ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

Inuš,tak to teda nevím kde žiješ-Krkonoše,modrá obloha,sluníčko,nádhera-taky hory jsou plné:oops:,každý chce čerstvej vzduch.Máme obavy aby nám tu nějakej zbyl.

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

mitulko, v zasmogované a zakovidované kotlině, někde v našem Bermudském trojúhelníku mezi severní Moravou, jižní Moravou a Slezskem, kousek od Vysočiny :D Dřeváky se tu nedělaly, ale pro mne je to Dřevákov, ne kvůli těm botám...

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Inuš, dostala jsi mně do nesnází, jsem katolička nebo pravoslavná?xD Co je dnes za den a měsíc ?

Edit: ale příprava byla:oops:

Naposledy upraveno: 7/11/20
  4. Y_n_O

Gordonko, a co takhle ateista se znalostí dějepisu? :p I bez přiznání vyznání se dá žít a pak si navíc můžeš vybrat, až najdeš něco, co je relativně normální... :)

evainfo, půjčíš mi tyhle opičky? Hliník je ve sběrných surovinách zatím celkem v dobré cenové relaci. Bude na cigára, až otevřou :)

EDIT: Gordonko, nikdy bych si nedovolila Tě podcenit... :-* :D

EDIT2: tak zas někdy příště. Jdu se dál dívat na Papírový dům, je to těžce návyková odmašťovna...

Naposledy upraveno: 7/11/20
  5. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Víte,vy brepty,že na artu dávají Dunu!?Právě teď!

6. Y_n_O

vilmuško, tu původní filmovou (1984)? Já televizi nemám, tož nesleduju, co se kde vysílá... Já mám raději pokračování, sérii Děti Duny (2003). Ačkoliv, knížky jsou knížky...

7. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

No,právě tu Lynchovu,navíc v orig. s titulky.Ách,to jsem si to užila.
    Už jsem to opravila,já blběna.

Naposledy upraveno: 8/11/20
    astrid888 a Y_n_O tohle ocenili.
  8. Y_n_O

vilmuško, každý se se občas splete... Já jsem na to chvíli nevěřícně zírala, ale pak mi došlo, žes zaměnila jednu filmovou ikonu za druhou ;)
    Ani tebe jsem nenalákala na Papírový dům? Píšu to tady furt kolem dokola. Reakce žádná. Možná by se chytla evainfo, ta je na kriminálky, i když tahle je taková hodně jiná...
    A vilmuško, víš ty, na co já jsem si vzpomněla hned zpočátku v souvislosti s kovidem? Na Dva světy...

9. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Když ti Španělé...Mám jim za zlé jak trápili zvířátka.Už s koridou přestali ale ve mně je to jako v koze.No,přeháním,trochu.

10. Y_n_O

No, myslím si, že nikdo z týmu, odpovědného za tuto pochoutku, ani jeden z herců toreador nebyl, tak jim dej šanci ;)

EDIT: a mám po žížalkách... právě zapínám osmý díl čtvrté série, potom je ještě nějaký dokument a na pokračování musím vyčkat, snad do příštího roku... kua...

Naposledy upraveno: 10/11/20
    vilm4 tohle ocenil(a).
  11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak kde ste zase všetci?

vilm4 a mituli tohle ocenili.
  12. Y_n_O

Já jsem před chvílí přišla z brigády a zasela první rostlinky na farmě i na Baha... ;)

astrid888, vilm4 a mituli tohle ocenili.
  13. mituli

mituli Polobůh fóra

A já předčasně usnula a teprve sklidila,včíl půjdu pokračovat ve spánku.Musím se psychycky připravit na zítra-pojedu na nákup svým malinkatým autíčkem-dobrou noc

14. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

mituli - hlavně nestresuj - to je to nejhorší pro řízení ;)

15. mituli

mituli Polobůh fóra

No právě,a jak se to dělá??:(

16. Y_n_O

mitulko, jednoduše si řekneš, že to přece dáš, protože jednak musíš a jednak nejsi žádné ořezávátko :) A pokaždé, když znejistíš, představíš si, co by tak asi udělal Tvůj "dědek," šofér profesionál, protože jak jsi psala, kibicoval ti do řízení furt, tak jste určitě řešili společně nejednu silniční situaci ;)

astrid888 a vilm4 tohle ocenili.
  17. mituli

mituli Polobůh fóra

Ynuš,ty naivko,jak řešili.On je přeci gigant volantu a já kdybych tak něco kecla-no tak se žerem cestou tam a zpátky.Jelikož si nedám nic líbit a jako správná semetrika musím mít poslední slovo-určo si to umíte představit:D,jo to že to dám si říkám pokaždé když ráno vstanu,páč si připadám že mi je asi stopadesát ,no a k tomu ještě řídit ,to je nářez .Kdepak je fogl??

18. Y_n_O

Mitulinko, jak to tak čtu, on řekne brzdy, ty přidáš. Na příkaz vpravo, ty hodíš blinkr doleva xD
    Taky ji hledám, krákorku :eek:

19. mituli

mituli Polobůh fóra

Přésně,ty snad u nás bydlíšxD,venku zase tma(velká mlha).Už aby byl aspon březen,bude delší den-hezký pátek 13:inlove:

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte je tu někdo?:);)

vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.