ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahoj závisláci. Tak jsem také zakoupila 4 tajemky, tož jsem napjatá jak kšandy (vim, říkala jsem, že nekoupim :p).
    Koupila jsem i retro music balíček, ovšem dekorky trůní na ostrově. Zvažuju koupi Zimního balíčku (co 48:00 hod. jednorázový bonus 2015 BZ, 2015 BBZ, bonus +5 % šance na vyskočení předmětů po dobu 0:30 hod.), ale nevím, zda to má vliv i na hopsátka (akční). Nemohu se dopídit.
    Jinak jsem se pustila do mytí oken - jsou od toho hmyzu jak jetel. Fujky. Ale musím pomalu, takže mi zbyde i na zítra o_O
    K večeři budou nejspíš restovaná jatýrka s brambůrkem a oblohou (hlavně hodně hrášku, cibule a hořčice :inlove:)

2. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Srdečne vás, po dlhšej dobe, pozdravujem.
    Vrátila som sa na pár dní domov, k lepšiemu internetu, tak môžem nie len čítať, ale aj písať. Krásne ste sa tu vyrozprávali, zabavila som sa aj poučila...
    Tajomnice som tiež kúpila a mimo jedného vtákopyska a jedneho žlteho kurníka - nič. Ten kurník mi taaak chýbal, že som hneď povedala _ kurník- šopa, a šup do lišty. Ešte čakám na 2 odtajnenia a nekúpim už nikdy nič.

A faktom je, že Pajaable nereferuje už od štrvrtku. Aj som sa divila, že mi niečo chýba, ale uvedomila som si to až teraz. Dúfam, že je v poriadku a len prežíva nejakú "krátku lásku" , ktorej sa naplno venuje... Verím tmu, že sa nezrazila s nejakým ďalším bláznom, ktorý by ju ohrozil na živote.
    Pajaable - bába jedna, ozvi sa, lebo budeme musieť vyhlásiť medzinárodné pátranie!!!

3. duna.duna1

duna.duna1 Velmistr fóra

Ahoj Skalara.v mozem Ta poprosit o radu? Tiez som kupila retro mucis balicek a dekorky som dala len na ostrov, pretoze som si nebola ista, ak ich dam do stonku tak pravdepodobne dostanem len BZ ale tie vyrobky, myslim bielu nevinnost, langos uz pravdepodobne nie? Nemohla som to nikde najst. Dakujem. A krasny den Vam vsetkym

4. Baroland

Baroland Ikona fóra

Celej tejden čučím na poťapaný reklamy a tvrdě vydělávám bodíky.Dnes jsem je vexl za floreny, pořídil si 3 TCH,lupl je na paseku a vyrazil do opravdického lesa.
    Lidi rostou !!! Nasbírali jsme za hoďku plný koš různých hřibů a jiných houbiček.Než se vrhnu na čištění,odtajnil jsem ty správce,abych se mohl uklidnit řezáním do hřibů. Hold nejsem mudrák,pitevnu doma nemám.
    Ač je to k nevíře,kukli na mě Ledńáčci (první) dále Ptakopisk (dobrej na výměny) a samozřejmě žlutí Pštrosi,abych si zas tak moc nevejskal.
    Takže klidně kupujte,rodí se...a když né.. mývali jsou naposledy.;)

5. mamka1111

mamka1111 Aktivní autor

duna.duna1 ahoj to maš pravdu bilou nevinnot mit nebudeš ale budeš mit konbajn

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj duna.duna1,
    pokud dekorace z balíčku "music box" uložíš na stonek, tak získáš po aktivaci kupón na všechny pomocníky na 3 hodiny. Další aktivace tohoto stonku je za 168 hodin. Pokud zminěné dekorace umístíš na plochu, tak za 40 hodin získáš zminěné produkty a BZ. Záleží na tobě co je pro tebe výhodnější a jak s tímto balíčkem naložíš.
    Více o řádku "Music box".
    Přeji fajn hru

7. duna.duna1

duna.duna1 Velmistr fóra

dakujem, ale ja si pomocnikov kupujem na mesiac, takze pre mna to bude asi vyhodnejsie nechat tie dekorky na ostrove...dakujem za radu

8. dohousli

dohousli Rádoby autor

A nezmiňovala se pajaable o tom, že jim možná nepůjde proud? Bojí se toho jako čert kříže a prorokuje to od léta. To by bylo vysvětlení odmlky....

9. mituli

mituli Polobůh fóra

Jestli naše Evina nema už zimni spanek,jak medvěd ???;)bože bábo ozvy se,dělaš tady paniku,jeden tady přemyšli jestli jsi se zase někde s tim novym farem nevykoulela,jezdiš jak fitipaldy,tak prosim pisni pá

10. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

dohousli, ono keby to aj bolo s prúdom, ale pre pána- Jána, že by od štvrtku nemali prúd. Veď to by sme vedeli aj tu na

Slovensku, že tam v Českej zemi sú bez prúdu už 3 dni. V tom je niečo iné. Evi ozvi sa, alebo pošli odkaz!

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer, tenisový turnaj dopadl velmi dobře a domluvili jsme se, že za rok to zopakujeme a uděláme z toho uděláme tradici. Počasí vydrželo, nepršelo, ale bylo docela chladno. Další stáje odtajněné: mýval a holubi. Tak dávám poslední a uvidíme zítra ráno. Pajaable chybí, copak s ní je? Možná, že je někde na výletě, ale už se na ni těším!!! Její milé příspěvky, plné animací mi už chybí! Dobrý večer a klidnou noc, plnou pěkných snů. Pa pa....;););)

12. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj děvčata,
    já myslím, že pajaable odjela, vždyť psala,že odjíždí. Třeba se jí tam líbí, tak tam bude déle. Já myslím, že práskne do *** a jede, kam se jí chce a pak se zase vrátí a bude vzorná babička. Musí se nějak od těch povinností, které doma má odreagovat. A má nové auto, tak snad neskončila ve škarpě, ale užívá si ho i vše okolo.

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky , moji nejdražší závisláci. Psala mituli , co je se mnou a já jí požádala, dušinku
    drahou, aby vás všechny pozdravovala. Omlouvám se moc, mám teď nějaké starosti
    a problémy, které i cvoka jako jsem já dokázaly odrovnat a potřebuji se dát dohromady
    a nekazit tady dobrou pohodu.
    Moc děkuji všem za zájem, mitulce za zprávičku a jak se oklepu, nezbavíte se mě.
    Přeji hezký večer a štěstí v TS. Eva

14. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pajaable, chvála bohu, že si sa ozvala. Drž sa, otrepávaj sa, len nezabúdaj, že nám tu chýbaš.

15. mituli

mituli Polobůh fóra

Jak už psala Evina(pajaable)chvala bohu žije a všechny pozdravuje:inlove:

16. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Tak dobrá,pajaable,hlavně že víme,že jsi v pořádku a samozřejmě každý den není úplně růžový.Těšíme se na lepší zítřky....:)
    Tak a jako z tajemnic na mě vyskočili žlutí krocanio_OA taky jeden pásoveček.Rybařík furt nic....:oops:Ty žlutý stáje by se měly už vyřadit,to je pro ostudu:mad:

17. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Pajaable , myslela jsem že se projíždíš někde po Evropě a ono to tak není, držím pěsti, abys všechno dobře vyřešila a hlavně vše dobře dopadlo. Drž se Eva

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A co takhle žlutá králíkárna?>:(

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte všichni, dostala jsem se sem teprve večer, takže vám přeju DOBROU NOC:)

pajaable drž se a zítra bude líp, uvidíš;)

20. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím flexka, ono je to asi o náhodě a o solidním prodejci, já zakoupila přes aukro tablet google nexus a nemůžu si ho vynachválit a kolikrát mi skvěle posloužil za zlomkovou cenu. Koupila sem ho z druhé ruky a prodejce vychválila, protože si to zasloužil. Sklízení je na něm super a vše na něm funguje jak má. Netvrdím, že se nemůže stát, že narazíš na neřáda, co chce vydělat na zmetku. Ale tak zase pokud sem měla tu možnost, platila sem přes PayU, aby sem kdyžtak měla možnost přes Aukro řešit reklamaci od nepoctivého prodejce.
    Navíc jsou prodejci, kde si to můžeš vyzkoušet a dají i záruku.
    To je asi každého volba a každý vždy i u nové věci postupuje riziko při jakékoliv koupi.

Příjemnou hru a držím pěsti, ať vybereš něco, co ti bude vyhovovat.
    danda

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.