ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

-pechtfogl- problém-můj- s kapsičkou vyřešen. představovala jsem si jak si kočka otevírá kapsičku. Natrávená je v pořádku.:p;)

2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Že já si to nemyslel...
    Ale u nás holky krásně svítí žblunce.
    Pravda ale je, že do včera odpoledne se ze shora jen "vyměšovalo a vyměšovalo"
    Na zahrádce jsou plné sudy i na bazének zbylo!
    Pokud se najde nějaký aktivista ať si zajde, dostane vody že se to do něj nevleze!
    Jinak holky! Už rostou a brzy bude i na smaženici!
    Uráááá...

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jonsdy, bedlivě hledej, já chci bedli, na másle, s kmínem, na chlebu, pošli aspoň foto, páč tady rostou jen pneumatiky... xD

vilm4, Jara268 a Jonsdorf tohle ocenili.
  4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

U nás taky nádherně, slunce svítí,větřík pofukuje. Ten včerejší déšť jsme poslali ze západu na východ;)
    Y_n_O zkus zadat poptávku sem, třeba se něco najde co se ti bude hodit.

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Syrovinku - na másle nebo i nasucho na plotně. A hrst lištiček a maličký klouzečky do skleničky a žampiony... krucinál, okamžitě mě doveďte do lesa!

6. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Á....
    Karkulka chcete košíček a hurá přes les za vlkem.
    Hold, "vrána k vlku sedá"
    Proboha holky, to u vás vážně nerostou houby ale jen bedli a klouzci???
    To bych vás tedy tak za měsíc pozval na extrémní žranici, na masáky s hřiby!
    Na červené cibulce s máslem, špetkou uzeného sýra a oregana.
    Extrémní mňamka, při delším užívání hrozí změna šatníku, v tom lepším případě průjem!
    :D

7. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

dasa1143 tak to neznáš naše kočky, tohle je jen ukázka jak dopadla pasta na bezoáry, bohužel kapsičku nemám vyfocenou, ale dokážou ji rozříznou tak, že vypadá jakoby to bylo nožem, jj chuť je sfiňa xDxDxD

Jinak u nás tyhle dary lesa rostou cca týden, smaženice na topince i kulajda už proběhla :D

8. -pechfógl-

Tak naše čična šlechtična vždycky přinutila psa, aby jí tu kapsičku srazil ze stolu a roztrhl ji, načež ho odehnala a vychutnala si ji.
    Na té fotce je hřib suchohřib? Ty se tak krásně krájely a sušily.....

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pechfóglinko, to je hřib kovář ;)

10. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Ano kovář a taky se mu lidově říká např. modrák, při krájení modrá... u nás sinol :D

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Hlásím VČ: dny leje jako z konve - dnes odpol asi ve 4 přestalo, půl 8 lilo zase ... :(
    Houby rostou: hřiby, růžovky, podoubáci, babky, klouzci, "kačenky", kováři... Jen to nejím, vždy daruji.... :music:

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Prší prší, jen se leje, kam farmáři pojedeme?

No do pr... do nikam... dyť by nám zapadl žebřiňák i traktor. xD

Pěstuju akční na Baha, vybírám lednice a místo toho, abych šla spát, páč za chvíli jdu na noční, čučím na seriál, který jsem hrozně dlouho odkládala. Borgiové. No a proto nemůžu jít spát, protože pěstuju akční na Baha, čučím na seriál (podle mne hodně dobrý) a otvírám ledničky... 8)

EDIT 23. 6. v 1:02: sem věděla, proč se na to nechcu dívat, je to návykový. Za tři a půl hodiny mám vstávat a eště nemám čas jít spat... No, ono se to s ranním kafem nějak srovná... jako dycky :)

EDIT 23. 6. v 17:18 : nekecejte jenom k akcím, stavte se i tady xD Ruší se kdeco, tak aby nám nezarazili i Občasník. Ale to vlastně ne, to by museli naši, velení na to tady, zatím, naštěstí, nemá vliv... Zatím jsou naši borci na správě ochotní, milí, sice v omezeném počtu, ale pomáhají nám. Snad nikdy v budoucnu nedopadneme jako ta zoologická zahrada, kde se jen spíkuje...

EDIT 25. 6., nuladvacetčtyři: jako samomluvou jsem tady trpívala dost často, ale nikdy to nebylo tak nadlouho. Chjo, aspoň si pudu pokecat s kočkou. To vyjde skoro nastejno, taky mlčí 8) Ale aspoň přede...

Naposledy upraveno: 25/6/20
  13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Nějaký ticho tady, ne???
    A prej že jsou baby ukecaný!
    :D:D:D

14. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Když my důchodkyně jsme plaché jako srny a tady se píše jen o důchodcích a nějakých závislácích.

15. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Zdravím . Tak mi skončil trest a tak jsem tady. Trochu jsem se vrtala v počítači, tak mám zimní avatar. To nevadí. Jsem to prostě já.
    S Jeníkem /pejskem/:) je veliká legrace. Co všechno dělá, no prostě rošťák.
    Máte někdo skušenosti s parním čističem? Chtěla bych vyčistit loužičky.:p

16. -pechfógl-

Jo, s tím to jde. Ale bez něj taky. Pak ti napíšu odstraňovač pachů .

Naposledy upraveno: 26/6/20
  17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Dej si pozor Magdi, máš tam reklamu- DM
    Ale asi to moderátor nezná, tofifi ale mlsá...
    :D

18. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

xDxDxD Zítra to vyskouším. Čekám , až bude mít manžel dobrou náladu, aby to neprohodil oknem.xD;)

19. -pechfógl-

A ty to Radku, dobráku, ještě rozmázneš, aby si jó všiml.:p

Naposledy upraveno: 27/6/20
  20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

DM modík zná, tofife taky - ale vtip byl moderován pro "nechutnost" - takže tak ;)

Y_n_O, evainfo a vilm4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.