ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Šťastné a hlavně veselé kolchozníci...

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

K velikonocům se to moc nehodí, ale sjíždím starší playlisty a tohle je prostě boží...

3. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Zrodila se hvězda

4. Y_n_O

Tak to je masakr... bulím tady jak želva 8)
    EDIT: Adam Lambert na druhou :inlove:

Taky posílám pecku, u které mám husí kůži...

EDIT: tak tohle sirtaki by asi pan Anthony Quinn neudýchal... :)

Naposledy upraveno: 13/4/23
  5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Naliať pohár vína,sadnúť k ohňu,vyložiť nohy a.....

6. Y_n_O

Poslouchám znova.
    Víno můžu až zítra, zas du ráno do práce; oheň mám, zapálila jsem si antitabákovou
    svíčku, aj nohy som si vyložila. To jsem neměla dělat, hned mi na ně vyskočil můj maličký sedmikilový kocourek. Uši s duší měly relax, tělo trpělo xD
    Díky za song :)

Peto121, -Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O - :D,tak to skús dnes aj s tým vínkom.A prosím ťa ,nerozmýšľaš o diéte ? Nie pre seba,xD ale pre 7 kg !!! kocúrika? Veď to už je pomaly menší rys ! 8);)

Y_n_O, -Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Peto121 - pokud má Y_n_O doma něco takového tak 7 kg je skoro málo xD Podotýkám tohle zvířátko není moje - škoda xD

upload_2023-4-16_11-59-42.png

9. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Farmářka_X - no 7kg kocúr,to už je na ražeň,nie? xD Taký aj niečo spapká.

10. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Peto121 - kamarádka má chov no řekla bych, že vydělává jen na kočičí mňamůtky xD

11. Y_n_O

Peťo, co jsem si Greeda vzala od mladých, tak dietu má. Však on zhubne. Když byl s Anakinem a Kočanskou, sežral i jim všechny granule on a tak kynul. Teď má ráno jen svou porci (už se naučil nekřupat všechno najednou a nechává si na další chod xD) a občas večer dostane kočičí polívečku, půl kapsičky, nějakou vitamínovou pastičku. To když mám víckrát za sebou dvanáctku a je doma dlouho sám :)

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ten chlap je prostě genius.

13. Y_n_O

Přesně. Hezky česky, ja, richtig :) (ano, správně). Já mám ale nejvíc nejraději Moriconeho.
    Ale je další filmová hudba, na které ujíždím (a nejen na té hudbě xD)

A taky třeba
    .

Naposledy upraveno: 17/4/23
    modro.ocko22, -Jara05- a Bezejmenný tohle ocenili.
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Thomas Newman, Alan Silvestri, Howard Shore, Kenyon Hopkins, Hans Zimmer, James Newton Howard, Ennio Morricone, John Barry, Kyle Eastwood, Michael Stevens, Jerry Goldsmith ....

Lindsey Stirling, Vynessa Mae, Bond quartet (Elysium je husina) ....

Neposlouchám ty šílenosti jako je metal + takový věci ale Matallica symphony je neskutečné dílo. A to nemyslím Nothing else mathers kterou nemám rád, mluvím o Hero of the day.

-----------------------------------------------------------------------------------

A mám rád takový ty neznámý lidi, u kterých netušíš co a kde stvořily ale umí kolikrát víc než kdejakej "umělec" co vleze na podium.

-Jara05- a Y_n_O tohle ocenili.
  15. Y_n_O

Tak já poslouchám i ty šílenosti, jako je metal :) Poslední dobou, jak stárnu, nacházím zalíbení v dance, techno, trance... Ale protože jsem odchovaná na klasické hudbě, hledám i jinde. Třeba tady...

Naposledy upraveno: 17/4/23
  16. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Naposledy upraveno: 22/4/23
    Y_n_O, bačkora85 a -Jara05- tohle ocenili.
  17. Y_n_O

Alex je borec. Doufám, že se někdy dostanu na nějaký živý koncert, i kdybych měla jet přes půl Evropy :inlove:

modro.ocko22, -Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  18. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Vezmeš mě s sebou?
    Ale nesmíme letadlem...
    Nicméně, při tomhle bych snad zvládla i dav
    o_O
    ...to je fakt na husí kůži! :music:

19. Y_n_O

A Ty, jako hornistka, tam máš také svou pasáž :inlove: 2:04 a kousek dál...

20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Už dlouho jsem nepřispěla svým Pokáčem, takové songy o tom co vás v životě potká. Před vánoci nevydržely vodovodní trubky, nastoupila četa, omlátila koupelnu, část kuchyně a předsíně. Dírama ve zdí jsem viděla do všech těch prostorů. Tři měsíce jsem intenzivně vysoušela, aby se občas zeptali, jestli si myslím,že už je to suché. Když jsem ji řekla, že už se z těch zdí práší tak se dostavili. Nechtělo se mně věřit, že to zaplácli šedou maltou.Když jsem se zeptala, jestli to myslí vážně, tak prý paninko, přece jste chtěla aby se vám z těch zdí neprášilo.Domácí se to snažil napravit a najít jinou firmu. Ale buď bourali, nebo kachlíkovali. Při představě chlapa se sbíječkou, do dnes mám ještě díru do stropu ,kdy jiná firma dělala stoupačky, jsem si raději po patomatovsky opravila byt sama.xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.