ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

sopti na to je jednoduchý recept, jménem TeamViewer .... co oči nevidí, to chlapovi zpravidla nedocvakne ;)

2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Jo,jo máš pravdu čarodějka007,ten taky používáme, ale jen fakt, když už něco hoří. (Což je u mne co chvíli).xDxDxD

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jejda, sopti, já to smázla :D. Zlobí mi trochu i fórum, nevidíc tvou odpověď jsem reagovala, až poté si povšimla, že Dáša má jiný problém - s paysem. Kdyby s pejskem, bych možná i poradila xD
    Já kupuju kreditkou - vždy bez problému.
    Musela jsem jít pozjistit, o čem to s Čarodějkou mluvíte o_O. Juž trochu chápu :D
    A před chlapem se musí takové věci tutlat, to je jasný, bo jinak frfňaj :D. Já taky dlouho úspěšně tutlala. Jenže nedávno jsme šli s tou potvorou zvědavou řešit něco do banky ohledně toho mého marodění a co čert nechtěl (nebo chtěl ?), potřebovala jsem výpisy pro pojišťovnu a drahouš, bo se nudil, tak nakoukl. A zrovna na vrchu byly 2 obří balíky superka :eek:. No, trochu frfňal, tak jsem mu vysvětlila, že někdo si koupí pívo a někdo zas krmení xD. A bylo po frfňání :music:

Naposledy upraveno: 2/8/15
  4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

5. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Ahojky, farmárici drahí. Nesklamali ste, znovu som mala vďaka fóru veselý začiatok dňa. Moja drahá polovička dorazila včera večer domov a hneď bol kompík na vedľajšej koľaji. Ešteže som ranné vtáča ... Nezabudnite, že darčeky sa posielajú až po začatí akcie - škoda každého klbka, čo sa zakotúľa.
    Dovimňaukania, priatelia!

6. babioli

babioli Stará škola

Krásné sluneční ráno a hezký den přeji vám všem. Už se na akci moc těšim a vám přeji ať klubíčka vyskakují. Ola

7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Krásné ráno.Už se těším na novou akci.Pozor, nesklízejte ať máte dost klubíček

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné slunečné ráno všem milým, začátek je ještě daleko, tak dokud není ještě tak velké vedro dojdeme si dát kávičku pod pergolu, pokocháme se tím, co jsme včera udělali, zasadili. Ještě dojedeme pokoupit nějaký ten kámen a skalka bude hotová. A začátek kočičího bláznění může začít. Tak ať nám ta barevná klubíčka padají a mlýn ať se nám nezavaří. Ceny jsou zajímavé!!! A jdeme do toho..........;););)

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] Dobrý a pohodový, kočičkový den.
    Ráno jsem svoje miláčky upozornila, že dnes začíná jejich období slávy....také
    se dostanou do světa díky akci na farmě. Kočička se teď bude pár dní skloňovat
    ve všech pádech.
    Nesklízet a nesklízet..opakuji stále dokola. Co kdyby mě přepadl "němec" a já
    sklidila. Od rána jsem raději makala na zahradě, ani jsem PC nezapla a v 5 hodin
    vypila kávu a vystartovala zalévat, protože stejně nezapršelo, ač bylo zataženo
    celou noc všude kolem nás.
    Jdu dodělat oběd...dnes tradiční řízky s bramborovou kaší a rajčatový salát,
    na víc mi nezbyl čas. Dobrou chuť k obědu a my se jdeme připravovat na akci:

Důsledná příprava je nutná, pak budeme mít rozsezené zadky...

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Bodré podoledne, farmáři,
    jsem už hrozně nedočkavá a tlačím ty hodinové ručičky pohledem.
    Jak jsem četla příspěvek on Andulííí, tak jsem si vzpomněla na své dítko, když jelo na tábor na 10 dní. Po návratu jsem chtěla vyprat špinavé prádlo, že. Ten údiv v očích stál za to. Tak mi podal jedny ponožky a jedny trencle a 1 tričko a tepláky. Mýdlo bylo zabaleno ještě v originálním obalu :eek:. Kartáček někde ztratil. Spali v tom, v čem se celý den flákali, ponožek netřeba, bo nosili holínky naboso...

11. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

milí závisláci, tak takto nejako si predstavujem ideálny letný deň záhradkára. Ráno pekne zapršalo, doplnili sa sudy s vodou a teraz svieti slniečko. Paráda.

Tiež si obhrýzam nechty, lebo dlhodobky už dozreli a ja musím ešte 2,5 hodiny počkať, aúúúúú. Mám síce plnú skrinku nevyužitých klbiek, ale tie sa, bohužiaľ nerátajú. Uvidíme, čo nám tie cicušky nadelia, som strašný zvedavec, tak dúfam, že bude spokojnosť.xD

12. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

právě ted mi jde kino

evik1016 a pajaable tohle ocenili.
  13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Na tom je nejlepší, že tohle dokážou i holčičky. A krom toho nám ta naše tajila tři týdny, že má nohu v sádře a že jí po táboře a okolí jen poponášejí....:p

14. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Jó, kočky, ty jsou moje. Tuze moc se na ně těším.
    xD

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Už budou, už budou za chvíli .
    Jo, Mikešku, kocourku hedvábný , budeš mít prééé, nastávají dny hedvábných kožíšků.

[​IMG] A jsme se dočkali....no, ale z celé farmy jen 96 klubíček..žádná
    sláva, tak, ať jste úspěšnější!
    Kočky vyskakují a loudí všude, kam se podívám, musí počkat, košík jim kupovat
    nebudu...tůdle nudle..

Naposledy upraveno: 3/8/15
  16. Baroland

Baroland Ikona fóra

Mikešu moja řeč,koček není nikdá dost,ikdyž,já beru i kocóry. xD

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Báro, proti gustu....(co na to manželka ?;))

18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Manželka je kocór nejkocórovatější :p

a pak..je třeba se držet rad nejpovolanějších: zapírat,zapírat a zapírat.

19. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak jsme v sobotu odvezli vnuka k rodičům, přespali u nich - večer byly grilované makrelky. Teda musím zeťáka pochválit, umí je na jedničku. Pak jsme poseděli ještě na dvorku u piva a slivovičky. A já jsem dnes nějaká nachcípaná - to protože jsem byla líná si jít večer oblíct ponožky. Dobře mi tak. Děsivku jsem stihla v závěru ještě cosi nasadit, dík tomu, že byla až do večera, jinak bych ji prošvihla úplně. A s tím, jak je mi blbě nemám chuť ani do kočičí akce, ani si dočíst, o co jsem tu přes víkend přišla. A to musím za chvíli do práce. A tam se mi taky nechce. Ach jó. Snad budu mít zítra víc elánu.

Jak léčí chřipku Angličan, Francouz a Čech? Angličan si vezme lahvinku dobré whisky a zajde si ji vypít do svého klubu, kde stráví celý den. Francouz si vezme lahvinku dobrého koňaku a zajde si ji vypít ke své milence a zde stráví celý den. Čech si vezme lahvinku moči a jde na zdravotní středisko, kde stráví celý den.

Tak já taky radši s lahvinkou - dobré slivovice. Mám na to dobrý recept. do půllitru deci slivovice, dvě lžíce medu a šťávu z celého citronu, dolít vřelou vodou, zamíchat, vypít a do postele. Odzkoušeno, funguje, díky citronu z toho ani není opice.

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

mirakoud .... jít do prácinky nastydlá - to ti nezávidím, také jsem to nesnášela..
    zaplať groše za to, že už jako důchodkyně nemusím nic než makat doma...i když
    i to je někdy záhul.
    Vymaroď se brzo!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.