ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

sopti tedy, děsit se do tří do rána, to má styl ;)....pokud ovšem nedojde k další změně typu "odvolávám, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil" xD

Baroland tady budou 4 odpoledne....to je dobrý, třeba konečně stihnu dorazit ty Nákupy či co to je...

Naposledy upraveno: 16/7/15
  2. Baroland

Baroland Ikona fóra

Do tří ? ,to se máte ! u nás budou čtyři...Asi pudu spat a vstanu dřív,nebo taky néé,tři Tutanchamoni by mohli stačit.

EDIT -čaro na nákupy mě můžeš vzít sebou,za prve strašně rád utrácím a za druhé umím báječně pohánět bičem tlačiče vozíků.
    :D

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer, opět nové receptíky, založíme si novou naši farmářskou kuchařku, protože to jsou osvědčené a vychytané recepty! Dnes k večeři jsme si udělali tataráček s topinkami, k tomu vychlazené a orosené, kdo chtěl dojedl guláš s knedlíkem nebo s chlebem . Na zítra se musíme dobře vyspat, protože jeden z vnuků bude slavit sladkých 17, doufám, že počasí bude příznivé a budeme moci udělat grilovačku na zahradě. Jo , jo jak ten čas letí... to už je strašně dávno, co jsem také slavila krásných sladkých 17. No nevím, zda v dnešní době bych se chtěla vrátit zpět, ale to cestování to by mě bavilo. Jela bych na cestu kolem světa, ale takhle pojedeme okolo toho globusu!!! Pěknou děsivou noc a krásné probuzení do nového, posledního dne pracovního týdne!;););)

4. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Já se hlásím taky k vegetariánům,ale nejsem vegan.To bych měla problém co můžu a co ne.Veganství je na mě už moc přísné.Navíc mám svoje slepice a ty mají skvělá vejce.Ze světa odchází sešlostí věkem,přeci je nenacpu do polévky za ty roky snášení vajec.Zato manžel sežere 3 voly a 10 vepřů za rok a možná je to ještě málo.No každý jsme nějaký.:)

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jsem moc přízemní s bramborovým nebo buřtovým gulášem? Pro jedince v tomhle počasí dost dobré.

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

-pechfógl- ...přízemní? Takové dobrůtky ....jenže to smráďata neocení...jak bude
    možnost, hned si uvařím, díky za připomenutí. Mňam...a také kyselku si udělám.
    Abych nebyla za neslušnou, přeji všem

7. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Baroland to jsou Nákupy z družstva xD....ale pokud za mne uděláš ty pitomé bubuúkoly, co mě nebaví, tak fajn ....

Jinak představa, že bych šla nakupovat doopravdy, je naprosto zcestná - na to mám doma lidi. Tedy ne že bych do některých nákupních center vůbec netrefila, ale pokud to jenom trochu jde, vyhýbám se jim :music:

8. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Tak si musím postesknout,dnes ně opustil faremní soused co se mnou hrál snad 4 roky.:oops:Tenhle měsíc je to už třetí.Ale tenhle mě mrzí obzvlášť,patřil k inventáři.Ti noví většinou za chvíli zase odejdou o to víc mě trápí odchod starého farmáře.No to je život.
    Ohledně počasí - Sahara.Potřebuju šamana na přivolání deště.Na druhou stranu,nikdo mě nemůže stírat za to,že sedím u PC.Venku má být takový hic,že se tam vlastně ani nemá být,to říkali na netu a poslouchat se musí.Zrovna jsem dostala od Uršuly myš,ta kočka to prostě nepochopí,že to nežeru.Kdyby mi raděj donesla jahody nebo maliny:pZávisláčci přeji vám krásné bubu sny a hezké probuzení......

9. Madvo

Madvo Mistr fóra

Hezký pozdní večer - tak si představte co se mě dnes večer stalo. Zjistila jsem, že mám o 300 florenů méně a nic jsem nekupovala.A víte co jsem udělala. Při posílání dárků jsem se uklepla a poslala jednomu sousedovi diamantový prsten za 300 florenů. Ten,až to zjistí, tak bude asi taky v šoku. Žádné nabídky a rovnou prsten a ještě diamantový. Jsem zvědavá na jeho reakci. Hold za blbost se platí. Ale může z toho být třeba krásná romantická láska.

Tak si představte, můj soused návrh přijal a už mám diamantový svatební oblouk.
    Nevím, co bude dál následovat

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak vdaná nejsem, ani nevím, co to obnáší (myslím na farmě tedy :D)

Ptala jsem se drahoušků, co by jako rádi zítra a o víkendu do bříšek. Prý je to jedno. Taky byste za takovouto odpověď zabíjeli ? Přemýšlím, že bych zítra prubla vepřové v mrkvi. Doufám, že mě s tím nevyhoděj. Ještě jsem to nevařila. No, ale zas když jim to je jedno, tak musej držet papulu, že jo ;)

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Madvo .... tak, k té krásné diamantové veselici a novomanželům se sluší popřát
    krásné farmářské manželství ..xDa cepuj novomanžela hned od počátku k obrazu svému , farmářskému...

A k aktuální duchařině...dřív jsem děsivky flákala, tak to teď doháním.
    Ještě tak dvě , tři děsivky a budu mít vše hotovo...doufám. xD

12. anna32173

anna32173 Vycházející hvězda fóra

Všem Vám přeji krásný večer ještě jsem neumřela a Vaše příspěvky,vtipy a hlavně recepty čtu moc ráda,ale neumím ani vkládat obrázky a tak jen čtu,u nás vedro i teď a bude hůře alespoň podle předpovědi. Tak zatím papa Ani

13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj anna32173,
    zkus se kouknout tady: vše o obrázcích. Je to pěkně zpracováno a snad by ti to mohlo pomoci se naučit vkládat obrázky.
    Přeji fajn hru

14. anna32173

anna32173 Vycházející hvězda fóra

sopti děkuji za pomoc,ale budu se to učit až nebude nějaká akce no zkusím to,ale nevím,nevím ještě jednou děkuji a přeji všem dobrou noc

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Už se také pomalu chystám do pelíšku. I dnes jsem marně na trhu vyhlížela
    divokou a zlatou husičku a nic. Tak zase přes den budu doufat, že se nějaká
    na tržiště zatoulá. Zatím mám už 4 cestovatelky, ale jen 1 divokou a 1 zlatou.
    S tím moc práce asi nenadělám.
    Na programu kuchtění jsou "babiččiny závitky" , slepičí polévka, tak budu mít
    zase o práci postaráno. Tak se hezky vyspěte a odpočiňte si a ráno či dopoledne
    papa..

Před svatbou se ptá Pepíček otce: „Existuje vůbec spolehlivý prostředek na spokojené manželství?”
    „Samozřejmě. Otevřená peněženka a zavřená huba!”

16. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Ahojky.
    Madvo k té virtuální svatbě velká gratulace.Je vidět,že jsi holka emancipovaná,ještě aby ženich odmítl diamantový prsten za ty floreny....:)
    Skalarko a fakt je jim to jedno? S tou mrkvičkou by jsi mě zabila.Jedno z mála jídel,která nejím a obdivuju ty co jim to šmakuje.Když jsem ještě kdysi chodila v práci na obědy,tak to pro mě byla pomsta kuchařek.:p
    S vkládáním obrázků jsem na tom stejně jako anna,hodlám zahájit samovýuku až se nebude nikdo dívat a nebude akce.:)Potřebuju na to čas a náladu.Ale ono to přijde.Už mám na ploše nachystané obrázky....;)

Dnes nevařím,už teď jsem uvařená.V okolí Šumperka sucho,sucho a zas sucho.:oops:

17. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

[​IMG]Dobré ráno milí závisláčci, včera jsem se sem nedostala a normálně se mi po vás stýskalo.
    Dnes je u nás už od rána teplo, slunce svítí, je krásné letní ráno.
    Ty vaše recepty jsou bezvadné, přemýšlím,že si je stáhnu a vytvořím si z nich závisláckou kuchařku.[​IMG]
    Včera jsem vařila kuře na paprice a polévku, dnes budu dělat králíka, protože si pro vnučku přijede maminka, chce si ji odvézt, ale ta malá mi včera večer sdělila, že tady zůstane, tak uvidíme, docela bych si odpočinula od hry na schovku, ......
    Co se farmeření týká, moc toho nestíhám, ale vždycky ráno a večer sem jdu přesázet.
    Přeju vám krásný den. Eva

18. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Dobré ránko z dovolenkové Třeboně. Je tady krásně....:D zadek mám už na placato, objeli jsme staré dobré trasy, objevili pár nových, těch na které jsme se minulá léta nedostali. Zuby mám od borůvek modré, nohy poštípané od h.ovad. :mad: Staří, dobří komáři...kde jsou? Poslali místo sebe tyhle bombardéry...neodežene je nic, ani sprej na tropický hmyz.

Jinak si vás jen čtu, nepracuju, páč nevím proč, ale už dva dny se mě farma jen motá s kytičkama na 100%, pak se sama odhlásí a jede znova. Počítač je křišťálově čistý, že už ani křišťálově čistější být nemůže.
    Ještě že aspoň na to fórum se dá dostat. A teď se vlastně divím, jak to, že sem můžu psát, když nejsem přihlášena přes hru8)

19. Madvo

Madvo Mistr fóra

pajaable - bubák - děkuji za blahopřání, ale co se mě týče, těch florenů je mě hodně líto. Když si představím, kolik TS jsem mohla mít a získat ptakopyska, želvičku a ledňáčka, které nemám - srdce mě krvácí. Ale večer,až jsem se smířila s tímto stavem, tak jsem se tak smála, až přišla dcera z poschodí, cože se mě stalo. Manželovi jsem poslala na vysvětlenou dopis, zatím neodpověděl, nevím jaké je národnosti.
    Co se týče mrkvičky - taky jsem ji nejedla a ani nevařila. Začátkem roku jsem si řekla, že se budu zdravě stravovat a v jednom návodu byl
    mrkvový perkelt. Uvařila jsem, ochutnala rodina a teď musím vařit alespoň z kila mrkve. Je to mrkev nakrájená na tenké kolečka daná na cibulový základ s kmínem a zakapaná sojovou omáčkou, podlitá a trošku povařená. Fakt moc dobrý a úplně jiný jak takové ty mrkvové omáčky.
    Do školy vkládání obrázků se musím taky zapojit a jsem ráda za odkaz - určitě se do toho pustím a děkuji za něj.
    Všem přeji krásný den a úspěšné šlechtění. Já šlechtím jenom zásoby - úkoly mám už od minule splněny.

20. babioli

babioli Stará škola

Krásné slunečné ráno a hezký celý den přeji vám všem. Já dodělala poslední strašidelný úkol v družstvu a tak už mi zbývají jen dekorky do straš. řádků. Včra přijela vnučka a tak je v baráku hned veseleji. Dnes uvařim fazolky na smetaně s bramborem a hov. masem. Je masová a naštěstí jí vše. Mějte se hezky. Ola

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.