ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Peto, Tarja je operní zpěvačka. Vynikající, viz samostatné projekty. Vedlejšák z Nightwish neustáli, dala jim nabídku že bude zpívat sólo i s nimi; ale dala jim vysokou laťku na náhradu. Jejich chyba.

Peto121 a astrid888 tohle ocenili.
  3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Celkem slušný výběr;)

Já zase trochu toto

:music:

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tož ten první kousek je už hodně starej,ale pořád dobrej!;)

Y_n_O, Peto121 a matlafous123 tohle ocenili.
  5. matlafous123

Ja se teda priznam, ze se chytam jen pezt. Peto121 a Y_n_O jdou (az na Nightwish) tentokrat uplne mimo me :music:
    kaolín11 Vsak ten druhej taky... zrovna jsem chtela rict, ze je tu nekdo stara dobra skola ;)

Y_n_O, Peto121 a astrid888 tohle ocenili.
  6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nóó,řek bych že UDO je krapítek starší!:)
    Poprvé jsem ho zaregistroval v roce 1985. To ještě chlapci z druhýho klipu nevěděli , že budou někdy hrát.

7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O - už 8 rokov som v skupine s fínmi (najskôr cez microsoft,teraz cez MeWe) a tí to majú z prvej ruky. Floor je holanďanka,má vyštudovaný operný spev,takže žiadna superstár z ulice.Je s kapelou od zimy 2012!Tu je link na otvorený list pre Tarju,ktorý jej poslala kapela.https://nightwish.fandom.com/wiki/Open_Letter_to_Tarja_Turunen (ak je to nepovolené,zmažem)

pezt - dobrýýýý výber!

Y_n_O a matlafous123 tohle ocenili.
  8. astrid888

astrid888 Titán fóra

Ynuška, Carlos Santana ...úžasné :)

Tak ja vytiahnem tiež niečo staršie, no pre mňa stále aktuálne.
    Kedysi sme sa delili na metalistov a depešákov, pamätáte? :D tak ja som bola depešáčka a stále milujem ich všetky skladby, jedna z mojich najobľúbenejších je

Pred pár rokmi som robila jednej mladučkej babe (tiež miluje DM) podpis s ružou "Violator" ... volá sa Sandrička a tak ak ešte hrá farmu, tak pozdravujem!!

a potom mám tiež roky rada fenomenálneho muzikanta :

9. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O - napísala: Téměř týden a nikde nikdo tady, jen všude okolo.
    No a zrazu ako je tu rušno!Aj modíci zavítali.;)

evainfo, Y_n_O a astrid888 tohle ocenili.
  10. matlafous123

astrid888 o_O Mam teda ve sbirce kdeco od Garaze, pres UDG, Clawfinger, po Traband, ale tohle je tyrani zviatek :D;)

11. astrid888

astrid888 Titán fóra

Matlafúzik, nič z toho, čo si menovala nepoznám, ale okuknem to, som zvedavá ;o)

evainfo, Y_n_O a matlafous123 tohle ocenili.
  12. matlafous123

astrid888 Smarja, at te to ani nenapadne nebo dneska neusnes a s migrenou me proklejes do desateho kolene ;)8)

13. astrid888

astrid888 Titán fóra

Neskoroooo xDxD
    No kukla som na to Clawfinger .... a hneď som to aj zrušila :D ale tak dobre no ...každý má niečo iné, ....to je normálne ;o)

Naposledy upraveno: 24/2/21
  14. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Matlafuzik, nestresuj, nemaj strach, ved aj tak jej tam nakoniec na CT nic nenajdu...xDxD

15. astrid888

astrid888 Titán fóra

Dunka, je to "blbé", ale fakt nič :p

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

neboj Astrid, hlavně mysli pozitivně.. tak do místní diskotéky něco na aktuální téma:

17. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Astridko, já si pamatuju, dokonce si ještě pamatuju i básničku - Černá barva, barva smrti, Depeche Mode metál drtí 8):p:D

Asi jsem přišla na co trsají hula tanečnice z chrámu opic a jde jim to celkem do rytmu, jak se tak na ně koukám :D

Naposledy upraveno: 24/2/21
  18. astrid888

astrid888 Titán fóra

Gordonka, už len kvôli tomu záveru to stálo za to vypočuť si celé a ešte som to aj "lajkla" musela som :inlove: :D
    dinoalesi :D to nepoznám ;o)

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Páááni, tolik muziky :) A aj Pokáč sem cestu našel mezi rockem, blues a metalem :) Tož nevím, čím kontrovat aktuelně xD ... možná tímto... hudba to není. Každý se tam najde. Pan primář asik doprimářoval...
    No a antidepresivní moje vyžádaná pohřební :D

Naposledy upraveno: 25/2/21
  20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O - ozaj každý?

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.