ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

modro.ocko22 - poprosím nech si podpis upravit na povolenou velikost (máš výšku 250 a povoleno je 200 ;) )

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

ok zmenšeno,1 řádek pod to se asi nevejde,že?

Naposledy upraveno: 14/2/21
    vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

modro.ocko22 - ahoj, takhle je to OK, ale pokud bys chtěla ještě řádek textu, pak bys musela mít výšku obrázku 180px.

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Zase nikde nikdo... Tak dobrou...

5. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Y_n_o, neskutocne pohyby tam predvadza, clovek sa az zamysli, ci mu nasnezilo pod nosom, alebo je to skutocna radost z hudby...xD

Nic v zlom, som sa pobavila. Piesen mi je dost znama, ale interpret, to sa nechytam. Tak dobru noc prajem.

6. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Moji milí,
    vidím, že sem teraz chodíte len málo. Ani sa nečudujem. Mnohí z nás majú svoje problémy. A aj keď sa tu kedysi riešilo všetko, to čo nás rozosmialo, aj to čo nás trápilo, dnes je tu ticho...
    Ja sa tiež ozvem len málo kedy... Ale asi je to aj tým, že dnes je ťažko napísať niečo pozitívne a to negatívne si človek necháva pre seba, aby nepokazilo náladu tým, ktorých pokladá za priateľov, aj keď na diaľku.
    Prajem všetkým veľa zdravia, nech Vás a celé Vaše rodinky obchádza Corona na celé ďahy. Hlavne, dávajte si pozor!
    Ľubica

7. Y_n_O

Marfuško, je to rok 1981, doufejme, že je to delirium z textu a melodie... ;)
    Tady je to už "učesanější," :)

Naposledy upraveno: 20/2/21
  8. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

No,Pavarotti to není.Ale proti gustu žádný dišputát,jak říkal pan otec ze mlýna.

Peto121 tohle ocenil(a).
  9. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

No,tak ja dám pre zmenu niečo iné - relax: Oheň,víno a

10. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Peto,super výběr :inlove: seděla jsem ve tmě,tupě zírala na monitor a v hlavě prázdno ...ne že bych tam jindy měla přecpáno :D

11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

berkaKolchoznice - takéto niečo si púšťam,keď potrebujem utriediť myšlienky.:)

A môže byť aj

Naposledy upraveno: 23/2/21
  12. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Tak já jedu téhle bengál když hrám faru ale to já mám volume do prava a o víkemdu aj sklénku vínka.Baha at neohluchnete.

Y_n_O tohle ocenil(a).
  13. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Peto,přesně toto jsem potřebovala na období,kdy mne jaksi opouští můj pověstný optimismus a humor ;)

už mám obě v záložkách

Edit:Poslouchat toto při ohni,asi bych skončila v plamenech,protože bych byla myšlenkama někde mimo realitu :)

Naposledy upraveno: 23/2/21
  14. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

berkaKolchoznice - mám toho kopu,je to dobré na dlhé letné posedenia pri ohni,na relax mysle,alebo len pre potešenie.;)

15. Y_n_O

Peťo, že jsi na kytary jsi psal, ale přímo blues? To můžu, ale na utřídění myšlenek mám totok...

No a na kytaru zase jiný žánr, než ty... třeba toto, ale od toho pána beru cokoliv, s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv...

No a když jsem už přecestovala, tak ještě dědáčci moji zlatí

16. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O - som rockové dieťa,ale písal som,že toho znesiem veľa,počúvam fšecko.Blues je oddychovka,ale opera?o_O No a okrem opery sa v tom všetkom vymyká z normálu jazz,ten teda nemusím,aj keď sú si,ako brat a sestra s blues.

vilm4, astrid888 a Y_n_O tohle ocenili.
  17. Y_n_O

No právě, jazz, blues, kombinace a rock je o improvizaci, o situaci, tématu, náladě... A opera je prvočíslo hudby, skoro, po kostelních chorálech.
    A když jsi rockový, dáš volume doprava? xD Najdi si kožené kalhoty, Toten hosen, ... nezklamou, i když jsou trošku punk 8)

18. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O - ja a kožené kalhoty???:cry:xD No,pusti si Nightwish (srdcovka) a potom všetko,čo sa od toho odvíja,tak tam niekde som ja.Zo staršieho Iron Maiden a zase všetko,čo sa vinie od toho ďalej...

Toto je speváčka z Nightwish:

Naposledy upraveno: 24/2/21
  19. Y_n_O

Od Nihtwish toho mám moc, co mám ráda, dokud s nimi byla Tarja. A dalších moc.

astrid888 a Peto121 tohle ocenili.
  20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O - Tarja si to VEĽMI pokazila,ako u kapely,tak u fanúšikov,preto ju vyhodili a čo viem,tak dobre spravili.

astrid888 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.