ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nářadí si můžeš pořídit v obchodě nebo ti mohou vyskočit při sklizni na poli :sleepy: to je ta další hláška. Asi by mělo být: Nářadí si můžeš pořídit v obchodě nebo ti může vyskočit při sklizni z pole. Já si myslím, že je to tak, protože někdo používá překladač

vilm4, Y_n_O a matlafous123 tohle ocenili.
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

evoku57, kuk tady xD Ale takových přebreptů a nesmyslů je víc. Z toho se nestřílí. Hlavně aby fungovala hra, když už mi nenaskakuje husí kůže při čtení některých příspěvků na fóru, překladatelovy omyly mě jen rozesmějí ;)

evainfo, vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  3. evoku57

Y_n_Očko, tak to jsem přehlédla, bylas rychlejší, jj, hlavně aby opravovali chyby :p, toto je trošku vedlejší, ale tahá nás ta čeština za uši a oči, tak asik

vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ještě že je ten češtin tak sklonej.:) Říkávala naše češtinářka před 40 lety, na její slova došlo, pozdě ale přece:p;)

5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

A čo je na programe dnes,Y_n_O? Arabela?:p Nieééé,len srandujem. Toto vlákno nejako ide dolu vodou!

6. Y_n_O

Peto momentálně mám na programu posbírat chybějící srpy a kladiva do akce, snad se mi to povede. Nějak nemám náladu na konzervace, jsem ve stresu ;)

EDIT 0.24, 2. 2.: stres pozvolna ustupuje, asik se proseču a protluču k řádku. K postupnému uvolnění snad pomůže "Dopis pro krále." Knižní předlohu má na svědomí paní Tonke Dragt, miluji její knihu "Planoucí lesy Venuše," to by měli zfilmovat, dnes už na to prostředky mají, v šedesátých letech minulého století o tom mohla jen psát. Tak budu doufat, že z tohoto rovněž nevyrobili tekutý guáno...

EDIT 4. 2.: Cecilka by asik ohluchla, neb jsem si ještě k tomu Pomeranči z komiksárny na plné pecky pustila tohle a tohle a pak jsem to rači ztlumila... Ale jedu dál, budu mít retrovečer, já tu českou muziku moc často neposlouchám, tak když už jsem s tím začla...

Naposledy upraveno: 4/2/21
  7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Na náladu...

8. larelay

larelay Analytik fóra

Peto121: Můj oblíbený, a tohle neznám. Děkuji!

9. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

Y_n_O toto je moja oblubena

10. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) dloho jsem tu nebyla, ale už sem opravdu patřím - závislák jsem už dlouho, důchodkyně krátce

všem hlavně pevné zdraví a pevné nervy, pozitivní myšlení a negativní testy xD

11. Y_n_O

ajtakrajta, alexandrička jede ;) Sem si myslela, jaká je to romantická duše, podle těch podpisů, a ona to rockerka v utajení :)

Medvánek, gratuluji ti k dosaženému zaslouženému odpočinku. Já su eště furt na cestě od mládí v zádeli k do důchodu daleko 8)

Naposledy upraveno: 7/2/21
  12. Y_n_O

Téměř týden a nikde nikdo tady, jen všude okolo. Omlouvám se za multipost, posílám něco na dobrou náladu a dobrou noc 8)

13. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

Y_n_O ja si rada vypocujem kazdu hudbu,aj operu mozem,ale nie vsetky,a naozaj som romantik a niekedy aj s ruzovymi okuliarmi :inlove:

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tiež môžem toho hodne,ale na operu by ste ma nedotiahli,sorry,tam by som vydržal tak 6-7 min zo slušnosti.(tak isto je to aj s Blues,ten mám veľmi rád,ale jazz,to nedám!):);)

15. Y_n_O

alexandrička, ružové okuliare máme asi všetci, co tu už jedenáct let bydlíme. Aj ja som romantička s trvalým odskokem do rock a metal muziky a reality 8) Po převýchově od mladších kolegů beru i trance, techno a cokoliv poslouchatelného na povzbuzení nálady. Třeba toto

Peto, ale opera (i lehčí opereta) u nás v Evropě určovala styl... a jazz je hudba dokonalá, v příštím životě se snad narodím v New Orleans, když to začínalo :inlove:

Naposledy upraveno: 13/2/21
  16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Mám to podobně jako Peto. Všem romantičkám posílám velkou kytici růží a... přemůžu se :inlove::D

17. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

To já moc na techno, rock, metal a podobné nejsem. Asi to souvisí s tím, že jsem od narození téměř neslyšící a hlasitá hudba, hlavně basy, dělá se sluchátky divy. Moje parketa je folk a country, šansony, blues a klasický jazz (ten moderní je už na mě moc).

Nezapomeňte na bonusový kód BEMYVALENTINE !

Naposledy upraveno: 14/2/21
  18. mamaMarta

mamaMarta Rádoby autor

Druhý kód : VALENTINE21. Dáva bednu s posilneniami. :) Platný do zajtra 23.59 času.

19. evoku57

Díky :)

vilm4 a mamaMarta tohle ocenili.
  20. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Myslím,že všechny krásný písničky už byly napsány;)

evainfo a vilm4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.