ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Mohou přidat nové plochy , proč by nemohli, to se servery nemá nic společného.
    Svého času jsem měla stránky, kde jsem začínala s kočkami, později, jak
    přibývalo registrovaných uživatelů, se stránky rozšiřovaly o filmy, písničky,
    hry, fotografie, recepty atd. a nijak to chod stránek neovlivňovalo. Přesně tak
    i zde přidání nových ploch nemůže chod hry nijak ovlivnit.
    Jinak avatar a podpis jsem již viděla v návrzích, moc hezký. A vidíš, zvládla jsi
    vložení na jedničku. ;)

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No, vždyť říkám, že tomu houbeles rozumím. Já to myslela jako že do pětilitrového kyblíku deset litrů nenaliješ. Nějaké meze přece musejí mít.
    Vkládáni podpisu jsem zvládla po cca čtyřhodinové námaze - a navíc jsem zničila nervy chudákovi Astrid. Navíc jsem si zablokovala antivir, takže teď se těším, co bude. Já toho svýho ajťáka stejně jednou přivedu k Chocholouškovi.

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ale zvládla jsi to, šikulko !:inlove:

Takhle nějak budu za chvíli ochrnělá..tak jdu do sprchy a spát, ráno mě
    čeká spousta práce a pak těšeníčko, těšení , až dorazí domů rodina
    z dovolené. Myslím, že do večera budu mít hlavu jak balon , protože
    co ti toho jisto jistě nakecají..jéje.
    Venku poprchává , je zima , snad se počasí ještě umoudří a pár hezkých
    dnů si děti ještě před nástupem do školy užijí.
    Tak se hezky vyspěte ...dobrou noc.

HÁDAJÍ SE:
    Wikipedia: "Já VÍM všechno!"
    Google: "já NAJDU všechno!"
    Facebook: "Já ZNÁM VŠECHNY!"
    Internet: "Beze mě jste všichni namydlení!"
    Elektřina: "A tak se uklidníme, jo?!"

Naposledy upraveno: 25/8/15
  4. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Neboj nič, keď som ja vkladala ten svoj, tiež to bolo ako prerušovaná... A tiež to trvalo peknú chvíľu. Ale dôležitý je výsledok!:D

5. -pechfógl-

A to jsem ještě nenapsala, že jsem přitom třikrát vyhodila pojistky a spálila jednu prodlužovačku.:p
    Jo - a kočka má navrch - nějak se mi do tý její postele nechce....

Naposledy upraveno: 25/8/15
  6. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Ale pre Pána, tomu neverím, veď ten podpis a avatar nie sú ani tak hrubé, ani tak dlhé, že by to tej elektriky a predlžovačky nevošli:oops::p:D

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, slunko již vstalo, tak je hned na světě lépe. Také si myslí, že farmerama a baharama zůstanou spolu a nebudou se dělit, tak jako kdysi my. Vždyť by nám chyběla a souhlasím, že potom člověk nestíhá jedno pro druhé, pokud je to rozdělené. Mějte pohodový den a později páček shledáček!!!

8. -pechfógl-

Tak za sebe: Mohu se samozřejmě starat o farmu i Bahama. To stihnu. Ale sposta hráčů (přiznejme si, že většinou máme i farmu záložní) to stíhat nebude. Tím pádem se na hru vykašlou a BP přijde o x hráčů - kolik, to se zjistí časem.:( Tak nevím, jestli se jim to vyplatí.

Naposledy upraveno: 26/8/15
  9. babioli

babioli Stará škola

Ahoj a hezký den vám všem. Tady svítí sluníčko a bude hezký den. Mám tu obě vnučky a tak je zábavy dost. Na farmu moc času nemám, ale to nevadí. Včera jsme byli na výletě na zámku v Ploskovicích, holky byly spokojené a líbilo se jim tam. Z pralesa mám docela radost aspoň bude kam dát stromy a zvířata. Mějte se co nejlépe a já si zas příjdu počíst vaše zprávy, je to má každodenní radost. Ola

10. burds

burds Titán fóra

Já se na novou Baharamu těším.I když jsem se těšila na ten korálový ostrov ale lepší něco než nic.Záložní farmu nemám a ani nechci mít.Je fakt že fantasyramu také flákám.Jsou to dvě podobné hry jak tu už někdo psal.Ale tak 1x za den ji sklidím.Pokud je akce a nov měsíce tak pochopitelně vícekrát.Nakonec jsem po dlouhém rozmýšlení také koupila stonek.Líbí se mi ta poslední dekorace s tím pískovým hradem a tak jsem to koupila.Mám ted nějak víc práce a tak jsem ani nedočetla všechny příspěvky.Asi se na to vrhnu příští týden aby mi nic neuteklo a věděla jsem jak se máte.Hezké poledne a chut k obědu.

11. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné odpoledne přátelé...

No jo, pro hráče ve vysokém levelu žádný problém.
    Já si všímám i detailů i když jich zatím není moc.
    :D
    Už se vyrojila řada obrázků na netu a řada má jiného majitele.

Ale jak již dlouho a nejen já říkám: "nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko!"

Jinak "Karel dvojka" zdraví, až ho naučím psát tak něco písne!
    Zatím si umí jen poskládat pelech, pokud to tedy je stlaní!

[​IMG] [​IMG]

Všem přeji prima den a veselou hru...
    Váš Radek.​

12. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Pěkné odpoledne přeji. U nás je nádherně, sluníčko od rána, tak jsem musela na zahradu, která chudinka minulý týden, neměla žádné opečování.
    Evi, Radku, babuš2010 - musím poděkovat za dárečky, pěkně mně rozmazlujete.
    A jak naložíme s deštným pralesem nebo jak budeme muset naložit s ním nám jistě RT již brzo prozradí.
    Radku - Karel II. se má pěkně k světu, tak ať vám přináší jenom radost.
    Krásný den a užívejte si konce letošního nádherného léta. Jarka

13. matička3

matička3 Perspektivní autor

zdravím, pročítám se tu tak různě a čtu něco o nadcházející egypské akci, mohu dostat na ní link?

14. Viky007

Viky007 Baron fóra

Krásné odpoledne přeji z Krkonoš, kousek od Vrchlabí, kam jsme přesídlili včera a rovnou po vyložení toho,,stěhováku" šli pobejt k sousedům. Po dlouhé době krásná změna. Dnes jsem zasedla k počítači, přelouskala několik stran a
    Jara - vše nej a nej k narozkám,
    na deštný prales si budu muset nechat hodně dlouho chuť, utratila jsem hvězdičky ve stromě moudrosti, zůstalo jen 170
    přeji všem hezký den a jdu ohřívat oběd, manžel doteď jezdí po obchodech - Vrchlabí, Hostinné.....a čumákuje, kde co nakoupit jedlého.

15. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky matička3,
    vše co nyní víme o "egypské akci" se můžeš dozvědět z FarmOracula: tady.
    Bohužel víc informací se momentálně získat nedá. Jen si musíš uvědomit, že vše co se tam píše jsou pouhé dohady a v závěru může být vše úplně jinak.
    Přeji pěknou hru

16. matička3

matička3 Perspektivní autor

• Prosím necituj příspěvek hráče pod který píšeš, stačí hráče oslovit. Děkuji
    * odstraněna zbytečná citace*

díky, to stačí, někdy se i toto vyplatí

Naposledy upraveno moderátorem: 26/8/15
    mirakoud a evik1016 tohle ocenili.
  17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezkou středu přeji plnou sluníčka. Jak jsem se ráno připojila, vypadl internet, nešel pak po opětovném připojení skype, pak zase vypadl internet, tak jsem na vše hodila bobču a šla makat do kuchyně. Už jsem funkční (jak je patrno) , udělala jsem farmu a očekávám příjezd rodinky. Bylo mi sděleno, že je mám očekávat mezi 14 - 18 hodinou.
    Opravdu krásný čas , kdyby se řeklo, až dojedeme, tak doma budeme, je to stejné.

Dámy a pánové, ale jestli se chcete pobavit, vylíčím dobu, než jsem šla spát.
    Šla jsem se osprchovat, chci si vzít košilku a hele - rozpáraný šev. Jsem na to háklivá,tak jsem bafla šití, sednu do křesla jen tak, jak jsem přišla na svět a zašívám. Kočky takhle na noc něco píchlo do zadnic a honily se po pokojích. Ten starej, černej,chlupatej mekl se honil se zrzečkou, lítal tam jak prd na nároží, přilít a místo, aby vylít po opěradle křesla, vzal to mě po zádech. A nijak se nežinýroval, vzal to pěkně zostra. Ten řev, co jsem vyloudila by mě mohla závidět i stará číčina v posledním tažení. Vylítla jsem a myslela v první chvíli, že ho stáhnu z kůže, aby věděl, jak trpím já. Ale ani vynadat jsem mu nemohla,
    protože seděl na parapetu a koukal jako neviňátko a že mi dá pusinku. Jeho výraz byl víc než výmluvný a říkal jasně " prosím tě neřvi, bude mě z toho bolet hlava".
    Šla jsem se podívat do zrcadla, záda krvavá a co teď, jak si je sama ošetřím, že?
    Někdo by si pomyslel, že jako stará čarodejnice to zvládnu, ale já bezpečně vím, že
    Saxana nejsem. Nechala jsem to tak, vzala místo košilky tričko a ráno převlékala postel,
    protože byla od krve.
    Ještě štěstí, že mám za souseda syna a štěstí, že není doma. Kdyby vedle bydlela
    dcera, přece jen občas by matku zhlídla jen tak naostro a jak já bych pak vysvětlovala,
    že sotva jsem bez dozoru, vypadám, že jsem prožila noc vášně...a přitom jsem tak
    hodná a cudná. :p No, pálí to, bolí to, ale alespoň už to zaschlo a nešpiním oblečení
    krví. Takže, takový poslední večer volna a s takovým koncem...nemám já pech. xDxDxD

Radku ...pejsek je den ode dne krásnější :inlove:

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Milí závisláci, přeji vám krásné odpoledne,
    včera jsem opět vyrazila s vnučkou na výlet a vrátila jsem se před chvílí bez ní, nechala jsem ji už doma a žádné jiné vnouče jsem si nepřivezla, protože končí prázdniny a ty starší se musí připravovat na školní rok tím, že pobudou alespoň těch posledních pár dní doma, nakoupí obaly na knihy a sešity, bačkory a různé jiné věci, které budou potřebovat. Já si zase potřebuju odpočinout.
    Je nádherně, sluníčko svítí a krásně teplo, což mně vyhovuje, protože peru, aby až sem zase děti přijedou, měly všechno čisté a voňavé.
    pajaable, sice jsi mě hodně pobavila svým vypravováním, ale co vaši, až přijedou a najdou svoji milovanou babičku s pohmožděným
    ramenem, poškrábanýma zádama a auto na šroťáku, chtěla bych být muška, abych slyšela, jak to budeš líčit, to bych
    asi praskla smíchy
    Radku - Kája II. je nádherný

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné odpoledne plné sluníčka. Ráno jsem mluvila s dcerou , jsou v Chorvatsku, a pěkně jim tam pršelo. Ale ono se to určitě vybere e nebude tam tak špatně. Letošní léto se po dlouhé době opět vydařilo. Až na ta sucha!
    KájaII. to je kouzelný čumáček a budeme se těšit na psaníčko od něho!!! Stačí, když pošle ťapičku.....;););)

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jinak "Karel dvojka" zdraví, až ho naučím psát tak něco písne!
    Zatím si umí jen poskládat pelech, pokud to tedy je stlaní!

[​IMG] [​IMG]

Všem přeji prima den a veselou hru...
    Váš Radek.​
    [/QUOTE]
    ahojky Jonsdorf: hlavně si všímej, kolikrát se "Kája II." při tom jeho stlaní otočí dokolečka, než si lehne :D, protože se hned pozná jeho inteligent-faktor a to bude časem potřeba kromě jiných věcí i při množení jeho IQ na Alfa-samce :D .. to znám, když jsem sháněla partnery pro svojí hvězdu xD .. no byl to Ital, který zvítězil ;) a děcka byly vážně nezvladatelní xD ...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.