ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

pajda tu už nie je, napíš to ešte raz...a možno bude pokoj..

škoda, že sa nepredstavíš, falošné nicky, akurát na chat..

2. larelay

larelay Analytik fóra

ja-pumu: no, to je fakt hrozná škoda, že jsi tu nebyl, když se ten chat rušil. Mohl jsi ho pro všechny zachránit! Tady jsou teď samí podivíni, co jsou schopni hrát bez tak cenného prvku, jako byl chat. No, škoda, je potřeba příště se probudit dřív. Ale je to divné, když je to tak úžasná hra a chat byl naprosto famózní, jak jsi to tu mohl na tak dlouho opustit? Každopádně my tomu v Česku říkáme přijít s křížkem po funuse, teď už ho ze země nevydupeš, ani když se tu budeš rozčilovat sebevíc. My se spíš bojíme, aby hra vůbec pokračovala, tak můžeš zabojovat, ale vypadá to, že byl pro tebe klíčový ten chat... tak ještě že jsou ty jiné hry s chatem!

3. ja-pumu

ja-pumu Rádoby autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Pokud chceš něco dopsat, použij u příspěvku volbu "upravit". Děkuji Skali
    larelay

***odstraněna zbytečná citace předchozího příspěvku

konečne aspon z časti nikto pochopil o čom tu píšem v podstate máš pravdu avšak jeden človek vojnu nevybojuje a ked sa team ako taky bude len prizerat na to co sa deje hra skor ci neskor zanikne a ver mi ze chatík je velmi dolezita hra na inych chatikoch sa ludia spoznavali vytvarali sa kamaratstva a spolocne hrali hru tu vsak tomu tak nebolo bolo zakazane pisat o niecom inom ako o hre bolo to tazke obdobie teda ludia na chatik prestali skoro vobec chodit lebo kazdu chvilku mali ban a nakoniec niekto tam hore usudi ze pre tu hrstku hrácov ktora tu zostala je chatik zbytocny a nik stym nic neurobil jedinu vec ktoru urobili bolo to ze CHM chceli chatik udrzat za kazdu cenu a to len z dovodu aby ich funkcie CHM nezanikli a mohli sa dalej nafukovat vo svojej dolezitosti ....

danka ja nemam problem sa predstavit moj stary hracsky nick je Pumuklicek a to ze tu pajda nie je je len dobre neopravnenymi banmi a zosmiesnovanim hracov hwiezdil bol top

***sloučeny příspěvky

Naposledy upraveno moderátorem: 15/7/20
  4. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ja-pumu a vieš, že si ideš po ďalší ban? písať nevieš, pravidlá si neprečítaš:sleepy:xD

5. ja-pumu

ja-pumu Rádoby autor

• Napadání hráčů. Zbytečná citace. sopti
    DANKA722*,
    aspon je vidiet ze sa tu nic nezmenilo a ludia su tu stale rovnako zlomyselny tak ako ty :) a kedze tu uz pajda nie je nieje clenom teamu neporusujem nic...

*odstraněna zbytečná citace dle pravidel fóra.sopti

Naposledy upraveno moderátorem: 15/7/20
    DANKA722 tohle ocenil(a).
  6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

larelay, nevím proč, ale bez chatu jsem se obešla i když byl funkční. Vystačila jsem si fórem, které bylo tenkrát taky o dost živější. Většinou si dokáži poradit sovou, na některé hráče mám mail. Nevidím problém diskutovat v debatě nebo tady. Pokud si chcete sdělovat co bylo k obědu, co děti, manžel tak prostoru je dost. Ale do akcí to bych to netahala, každý na to není zvědavý, že poslední věta po tomto výčtu je k akci. Vždyť vám nic nebrání, prostor je otevřený, BP vám v tom nebrání....

7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

ja-pumu

to co je uváděno na wiki neodpovídá pravdě (viz pár screenů), takže moc nevěřím ani informacím o počtu hrajících uživatelích (možná tak registrovaných)

upload_2020-7-15_18-19-11.png upload_2020-7-15_18-19-24.png

Momentálně je registrováno přes 56 miliónů hráčů a jsem si 100% jistá, že nehrají všichni. upload_2020-7-15_18-19-40.png

Co se týče pravidel - ty je potřeba dodržovat všude - v práci, na silnici, zde na herním fóru,.....
    Hra prochází změnami a jednou z nich je zrušení chatu - s tím se nedá nic dělat a všichni jsme se s tím smířili, takže přijít po 5 letech a rozvířit debatu (s prominutím o ničem) mi příjde zcela nesmyslné a zbytečné. To bychom takhle mohli polemizovat nad zrušením plevele, nad zrušením deště, přístup na Bahamaramu je nyní jednodušší a já bych chtěla zpátky letové míle,.....
    Jsou prostě rozhodnutí ze strany BP, která nejdou změnit. Zpětné vazby se posílají na vše a ne vždy jsme vyslyšeni, ale to už je život.
    Tímto bych tuto debatu uzavřela, aby se to zde nezvrhlo do napadání teamu nebo hráčů.

8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

spon je vidiet ze sa tu nic nezmenilo a ludia su tu stale rovnako zlomyselny tak ako ty :) a kedze tu uz pajda nie je nieje clenom teamu neporusujem nic...

no vidíš ako sme si pekne začetovali, ja vidím, už si zrušený/á, s čím prídeš? očistec sme tu dnes nemali8)

9. larelay

larelay Analytik fóra

GordonSargent: ale já to myslela úplně jinak :D Na chat jsem byla stará už tehdy a nikdy jsem nepochopila, v čem vidělo dost hráčů jeho kouzlo, že chatem tam žili a jak, o tom myslím vím docela dost :p. Ale myslím, když se rušil, tak tu nevole byla. Ne, že by k něčemu byla, jako skoro vždy :).

vilm4 a GordonSargent tohle ocenili.
  10. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Teda! Očistec,Pumu a čo to bude nabudúce? :pČítam to tu,ale asi som len strácal čas!

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ale že si z toho něco děláte... To se zase jeden přišel příjemně pohádat.xD

12. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Ehm, píšeš, že si dostal permanentný ban.Tu nie je niečo takého ako ročný reset banlistu? :) :D ak nie tak to škoda, aspoň by sa nám 1 starý hráč vrátil :D :)

13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Taky vám dělá určité potíže porozumět textu psanému bez interpunkce? Nebo jde o nějakou moji lehkou mozkovou dysfunkci?

14. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No škoda že dostal hráč ban, zajímalo by mě jestli si dáte i kosti...

Jara268, evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nenašel by se brigádník z Dřevákova a okolí, s praxí v kasinu, osvědčením od ČNB a volným časem dnes a zítra od 7.00 do 19.00? Asi ne, ale zkusit jsem to musela, mi se totiž do pracprocesu nesce, rači bysem se flákala doma, pěstovala virtuální růže a rovněž virtuálně kopala do mičudy... 8)

16. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Ahóóóój. Tak jsem zase tady i s Jeníčkem. Dělá pokroky. Přijde na zavolání/někdy/:p Už dělá hromádky a loužičky venku/kdž ráno nezaspím/xD, a to je mu teprve 3 1/2 měsíce. Dneska zjistil, že mu dobrutky padají z míčku/ to je taková hračka, která se naplní/,
    To se mu líbilo. Asi bude taky hrát farmu. Dneska jsem ho měla na klíně, když jsem hrála a on mi hrabal packou po klávesnici. :p
    Už rozkousal jeden kobereček. No, má se k světu.xDxDxD
    Tak zase někdy. Ahóóój

17. Y_n_O

Milena1952, vidíš, jak to jde. Moje adoptovaná kočička pořád bydlí v koupelně. Ale nechá se hladit, i když si ji odnesu do pokoje, drápky jsem ještě nezkoušela stříhat, taky bych mohla vykrvácet, kdyby mě sekla xD Ale je to zlatíčko, už mluví, teda mňouká, a to jsme spolu od sedmého června a ona žila cca 5 let na ulici. Objednala jsem druhé škrabadlo s domečkem do pokoje, aby se i tady se mnou cítila dobře. Z volného prostoru má strach...

18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak "hlášení" po ránu...
    Asi tu svoji paličatost a umíněnost budu muset brzdit.... Takové šoky celkem nepotřebuji.
    3 dny si říkám, že musím uklidit chodník u slepic. Noo, ten den, kluk mi to rozmlouval, hnala se bouřka... paličák jsem to musela jít udělat.
    Dojdu dozadu na zahradu, nad koupelnou slyším mňoukání, dost zoufalé... vylezu na žebřík aaaa, do háje. Kotě, kočka 20 letá zemřela. Kotě asi 4 - 5 týdenní, takže sunar (letos v lednu jsem sebrala u mudr v čekárně vzorky), stříkačku a krmit. Za 3 dny jsem trochu "násilím" přesvědčila Vikinu, že se má starat ještě o jedno... Je to kočička, nádherná a půjde dozadu...
    Včera jdu klukovi umýt okno do pokoje, setřít prach atd... prostě jedu velký úklid (4x do roka)... s tím, že než si vyčistí zuby, budu mít hotovo.... ááá, Kuchaři... honem, ohrádku, máme 6 kačátek, jen nevím, jak chytím tu čůzu kachnu ... vlezu do kurníku aa omyl, je jich 8. Takže kluk šel spát místo v 8 v devět...
    Bojím se jít umíněně si dodělat večer a před bouřkou cokoliv .... :cry:xD
    Jinak dneska je v plánu 2 x kuchyň a chodba s druhým obývákem, + ten namnožený zvěřinec, synova Tereza (králík), bo je na táboře a hlavně asi 3 - 4 pračky prádla..... Noo a když to stihnu, tak venku zahrady atd... není doma puboš, tak to tak rychle nejde.... když už nic jiného, tak si hraje s malou.;)

19. Y_n_O

MatýskoKamilková, Ty ses minula v čase, takové hospodyňky, jako jsi Ty, se v dnešní době nedaří množit... :inlove: Drž se děvče, máš toho taky po staříčkovo...

Naposledy upraveno: 21/7/20
  20. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Maty-kami,to mi nedělej,připadám si vedle tebe jako cuchta!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.