ST: Důchodci závisláci

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Hrnkajda, Mar 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Zdravím milí závisláci,kdo se chystá nebo je na dovolené,tak vám moc přeju-užijte si to .Já opět letos pojedu do p..pryč,ale mám tu vnuka 14 let,takže se vůbec nenudím .Už jsem uvažovala,že ho pošlu domů k mamině( dělám si z něho legraci),ale copak mu můžu zkazit jeho možná poslední prázdniny.Něco vydržím,ne,jsem babička a když vidím,že mě má skoro raději než maminu,tak to potěší. xDNěkdy je na zabití,někdy je miláček.Už je o půl hlavy větší než já a moc rád chodí semnou nakupovat.Dneska stojíme u pokladny a on se ke mě přitočil a prý-babičko mám jedno přání,splníš mě ho?.Už jsem přemýšlela,kolik mě to zase bude stát a on mě s klidným úsměvem říká-babi dej mi pusu,no jak bych ho mohla poslat domů.;)Jsem ráda,že tu je,kdoví,co bude příští rok.Tak se mějte hezky,užívejte vnoučátek a těm puberťákům ty jejich blbosti přece musíme odpustit a doufat,že z toho brzo vyrostou. :);)

bbowlingu já zírám,mám několik mega a říkám si jak jsem dobrá,ale té tvé sumy,nikdy nedosáhnu,to vím jistě.A co dál,to ti fakt neporadím.

Last edited: Jul 12, 2015
  2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

bbowlingu....tady se neptáš na nejvhodnějším místě - většina z nás určitě uvažuje, za co by ty prachy roztočila xD.

Ale kdyby ses opravdu nudil, zkus to, co jedna moje bývalá sousedka - vyprodala komplet stodolu a pak nakoupila vždycky JEDNO semínko od každé plodiny a začala od nuly....třeba tě to zabaví xD

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] bbowlingu.... stačí nás ke svému kontu na chvíli pustit.
    Ujišťuji tě, že se o tvé úspory dobře postaráme, tuto péči totiž máme v genech.
    Než se naděješ , přijde ti rekomando a následně neoblíbený tvor a na farmu ti
    připíchne oznámení :
    [​IMG].

Teď už jistě víš kudy z nudy .....xDxD

4. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

tak ste sa tu všetci rozcitliveli nad tým kôprom až som si uvedomila, že tu na farme ho jednoducho niet. Pestujeme síce všelijaké podivnosti, ale ten zázračný kôpor veru zatiaľ nie. A ako by pasoval k tým uhorkám. Pekný nedeľný večer všetkým

5. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Chvalabohu, husací ošiaľ mám zdarne za sebou - všetky úlohy splnené a aj iné zvieratká sa k sebe túlili čo im sily stačili a pár ďalších hviezdičiek za splnené úlohy pribudlo. Z globálneho pohľadu je to však tak, akoby som štamperlík vyliala do bazéna - úlohy pýtajú ďalšie a ďalšie zvieratká a čoraz vyšší stupeň šľachtenia. Ale nateraz išli "tulidomky" preč a z farmy je znovu solídny podnik, aby tá zver mala aj čo papať.
    Nešťastný kôpor - tak som sa minulý týždeň naň tešila, manžel volal z chaty, že ho nazbieral, spracoval a dal do mrazničky. Prišiel domov, ja hneď, že daj kôpor, nech ho dám tu do mrazáku a až vtedy zistil, že ho zabudol na chate. Keďže z bezpečnostných dôvodov sa elektrina vždy pri odchode na viac ako deň centrálne vypne a vracal sa na chatu až štvrtý deň, tak kôpor bol súci akurát tak na hodenie do kompostu.

6. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

bbowling: co takhle potěšit přátele či přítelkyně, nejlépe ty, se kterými popíjíš na srazu? :) seznam dodám :)

7. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobrý večer,
    jsem ráda, že jsem se po tom hektickém dni, dodtala mezi vás. Tady je vždycky pohoda a legrace.
    [​IMG][​IMG]
    A taky jsem moc ráda, že sem píšete, co budete vařit.
    Dostala jsem se do stádia, kdy mi dochází fantazie a když se zeptám, co by tak mladíci chtěli k obědu, řeknou, že je jim to jedno.
    Koprovka je dobrá, tu budeme mít asi zítra, tu za mě vymyslela Pajaable - moc dobrý nápad.

Přeji vám všem krásnou, ničím nerušenou noc a zítra nashledanou. Eva

8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Predbehni *Gilliho*

;)

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak jsem zde s informacemi ...
    Konkurz na manažerku velmi lukrativního obchodu se zavazadly nedopadl dobře.
    Do vyhlášeného výběrového řízení se přihlásilo mnoho husiček , žádná však
    nevyhovovala požadavkům , potřebným k obsazení manažerské pozice. Mezi
    uchazečkami bylo 137 hus běločelých, jen s nevalným obchodním vzděláním a byly
    hned v počátku vyřazeny . Dostavilo se 77 šedých hus , a ani ony nebyly vzhledem
    ke své neatraktivnosti ke slyšení připuštěny. V počtu 38 zástupkyň se dostavila i husa
    berneška. Vzhledem k tomu, že ani ona nesplnila podmínky pro přijetí, i s ní se výběrová
    komise rozloučila. Mezi zájemkyněmi se objevila jedna kanadská husa, ale zřejmě
    pochopila, že na tuto funkci nemá kvalifikaci a sama řízení opustila, aniž došlo k pohovoru.
    Nedobře dopadla i husa strážkyně , z houfu 19 přítomných, neprošla pohovorem ani
    jedna. Bohužel, žádná z hus ke konkurzu se dostavujících , nesplnila hlavní podmínku
    pro přijetí a to - vlastnit zlaté peří.
    To je úrověň, nabízí se zde slušná práce a makat nikdo nechce. Je také možné, že
    zlaté dámy husí dostaly lukrativnější nabídky .
    Co naplat, zítra zkusím ještě podat inzerát, snad se nějaká zlatá husa ozve.

K vaření .... zítra dělám krůtí maso , něco na způsob číny , jako přílohu rýži a zeleninový
    salát. Na pozítří mám naplánované karboše s bramborovou kaší a rajčatovým salátem.

Farma na noc připravená , na trhu šlechtěnců žádná změna, tak jdu
    spát. Přeji příjemnou a nerušenou dobrou noc.

Last edited: Jul 12, 2015
  10. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Pechfógl - jsem Prduch - takže makám furt a od pondělka do pátku ještě víc xD

Koprovku já taky ráda, ale můj manžílek mi tvrdil, že on teda nee. Vysvětlila jsem mu, že když může kopr v okurkách, tak kvůli kopru to určitě nebude, a když může křenovou, tak to nebude ani tou světlou barvou. Tak jsem ho přesvědčila, aby ji aspoň jednou ochutnal a ejhle, dneska ji papá - a docela rád ;) . Jenže vnuk mi právě prozradil. že on ji taky nemusí, takže u nás bude na jídelníčku až za tři týdny, až ten puberťák, co si ze mně každou chvilku dělá legraci, vypadne zpátky k mamině. Ještě rád bude vzpomínat, jak bylo u srandovní babičky dobře

bbowling - jak ty to s těmi penězi děláš - neexistuje nějaká tajná burza i na Farmeramě???

pajaable - zlaté husy jsou určitě zlatokopky, a ty přece dělat nebudou, když jim zlaté peří a vše ostatní obstará houser 8)

U nás budou zítra kynuté meruňkové knedlíky, neb už se na sluníčku stačily dostatečně opálit. Některé si dokonce asi v tom horku zdřímly a zapoměly se držet větve. Spadly, natloukly si, dobře jim tak, půjdou za trest jako dřeň do mrazáku.

Krásnou dobrou noc

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ráda bych tu věnovala vzpomínku wsvému nebožtíkovi, který mě občas oslovoval "moje zlatá huso". Takže svým způsobem....

12. babioli

babioli Stará škola

Dobré ráno a hezký den přeji všem. U nás je zataženo asi bude pršet a tak snad porostou houby.Koprovku uvařim až přijedou vnučky, mají ji rády. Teď bych si dala houbovou omáčku s knedlikem, jenže houby nerostou a tak bude segedýn, ten má manžel rád.:)

13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobré ráno,
    u nás prší, a je docela chladno.
    Pajaable: nestačillo by k přijetí za manažerku mít zlaté vlasy?
    Všem vám děkuji za inspiraci při vaření. Dííííííík.
    Přiznám se, že když jsem unavená, tak chodím relaxovat sem a tady se vždycky člověk pobaví a odcházím s dobrou náladou. Eva

14. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím všechny závisláky. U nás je zataženo (v noci pršelo) a teplota je podzimní. Do toho fouká vítr. My měli včera rajskou, ale tu koprovku bych si dala. Docela jste mě navnadili, takže jakmile budu mít volno, tak si ji udělám. Všem přeji pěkný den.

Last edited: Jul 13, 2015
  15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné i když zamračené ráno. Je chladno, v noci jsem měla za oknem
    jen 3 stupně, ale i to se stává v lesních končinách.
    Dopiju kávu a půjdu vařit. Ale že mám dnes lenošivou náladu, kterou ovšem
    musím potlačit, chce se jet na houby a borůvky. A mě se dneska tak nechce
    hrbit hřbet. Protože jsem však dobře vycvičená babka, po obědě nastartuji
    a odvezu všechny do lesa , ať je vlk sežere ...
    Na trhu se ještě ta zlatá fiflena neukázala, zkusím možná během dne ještě
    ten inzerát a když i tak nepřijde žádná uchazečka, hodím na ně bobek, však
    ony časem přijdou žebrat, abych jednu z nich přijala za svou..
    Jak psala mirakoud - budou to zlatokopky !
    Ježkova bodlina - já bych spala...skoro celou noc jsem nemohla spát kvůli
    té chlupaté, zrzavé kočičí chtivce ...řvala jako pominutá, škoda, že jsem to
    nemohla nahrát. To bylo .....mámá jéjejéjeje....jaujaujéjau...mám jaujau..
    sice k smíchu, ale když se chce spát a ono to takhle řve , mít po ruce škrpál,
    letěl vzduchem. Ne, to ne, doopravdy ne, to bych čičíkovi udělat nemohla, ale
    přiznám se, že jsem si ulevila trochu neslušně a hejkla na ni ve 3.45 ráno, aby
    už zaklapla ten zpěvník nebo jí sbalím ranec a vyrazím z baráku a pošlu na
    E 55, když je tak chtivá... Není zvyklá, abych se rozkřikla, tak po chvíli šla
    opravdu ulehnout, jenže to už jsem zase já nemohla usnout. Prostě , člověka
    mají jeho vlastní zvířata za otroka.

Tak, káva vypita, jdu makat do kuchyně. Zatím papa...

Jonsdorf .... přítelíček náš dnes odjíždí na dovolenou, tak přeji šťastnou cestu
    bez nehod , krásné počasí , pohodičku a návrat ve zdraví .

evik1016... je mi líto, kdyby to záleželo na mě..možná. Tady rozhoduje
    výběrová komise a ta určila jasně vzhled, míry atd.... [​IMG]
    xDxDxD

16. mituli

mituli Polobůh fóra

Zdravim cele toto vlakno,dnes na horach zatazeno,desticek a zima,je tu tak zamraceno,ze svitim abych videla,jelikoz jsem vcera pokoupila kvetak,tak dnes bude smazeny a okurkovy salatek(okurky vlastni vyroby) ,nove bramburky,delavam z kvetaku i rizecky,taky dobrutka, tak pa a tesim se na dalsi dobrutky co kdo vari

17. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Pěkný den přeji. U nás v noci pršelo, i nad ránem. nyní zataženo a 14°.
    K obědu budou meruňkové knedlíky, máme je moc rádi, jenomže nám tady meruňky na stromě nerostou, škoda. Nemůžeme mít všechno, že, stačí v zimě haldy sněhu.
    Na farmě klid a pohoda, tak se můžeme věnovat nějaké smysluplnější práci.
    Mějte se krásně a odpočinkově.

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné pondělní ráno ze zataženého Ústí. Vypadá to, že to lepší nebude. Včera jsem šlechtila a tak jsem se chtěla nechat u lazebnice také zušlechtit, ale s berlemi a v dešti ,to není to pravé ořechové. Tak se budu těšit na sluníčko a pak vyrazím do města. K obídku uděláme třešňové knedlíky, ty my také můžeme, bublanina se už snědla v neděli, jen se po ní zaprášilo. Přeji pohodový a ničím a nikým nerušený den, i když to počasí moc slibně nevypadá, ale mi to zvládneme. Páček shledáček !!!;););)

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

U nás taky pršelo a to je dobře, odpadá zalévání a česání rybízu, neb je mokrý a musí se hned zavařit. Tůdle! Co se zvířátek děťátek týče, každé ráno chodím cca 2 hodinky v podřepu, jak si mě ti dva malí parchanti psí zformujou podle svýho. Žádné: Uhni, potřebuju natáhnout nohu. Máš psa, tak se snaž.
    Jara 05: Takže v zimě vaříš ledové koule?

20. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Dobré dopoledne všem,jak tak koukám,tak někdo taky už neví co má vařit,u nás je to stejné,synovi je to jedno,jen nemusí ovocné knedlíky a sladké jídla,hlavně když je kousek masa.Vnuk ten by zase jen sladká jídla nebo něco z kuřecího masa,tak mě dá vždycky práci vymyslet něco pro oba.Včera jsem dělala maso na houbách(samozřejmě z loňských zásob),kupodivu to chutnalo oběma.Synovi zůstalo i na dnešek a vnuk jel s dědou na výlet do Prahy,tak dnes nevařím.Zítra vnukovi udělám něco sladkého a pak mě naplánovali kuře na paprice,to mají rádi oba a pak se uvidí.Taky se někdy inspiruju vámi,když už nevím co.Hezké i když i tady na moravě trochu chladnější zamračené pondělí.Ale jak koukám,tak už se nebe začíná modrat.:)

Thread Status:
Not open for further replies.