nacpu dlouhodobky. Dle Farm sčotu sice plním
    vysoko nad plán , ale je to jen program...že bych mu věřila ?
    xDxDxDxD

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Evičko,, vítej mezi nás, bylo to tu smutné a moc Ti držíme palečky, aby to bylo to poslední, co Tě potkalo! Teď už budou jenom slunečné dny. Krásné odpoledne všem a ať to padá!!!;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.