ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Právě jsem se na ně vykvákla a zkouším jinou zvěř. A jestli to nepůjde, to zabalim a můžou mi skočit třeba na benžo >:(
    Na Baha ani pandy ani bloudi o_O:mad: Sakriš, leda že bych zkusila uhnat nějakou tu vopici :p (ale nevim, maj to vůbec vočkovaný o_O:eek:)

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Patrně čekáš, kdo ti naběhne, tak já. Vopici přece pořídíš levně, stačí zajít k nejbližšímu Vietnamcovi... vočkovaný to asi nemaj, ale vošetřený ano.

3. mituli

mituli Polobůh fóra

pechfogl-taky jsem nad tim premejslela,ze juknu do skryse pro neco na zrak,treba bych mela pak i nejaky hezky preskoko_O

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pechfógl, nezklamala jsi xDxDxDxD
    Ale já už fakt nevim, co do těch domků ládovat. To je hrůza. Možná by ta vopice zmírnila mé utrpení :D
    Mituli, hlavně aby z toho nebyl spíš přelet :eek:

5. burds

burds Titán fóra

U pidi BB mi to krásně skákalo.Úkol hotový a ještě navíc červený chlívek i výrobna.Ovšem ted už tradičně nic,samá genetika.Včelky pomalu dochází asi jsem měla vyndat víc než jeden chlívek.A tak asi růžové včelky nebudou.Asi se pustím do rybek.Uvidím zítra.Tak holky dobrou noc a at vám ty přežraný zvířátka přeskakují.

6. mituli

mituli Polobůh fóra

Aha ,a votom to je--voni jsou prezrany:wuerg:a ja budu po tech merunkach zase vo....á,chjo to je zivot

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

BB je bubééé , vůbec nejdéé.
    Ať hledám, kde hledám, nikde nic, žádná zlatá husička v dohledu...
    Jestli asi nebudu muset vypsat výběrové řízení.?? !!

A pozor, zjistila jsem nějakou mutaci, která se k nám blíží , tak, jak
    odhalíte, zdrhejte !!

8. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj děvčata, dobrý večer,
    já už nemnožím, protože jsem už dokončila úkol a nemůžu kupovat další SK, protože potřebuju floreny na ledňáčka.
    Tak se mějte krásně, přeji všem dobrou noc a pokud ještě šlechtíte, tak velké přeskoky. Eva

9. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Tak to jsem se od srdce zasmála a to se nesměji cizímu neštěstí, jenom Vašim poznámkám k úspěšnosti BB. Také dnes nešlechtím, snad zkusím zítra, ale jak čtu Vaše nářky, bude to asi brzo ukončené.
    SK nekupuji, mám hodné sousedy, kteří mě zásobují (viď Radku a Danko), tak s tím co jsem namlela + dárky, na šlechtění by bylo dost, ale nebaví mě šlechtit, když nevidím žádný lepší výsledek. Bohužel u mně je to už pomalu klasika, povede se jeden přeskok o 3 a tím to končí a potom už jenom samá genetika.
    A proto: krásný večer, hodně štěstí při šlechtění a dobrou noc.

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] Jde se do hajan. Nic nevyšlechtím ani kdybych se upsala ďáblu .
    Odhalila jsem jen Kubíka ...málem jsem si pomokřila šortky - jestli jsem od
    něj doteď dostávala 2940 BZ , tak ode dneška přidal na 2970 BZ...to je věc,
    30 BZ navíc, ty jo ! No, nemá cenu to řešit, je to k smíchu .

Hezky se vyspinkejte . Já rozhodně jdu do hajan, alespoň doufám, že čičík
    nebude zase řičet a svolávat ženichy a nechá mě vyspat. Ráno se jedu podívat
    s vnoučaty do Mariánských lázní , ale na oběd už asi zase budu doma a
    budu pokračovat v zásobování tulidomků a navádění ke smilnění.
    A propó.. kdybyste někdo potkal zlatou husu , prosím pěkně nasměrujte
    ji k trhu AB , že na ni čekám..děkuji.
    Dobrou....

11. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Dobré ránko...jdu se rozloučit. Sedáme do auta a vyrážíme směr Třeboň. Já to tam tak miluju..:inlove: hned bych se tam k stáru přestěhovala..
    Teď mi ale bude muset stačit týden, stejně z toho kola po týdnu budu mít sedínku na placato.
    NT beru sice sebou, ale čert ví, jestli někde chytnu wifinu..

Pá moji milí a drbejte, drbejte...ať mám pak co číst...budu se na vás těšit:D

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

lumat85 moc tam na jihu pozdravuj, užívej si a my to tam taky máme moc rádi, máme tam výborné kamarády z dovolené!!!

Máme 8 nad nulou, modrou oblohu a hotový úkol. Jako obvykle krok po kroku, žádné krásné přeskočení se nekonalo a to jsem ty potvůrky ani nepozorovala, tak si mohly dát záležet. Teď ještě trochu pošlechtit na baha a budu končit!! Krásnou sobotu a ještě lepší neděli, moji milí závisláci!!!;););)

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Dobré ráno. Jdu vás jen pozdravit a vyrážíme ...děti už mají cestovní náladičku,
    už se i štěkají, tak je vše , jak má být.Uspěchy při šlechtění a hezký den....páček.
    Eva

14. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Pajaable, přeji ať se vám výlet vydaří. Tady u nás to vypadá, že bude svítit sluníčko, tak ať vás taky provází dnešním dnem.

15. -pechfógl-

Božínku, Třeboň! Já sice hřibovala ve Stráži, ale to je kousek krásnou procházkou. A hlvně po rovině! Přiznám se, že jsem vždycky první naklusala do hrobky, býval tam kastelán nekrofil, který prováděl a při tom ty rakvičky hladil: Zdé léží sedmiletý Jiříček, tám jeho srdéčko, které si jeho matinká - zdé na tomto obrazé, nechala uložit do zdé toho poháru. Prý tam i bydlel. Jo a Třebonskej regent, to je pivééénko. A Dešťovka, to taky bejvávalo.
    Jak jsem tak dneska točila kolečkem, napadl mě text, co zpívala Helenka V.: Až najdu kvítek mandragory, radostí začnu zpívat si glory. Tak jsem si po ránu zazpívala. A zanadávala.
    Jdu uklízet, přijde uklizečka.

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Amálku a všichni ostatní, co někam jedete - ať se nám zase v pořádku vrátíte. Já když vidím, co všechno na ty silnice pustěj, tak se někdy i bojim :oops:

Naposledy upraveno: 11/7/15
  17. -pechfógl-

Amálku, broučku, vezmi mě s sebou. Budu ti vařit, to umím. A taky zaplácnu dvě místa pro utečence.

18. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Jo běženci, utečenci, imigranti mají u Amálka holt smůlku, ani zadek návěsu nezamykám. Většinou přes inkriminované místa vozíme nanuky a jiné mražené dobrůtky, jen ať si tam vlezou, začínáme na - 25.
    xDxDxD
    vaření taky není problém, na ubytovně je zařízená kuchyň i s linkou, prádlo nepereme, stačí ho 1 x za týden obměnit
    :D

19. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Pěknou sobotu, přeji. Byli jsme na cyklovýletě = Jizerky, jsem z toho trošku rozlámaná, ale možná, že na tom má zásluhu i včerejší boj s plevelem na zahradě. Dopoledne u nás krásně, azuro, ale nyní už oblačno a sluníčko schované za mraky. A to jsem si slibovala, že si na sluníčku odpočinu.
    Všem kdo jedou na dovolenou - pěkně si to užijte a hlavně se ve zdraví vraťte a Amálka1070 ať si užívá po Evropě cesty bez turistů a čekaček.
    A co šlechtění? Stále nevím zda se do toho mám pustit. Den ještě nekončí, tak na rozhodnutí je stále času dost.
    Užívejte si víkend bez stresu, v klidu a pohodě. Sluníčko začíná vykukovat, tak se jdu aspoň ohřát.

20. mituli

mituli Polobůh fóra

Vsichni mili zavislacci---kdo nekam jede at pospicha pomalu,hezkou dovolenou a stastny navrat,BB je v prdlajzu,hruza ,hruza,koncim,nebudu si kazit vikend pa

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.