ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Dnes jsem měla fakt skvělý den.Musela jsem do Prahy .Tak vlak měl kvůli výluce 1/2 hod.zpoždění.S berlemi se na nástupišti skvěle stojí zvláštˇkdyž ten předchozí vlak jak jsem slyšela nejel vůbec.Do tramvaje s kterou jsem jela narazila dodávka.Pochopitelně chyba dodávky řidič tramvaje řval tak hezky že kdybych to tu napsala tak bych měla ban.Doktorka mne poslala na sono.Tam jsem měla vyjímečně štěstí a v centru jsem je ukecala že mne vzali hned .Tak hurá nemusím znovu do Prahy.Když jsem se konečně dohrabala do Úval tak začalo lejt a vzhledem k tomu že jdu domů cca 3/4 hodiny tak jsem zmokla.Ted jsem konečně doma dodělává se mi oběd a konečně se najím.Už nějak umírám hlady.Doufám že zítřek se mi vyvede líp.Hezký zbytek dne.

2. mituli

mituli Polobůh fóra

Jara 05-Jaruš,nebudeš,taky hazim,tak dnesni Makro konečně vyslo,čičinky maj papu nakoupene,ale mi s manzou premysleli co si dame kdyz jsme dojeli domu:D,no asi udelam cervenou cocku+cibulku+vejca+kyselou okurku-a je to,pajaable-Evi gratulka k auticku,doufam,ze ti chvili vydrzi

3. stepankas

stepankas Perspektivní autor

Dnes kino: Nové "vypichování očíček" a reklama na Volvo.:)

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný podvečer, cukeťáky připravené, vnuk ještě chvíli šlape a pak na to přijde. Jak se říká: Přijde na to, sežere to a bude to...... Večer se ještě zastaví zeťáci, tak snad na ně ještě něco zbyde. Pa pa ;););)

5. jakoja

jakoja Aktivní autor

Dobrý večer závisláci chtěla bych se zeptat máte řádek v neby od bobrů nebo bude až po skončení akce?

6. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj všichni,
    před chvílí jsem dorazila na chalupu, cestou svítilo sluníčko a bylo krásně teplo, ale tady je vlezlá zima a prší. Musím zatopit, nebo tady zmrznu.
    U bobrů jsem žádné velké přeskoky neměla, akci jsem dodělala a došlo mi SK, nepoužité vyšlechtěné bobry odevzdám, ale asi to moc nevytrhnu, moc jich nemám.
    pajaable, to je bezva, že budeš mít nové auto
    burds, zvládla jsi veškerá úskali dnešního dne a nakonec všechno dobře dopadlo
    jakoja já myslím, že řádek v nebi bude až po skončení akce, ale jen v případě, že se akce dokončí celá
    Mějte se prima, já jdu topit [​IMG] Eva

Naposledy upraveno: 10/9/15
  7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Příjemně pohodový večer přeji.
    Po večeři a kosa je , fuj. Vyplivlo topení, ucpal se dávkovač pelet, než se vše vyčistilo,
    celkem to tu prochladlo. Ale už se topí, za chvíli bude všude teplíčko. Čajíček horký,
    ten mě zatím má za povinnost zahřát.
    Pršelo a bude zase, je černo , nevypadá to jako nebe, ale jako brána do pekel.
    Šlechtila jsem chvíli ještě po akci, ale nebylo to k ničemu, tak jsem s tím skončila.
    Mám skoro všude chlívky s bobry, protože jsem je všechny rozfofrovala. Doufám,
    že o víkendu opět bude BB, strašně mocinky bych si přála druhého bobříka potápěče.
    Koupit nelze, není a kdo má, jistě si ho drží jako já. ;)
    burds .... kdybych z matičky zlaté nezdrhla, určitě bych tě rozmáčet nenechala. Zkusila
    sis, nezávidím. Jen, abys to neomarodila.
    evik1016 ...už se těším, to by člověk nevěřil, že stará ženská se může radovat z nové
    kárky, jako puberťák . Paradox je, že peníze na něj jsem dodala z pojistky, která přišla
    z úplně jiné pojistné události...za rozbitá auta nepřišel ani pěťák. Oni mají času dost.
    mamča50 ... o tom mi povídej ! Jedu nakoupit , přivezu narvané auto až po střechu,
    než se týden s týdnem sejde, mám skoro prázdnou špajzku. Prostě klidně a drze
    prckové bábu pokaždé vyžerou..xDxD
    Viky007 ...jak je? Už je ti lépe?
    dasa717 .... už bebí nebebí ?
    mituli ....děkuji za gratulku k novému žebřiňáku xD

Naposledy upraveno: 10/9/15
  8. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Pošli holoubka, parfém pošlu :). zizala42

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A jde se spinkat. Už tu klimbám, nějak poslední dobou nemám oční držák .
    Možná to dělá počasí, že je člověk tak ospalý a unavený.
    Přeji dobrou noc a sladké sny.

U brány hřbitova hledí muž na podivný průvod – za rakví kráčí muž s manželkou a psem – dobrmanem a potom dlouhá řada mužů. Stojící muž nevydrží a ptá se, kdo to ma pohřeb. Muž za rakví odvětí:
    „To je pohřeb mojí tchýně. Vidíte toho dobrmana? To on napadl tchýni a zakousl ji.“
    „To je ale pes, nemohl byste mi ho půjčit na pár dní?“
    „Proč ne, jen si musíte stoupnout na konec té řady!“

Adam – jediný šťastlivec, který neměl tchýni.

„Pověz, tys prý začal denně šest hodin cvičit na klavír?“
    „Člověk musí vědět čeho chce dosáhnout.“
    „A co chceš dosáhnout ty?“
    „Sousední byt!“

Učitel vysvětluje dětem škodlivost alkoholismu.

Jako příklad jim uvádí zvířata.
    „Kdybyste před osla postavili dvě vědra, v jednom by byla voda a v druhém alkohol, ze kterého by se napil?“
    „Z toho, co je v něm voda,“ křičí děti.
    „A proč?“ ptá se znovu učitel.
    „Protože je osel,“ hlásí malý Pepa.

10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

[​IMG] milí farmáři,
    koukám, že tady při pátku nikdo není, venku je zima, asi v noci pršelo, ani se mi nechtělo vylézt z postele, ale už mám u počítače moji oblíbenou kávu s mlékem a jdu se mrknout, co dělají bobři.
    Přeju vám krásný den. Eva

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ahoj, Evik, já tu náhodou jsem, ale tak nějak v rozkladu. Zrovna už asi půlhodinu uvažuju o tom, jestli si mám obléct světr. Jediné, co jsem zvláidla je obvyklá rozcvička v koupelně a nakrmit kočku. Téhle náradě říká moje rodina Jirásek (Proti všem). Takže: Čaj byl moc slabej, kočka moc vlezlá, kdo vynese odpadky, zařadí RT další BB (ale ne, jsou to vydřiduchové....) mám zavolat pojišťovnu, když tam zase bude ta protivná bába..... No den jak korálek.

12. Madvo

Madvo Mistr fóra

Já tady taky jsem a přeji všem hezké ráno. Ono je ale takové zamračené a na všechny se to nějak přenáší, ale nenechme si ho kazit, třeba bude úspěšný den.

13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Dobré ráno všem.
    Tak po ranní rozcvičce [​IMG] jsem zasedla k PC a jdu se prokousat vašimi příspěvky. Tady u nás (severní Morava) je pod mrakem - to asi dozvuky nočního deště, tak jsem zvědavá, jestli se sluníčko přes ty mraky vydere.
    pajaable - to tak bývá, že pojišťovna má čas, ale po tobě chce podklady ke škodní události hned (nejlépe "včera bylo pozdě"). Nezapomeň nám potom autíčko vyfotit.
    Přeji všem pěkný den bez nehod a větších průšvihů. A nezapomeňte na bobříky (a to nemyslím ty skautské)

14. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ránko sousedi.

Tak tedy prvně o počasí:
    U nás stejně jako u vás.
    Je to myslím v celé republice stejné.
    Jak je tomu na Slovensku, nevím?
    No odpoledne bude lépe, vypadá to na 17 stupňů a bude i svítit.

:)
    Dostal jsem přes SKYPE vtip, no spíš otázku!
    :D
    "Víš, proč má bobr placatý ocas?"
    No dal bych to sem, jenže bych dostal banána!
    A tak si to kdo chcete najděte na netu.
    Stačí to zkopírovat a dát do vyhledávače goůgle.

Jinak vše v pohodě a Kája zdraví , těší se na zítřek.

Všem přeji prima vstávání a pěkný den.
    Váš Jonsdorf.

15. mituli

mituli Polobůh fóra

Ahoj zlaticka,taky se hlasim do služby,ze bych byla nejak čila to nééé,to nehrozi na to je moc ošklivo a zima.Těšila jsem se na houby,ale je tma jak v pytli takže bych houby viděla8),a to jsem si večer uvařila(španělaky+hov.polivku),prosim vas mate to někdo jako ja ??neumim uvařit třeba 4porce,jidla mame zase na tyden mějte se hezky a zatopte si

16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

mituli zdravím...
    Tak já "to" jako Ty určitě nemám!

A na houby mám bráchu.
    Bydlí v Kraslicích a toto místo je učiněný houbařský ráj.
    Rostou tam houby jak deštníky, vysoké jak telegrafní sloupy.
    Sice se občas zatoulá lesem až do Německa.
    Ale to nevadí.
    To vždy nic nedonese praví švagrová (Slovensky-švagriná? Esperanto-bofratino)
    A proč?
    Vždy se najde nějaký hodný Němec co do lesa nesmí.
    Tak že donese zase eura a dostane doma vynadáno!
    No co, eura těžko obalíš a osmažíš!​

Naposledy upraveno: 11/9/15
  17. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Ahojte, kto ste už hore - dnes mi to trvalo ozaj strašne dlho, než som sa odhodlala vyliezť z kutlochu, výnimočne žiadne povinnosti okrem stvorenia raňajok a tak som to odkladala ... a odkladala .... a .... potom konečne vstala:p, ale len preto, že farmičku nemôžem obhospodarovať z postelexD. Počasie ani západ Slovenska nemá nejaké úžasné, pod mrakom, dažďu visia nohy skoro po zem. Ale má byť krajšie a teplejšie už čoskoro. Na huby nemá manžel veľmi čas chodiť - robí na chate kúpeľňu a tak huby chodia za ním :D. Stačí mu vyliezť z chaty a v okruhu 30 m sa lepšie pozrieť - takto už nazbieral asi 20 kúskov;). Zásoby máme ešte spred roka nasušené, takže vianočná kapustnica je bez problémov a verím, že sa ešte aj niekam vyberieme za nimi cielene a niečo nájdeme.:)

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo, houby, na ty jsem bývala expert a sousedi mě milovali. Já totiž strašně ráda houby sbírám, zpracovávám ,ale- kromě nezbytné přísady do bramboračky, nejím. Takže ode mne dostávali očištěné, nakrájené, případně nasušené houbičky. Jenže teď, na vozejčku a o berličkách, se do lesa nedostanu. Jedinej, kdo to zvládl, byl v seriálu Okres na severu ten hajnej, co ochrnul a dobrý stranický tajemník Pláteník mu nechal pořídit terénní vozítko, aby mohl dál vykonávat svou práci..... Zkoušela jsem to ve Stromovce, tam taky rostou, ale to bylo: Prosím vás, pane, došel byste mi támhle pod ten smrček, já tam vidím kozáka. No a on došel, houbu sebral a mazal pryč, ani nepoděkoval.
    mitulim, co se vaření týče, jsi zřejmě moje astrální dvojče, od té doby, co se mi rodina rozprchla, ne a ne trefit tu správnou porci pro jedináčka.

19. burds

burds Titán fóra

Pechfogl jsi na tom jako já ale já ty houby i ráda jím.A tak lituji,že se do lesa nedostanu.Ale do pidizahrádky slezu tak jsem spokojená a dcera vždycky něco donese.Loni mi přinesla smažené houby do nemocnice.Mňam,mňam.To ty jsi dobrá duše a rozdáváš.Já bych to snědla.

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

mituli já nemám dokonce ani malé hrnce a pánvičky a pro sebe se mi ani nechce vařit Byla jsem zvyklá vařit pro 6-8 lidí

Houby sbíral manžel a nosil je ve velkém, všichni příbuzní a známí věděli, že nepřijdou zkrátka. Bohužel jsem bez hub, já je neumím sbírat leda tak na ně šlápnuxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.