ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Simissek

Simissek Pilný autor

Krásný večer přátelé závisláčci ;),
    u nás to celý den strašilo a nakonec prd. Jen pár kapiček, aby se neřeklo... Ale alespoň uschlo prádlo :).

K akci - vypadávátka už skoro jsou, rozpěstováno taky. Myslím, že během zítřka by to mohlo klapnout.
    Ještě jsem včera stihla koupit pár TCH a světe div se - vykoukl na mě i ledňáček :D. A pak taky 2x bobři (jak jinak, bez nich bych se neobešla), stejně tak i 2x mýval, žabky, čápi, červené kravky a oranžoví koně. A želvička nikde (teda ani nevím, jestli tam mohla být), ta mi ještě chybí....

Skalara.v - k té naší prosté kuchyni : já šla do mdlob, když si mamina na dovče nandala na talíř cosi, co se pak ještě drželo vidličky a mrkalo to na ní. Nenapadlo mě nic jiného, než vypustit větu ze Slunce seno - Jestli to dáš do huby, už ti nikdy nedam pusu. A to cosi málem letělo přes stůl, jak mamina vyprskla. (tak mě napadla ještě Preety Woman - "svině klouzavý", ale už jsem to neriskovala).

Zítra udělám pro rodinku poctivý buřtgulášek. Taťulda začíná básnit o froťákové polévce (držková), ale tu si uvaří sám. Tahle poživatina je pro mě to samé, jako potvora z moře vytažená a přes moje hrdlo naprosto neprotažitelná... ble ble ble....

2. kopretina1976

kopretina1976 Perspektivní autor

prosim jak ziskam mrkvovo jablečnou smes a ve které pozici mam marmeladnika 3 a tu smes tam nemam a v obchode si ji koupit taky nemužu

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

kopretina1976 MJS je v marmeládníkovi ve stupni 4 - až ho dosáhneš, objeví se ti recept v obchodě, je za 199 florenů, což tě asi nepotěší.
    Takže než se doplazíš do stupně 4, jediná šance je kupovat hotovou MJS na trhu...další možnosti jsou z akcí a nebo z řádku ve stonku, pokud jsi zvládla akci, ve které byl jako odměna

EDIT: sopti to je tím, že na rozdíl od tebe nemusím hlídat hordu neposedných, někdy rozverných a někdy nasštvaných uživatelů fora ;)

Naposledy upraveno: 20/7/15
  4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kopretina1976,
    MJS (mrkvovo jablečnou směs) můžeš vyrábět od stupně 4.Recept zakoupíš ve farmářském obchodě, pokud jsi ji nezískala v roce 2011 v akci "Dožínky". Vše o profesi marmeládník najdeš tady: marmeládník
    Přeji fajn hru

Edit: čarodějka007 - zase jsi rychlejší ;)

5. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Dobrý letný večer,
    tak ten ryžový nákyp nakoniec nebol, lebo moja drahá nevestička zahlásila, že Maroško - vnúčik, je mäsový a sladké, na rozdiel od celej rodiny, nemusí. Chvála bohu za takú nevestu, ktorá ma pred jej vlastným svokrom uchráni pred takou robotou.:inlove:Takže bolo bravčové s ryžou, malý sa napapkal ako cigáň na Vianoce a ani my sme neostali s prázdnou gambou. Nevesta chválila- chutilo... To je na tom varení asi najlepšie. Držkovú som drahému varila v sobotu. Verte - neverte, varím ju dosť často -aj perkelt (držkový), ale v živote som to nejedla a do huby by som to nedala ani za svet. Je to jediné jedlo,ktoré si ten môj musí okoštovať a diktovať, čo tomu ešte chýba, ale zvyčajne je to takmer na prvý raz OK.:oops:

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

sopti ... jo, jo, čarodějka007 je rychlík, už jsem měla půlku odpovědi rozepsanou,
    když sem vlítla jak hadr do průvanu, tak jsem to vzdala a mazala. xDxD
    Ale dobře, že ji máme, že vždy pohotově pomůže a poradí. ;)

Téma držkovka....vařím a prý vynikající...kdysi jsem ji milovala, ale pravdu teď vysypu,
    že jí posledních pár měsíců ani nemusím. Sním ji, ale už ne s takovou vervou a chutí.
    A nepřišla jsem na to, proč..
    Zítra nevařím, budu pryč a hlídá a vaří snacha. To jsem se hezky ze všeho vyvlíkla a
    přijedu pěkně po obědě a budu si válet kuchařskou zadnici...xDxDxD

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Kopretina1976 - s koupí receptu jsem počkala, až bude výprodej všeho za půlku. Ono to pak tolik nebolí ;)

Simissek
    - já si zas vzpomněla na Žhavé výstřely 2, jak jim to tam utíkalo z talíře (prezident Benson na večeři s japonským předsedou vlády a jeho chotí)xD
    Držkovku taky doma nedělám. Tata ji má sice rád, ale byl přehlasován. Tak si ji občas dá v Jilemnici v bufíku ;) (mě se to hnusí a navíc to, řekněme, nelibě voní, když se to vaří) Ale co mám ráda, je držkovka z růžovek. Tu i uvařim :)

8. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Krásný hodně pozdní večer, čekám tady,abych sklidila plamének a zasadila šípky. Dnes byl docela příjemný den. Po obědě jsme vyrazili na výlet a skončili jsme na koupališti, jako každý den v posledním horkém týdnu. [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Zítra peču k obědu rybu se zeleninou a bramborama.
    Jinak sklízím a sázím vždycky, když se někde připojím, zatím si myslím, že to jde. Mějte se krásně Eva

9. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Lubica ... moje nevěsta je také děvče k nezaplacení a syn si kolikrát stěžuje, že ji mám
    raději . Jsem ráda, že je taková skvělá a že si rozumíme. Pak je spokojenost v celé
    rodině.
    Tak a zlatíčka , jdu hajčí. Ráno vyskočím, dám kávu, přitom sklidím a zaseju a pojedu.
    Snad budu do 13. hodiny doma a někde se neusmažím, má být zase hic.
    Přeji dobrou noc, sladké sny a ráno krásné probuzení s úsměvem ve tváři.

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, všichni už chrupou a já tu sama moc bojim.
    Díky nedostatku bobků tu tvrdnu jak játra. Díky RT, to se ti zas něco povedlo :eek: Ale juž jen chvilku :D
    Tak papa a krásné sny

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Drčšťkovku mám ráda, když tam ovšem není ta základní složka - nebo rozemletá na neviditelno.Takže na podzim václavky, u Alberta hlíva, pak to možná snesu, ale ta paprika to stejně musí přebít.
    Jinak jsem strávila pohnutou noc s haračubou a rukou na inkriminovaném místě, zatímco pes se prohlodával dveřma.

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, když jsem měla fenku, dávala jsem jí kalhotky a ruka měla klid.

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Farma osázená a já jedu jak s keserem... mějte krásné dopoledne a ať se dobře pěstuje.

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobré ráno,
    něco jsem sklidila a znova nasázela a jdu připravit oběd, abych to nemusela dělat v tom horku[​IMG] a potom vyrazím s dětma k vodě [​IMG] Přeju všem krásný den Eva

16. mituli

mituli Polobůh fóra

Hezke rano,na horach si po ranu pekne sprchlo a ted se pari z lesu,budou houby,Jarusko,uz jsi byla na houbach?mi jezdime tam k vam na Paseky,dnes jedu s moji kocickou k veterinari,prestala poradne zrat,pani doktorka ji skoukla a ma bolavi zub,tak budeme trhat,uz mi je spatne od rana,moc ji lituju,jezisi ted prines Kají myš,samozřejmě živou,tak pá jdu lovit

17. babioli

babioli Stará škola

Příjemné slunné ráno a prima den vám přeji. Mituli doufám žes myšku ulovila.U nás houby zatím nerostou i když napršíno je. Včera jsme byli na návštěvě a tak dnes teprve začínám s hrou, tak snad něco zvládnu. Ahoj a ať se hra i dnešní den vydaří. Ola

18. mituli

mituli Polobůh fóra

Olinko néé,kocouri tady lezi natazeni jak kravsky ocas a je jim to šumak,že s nami bydli myš

19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Krásný den.Sázím,sklízím je to dobrá akce ,odpoledne budu hotov

Farmerama 96+ *** Bahamarama 257+
    říjen 2010

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Bodré podoledne, drazí závisláci.
    Koukám, že konečně sprchlo, ani nevim, bo jsem se vzbudila v půl jedenácté. Šla jsem do peří před druhou. Na šestou budíka a honem sklidit a zasít. Pak jsem se odvrtěla zpět do pelechu. Nevím, zda jsem se vyspinkala do růžova, bo vypadám spíš jak zmačkanej papír od sekaný, ale než dorazí tata z roboty, tak se pleť snad vypne. Ale kávička už uvařená a za chviličku zase sklízím, tak to snad ve stodole trochu přibyde. Zatím papa

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.