ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Krásné ráno.Do akce bobři jdu.Už se těším,snad budou přeskoky při BB

2. Jituna

Jituna Velmistr fóra

Hezké dopoledne :)
    Vidím, že tady máte krásnou fungující skupinku, takže by bylo slušné ode mě se vám ukázat, když vám teď budu nově do ní nakukovat i já, jako nový moderátor ;)
    Budu se snažit dohlížet svědomitě a zodpovědně a doufám, že mezi vás rychle zapadnu! :inlove:
    Jsem moc ráda, že tolik lidí má stejný zápal do hry jako já (a to ji hraji od samého prvopočátku)! Těším se na všechny vaše příspěvky!
    Jituna z Olomouce

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji příjemně prožitou středu.
    U nás je jak jinak velmi chladno, každou chvíli čekám, že se nebe svalí na zem, jak vypadá
    těžké , naplněné vodou. No, ceďák už začal, než jsem to napsala.
    Dnes dělám na přání vnoučat bramborový salát, plněné kuřecí řízky . Když se tak hezky
    žadoní " babičko, prosím, uděláš?" , může jeden říct ne ? Nemůže . Polívčička bude kuřecí
    vývar s kapáním. Dnes žádnou dobrotu nepeču , děti mají chuť na pudink s piškoty a
    ovocem , tak bude domácí pudink více barev.
    Už jsem si udělala poznámku a přicvakla na nástěnku, abych nezapomněla na turbo mlýn,
    přece jen už občas mám "hosipa" , ale až bude "ulahosip" , bude hůř .

mamča50 ...držím palce, náběry určitě dopadnou dobře.

Jituna .... ahojky a vítej u nás závisláků ! :inlove:

A vidím , že v kalendáři je dnes jméno Daniela. Tak všem vám, Danielám,
    přeji vše nejlepší k svátku.

Naposledy upraveno: 9/9/15
  4. burds

burds Titán fóra

Lacrimo doufám,že dnes budeš mít lepší den.Já myslela,že jsem včera vydala nejvíc peněz já ale na tebe nemám.Mne stál taxík k zubaři jen 720K4.S pejsky je někdy prostě legrace.Hlídání pejska mne čeká v říjnu snad to dopadne dobře Rozárka je bez páníčka dost nepislušná.

5. irísek1960

irísek1960 Expert fóra

Přeji hezké dopoledne,tak u nás (Plzeňský kraj) včera svítilo sluníčko,a dneska to není nic moc,alespoň zatím.Co se týká bobrů,jenom sem to večer přelítla,takže tomu moc nerozumím,uvařím kafe a v klidu pročtu znovu.Jo my psa nemáme,nemůžu žádný zážitek připojit,ale máme kočku která s námi pěkně zametá.Á vysvitlo sluníčko,hurá.

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak kávička uvařená, skoro dopitá, zprávičky z rána přečtené a děkuji všem , co drží palečky, ale nevím, nevím. Po operaci kyčle mám stále motání hlavy, nejhorší je to vleže nebo když se zvednu. Už to bude 6 měsíců a to po napíchnutí do páteře by prý mělo být již v pořádku. Tak uvidíme, co na to potom pan doktor. Tak jsem se dočetla, že dnes bude BB. Jak se znám, tak to půjde pouze po genetice. Ale všem i sobě bych si přála nějaký ten pořádný přeskok. Sluníčko svítí, ale velké teplo není. Podzim je tady!!! Moje veveruška už také převlékla kabátek!
    Jituna,vítej mezi námi závisláky, tady se Ti bude líbit. Je to tady správná parta HIC!!!;););)

7. Jituna

Jituna Velmistr fóra

mamča50, pajaable díky za přivítání! Věřím, že to bude velká sranda :p

8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ahoj Holky...

Tak dnes jsem se chystal na houby.
    Jenže...
    Počasí si usmyslelo že se nikam nepůjde.
    :(
    Leje tady u nás na západě od rána, jen občas vykoukne slunce a chechtá se!
    Dnes vás pěknou fotičkou nepotěším...
    :(
    Dychtiví bobři.
    Ta akce je úplně o ničem.
    Tak že opět vynechávám.

A šlechtění bobrů?
    No uvidíme, ale myslím že klikat do zblbnutí pro nic-za nic mně taky bavit nebude.

Předplatné: Turbo mlýn
    Změny na mlejnu jsou už jen o "m-lejnu"

Ale abych nebyl jen tak špatně naladěn hlásím, že se Kája vyznamenal!

Včera když jsme se vraceli domů a otevřel jsem výtah.
    Stála před ním naše sousedka.
    Začala se točit kolem Karla a když už-už ho málem chytla hryznul jí do nohy!
    o_O
    Když se smála a vzala si ho konečně do ruky že mu vynadá , hryznul jí ještě do nosu!
    "No co s tím hajzlíkem mám dělat!"
    :D

Všem prima hru přeji, tedy pokud si v ní ještě něco najdete jako já.
    Čau Jíťo , to už je druhá mod. tohoto jména pokud se nepletu.

Edit: Jaruško asi čteš špatně, mě funguje vše..!

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Bramborový salátek hotový , kuřecí řízky naplněné, ale smažit je dám, až budou
    školáci doma ...uvnitř je sýr , to se musí podávat teplé. Polévka provoněla dům,
    že jsem neodolala a talířek si nandala. Však nesnídám, to je takový můj nešvar
    ještě ze špitálu, tak jsem dostala hlad. Tedy, přiznám, pbčas snídám...kus masa,
    na to mě užije.
    Bylo kino , 50 KB a buňky.
    Jituna .... věř, bude sranda...hlavně, až se někdo z nás zapomene a hodí sem
    něco nepřístupné nebo neetické. I to se nám občas stane a pak držkujeme , jak
    italské baby na náměstí , že nám to někdo vymazal. Ale, když zchladneme, tak
    se zklidníme a jsme zase miloučcí a přítulní. xDxD

Jonsdorf ....ahojky. Něco ke Kájovi ....sousedka nebyla jeho typ. :p

10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Evi... čauky.

V tom případě nemá rád nikoho!
    Jen kačenku, a s tou dělá věci co jsem nemůžu napsat ani po 22hod!
    Karel se měl původně narodit jako proštipovací kleště na jízdenky!

11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím všechny závisláky,
    tady na severní Moravě je pod mrakem, chladno - tak se tak bojím, že léto již skončilo.
    pajaable - co to je "hosip" vím, ale to ula mi zůstává utajeno - poradíš?
    mamča50 - taky držím palečky ( i na nožičkách) a taky jsem říhala naší hafandě, že má držet i ona na všech tlapkách - tak prý bude, ale musí si k tomu lehnout. ( a to je ve službě :p)
    Jonsdorf - no co by sis s nim dělal - dal mu řádnou odměnu! ;)
    Tak a jdu si vyčistit klávesnici, že pajaable - ty mi to snad děláš schválně ;):p

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

sopti ... když to sem písnu , dostanu banána. xD
    Ale zkusím to nějak , jen jedno slovo si musíte doplnit jadrně ..
    u la ho si p - ulahosip ... úplně lautr (NIC) si pamatuju .... které slovíčko a za co doplnit, asi každý
    pochopí. Není to doufám na banána ? xDxDxD

Jonsdorf ... je to puberťák a řekni mi, který pubescent má v oblibě kohokoliv...
    a co dělá je mi jasné, to vyváděl náš pejsa jako puberťák a dokonce se k takovým
    hrátkám občas uchýlí i starý kocour a to je kastrát. Jo...příroda. xDxD

13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

pajaable - neboj - na banána to není. a Děkuji za vysvětlení.Teď už si to budu pamatovat. (pokud mne nenavštíví ten němec, který pořád vše schovává) ;)

14. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Kdysi jsme měli psa a fenu. Dvojka k pohledání už na první pohled. Dáma německý ovčák, pán pekinéz. Při venčení jsme chodili spořádaně za sebou - jako první našponovaná fena cvičená na výstavní krok, pak já téměř na roztržení a poslední za námi povlával pekiňáček, můj miláček. Fenka byla miláček manžela. Historek s nima spojenýma mám spoustu a spoustu, ale když je tu řeč o kousání, no co myslíte, kdo u nás návštěvy kousal? Samozřejmě ten malý prďola. Fena vždycky spustila rámus a každý koukal jen po ní, kdežto ten malý využil situace a rovnou bez varování šel po nohách xD

15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Evi...

No puberták nenosí na spaní dudlík!
    A Kája ještě ano...
    :inlove:
    Bez něj nedá v noci v pelíšku ani ránu.
    (foceno na telefon bez blesku)

16. megi1967

megi1967 Rádoby autor

Jonsdorf Ten je k sežrání.....hned bych si pro něho hrábla :inlove::)

17. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Jonsdorf, s Kájom to začína brať nebezpečný smer - teraz sa ešte všetci zasmejú, šteniatko o veľkosti priemernej plyšovej detskej hračky hrajúce sa na "zlého psa" je určite srandovné, ak to však teraz nezarazíte tak neskôr to môže (pri dostatočnej smole) prerásť do ozajstného problému a to by som nepriala ako tebe, tak hlavne nie Kájovi. Zrejme je už alergický na ťuťanie a mojkanie od každého, kto ho stretne. Ani v tomto sa nezaprelo, že je to teriér. Veľmi želám, aby ste to s jeho výchovou zvládli a nestal sa všeobecným postrachom pre celé okolie (v úplne najhoršom možnom scenári aj pre vlastnú rodinu).

18. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

megi...

Rád bych mu to vyřídil ale on tu zase běhá jak blbeček na klíček.
    A když ho vezmu do ruky hrozí prolongování nosu, nebo minimálně oblíznutí všeho!
    Snad ho brzy naučím číst a přečte si to sám!
    Milka...
    Neboj, vím co pes může, není to můj první.
    Jenže na učení je vážně ještě brzy.
    Zatím se dá ovládat jen když spí!

19. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Dobré poledne všem. Dorazila jsem z rehabek a samozřejmě první farmička a taky horká kuřecí polívka a počteníčko :) Stehy už mám pryč, pravá ruka už rozhýbaná, tak konečně můžu klikat pohodlně :). Opět bych se chtěla podělit o mejlíka, který mě rozesmál.

"Mám takový pocit, že život ženy je samé "La-La-La"....vstaLA, ustlaLA, nakoupiLA, uvařiLA, napekLA, uklidiLA, umyLA, praLA,věšeLA, sundaLA, skládaLA, žehliLA, děti venčiLA, spát uložiLA, manžela potěšiLA, vypLA, usnuLA....LA-LA-LA-LA-LA-LA ! [​IMG][​IMG][​IMG]"

No nemáme úúúúžasný život. :)
    Všem přeskoky nejméně o 4 :) dáša

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo, kdo si hraje s teriérem, může se nadít všeho. Jorkšírek má ovšem výhodu, že j přenosnej. Když řekne, že ne, vezmete ho a přemístíte tam, kde jo.
    Tak mě napadlo, stařenku rozvernou, když existuje smajlík na řiť, existuje i na ten její produkt?
    Jituno, vítej do klubu, jen upozorňuji, že někdy jsem tááák rozverní, že to ani ten nejpřísnější modík neukočíruje.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.