ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Ynuš děkuji, mě chybí ta druhá náruč. Nečekám, že by skončily v jednom pelíšku, stačilo by, kdyby se respektovaly a daly si pokoj, zatím to ještě nevzdávám.

Y_n_O, vilm4, evainfo a 1 další uživatel tohle ocenili.
  2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Hádanka...
    Co udělá štěně když ho při hraní něco zabolí..?
    Ano, správně "zakňučí"
    Tak že stačí při kousnutí, při hře, zakňučet vždy při tom co nechcete aby štěně dělalo.
    Váš kamarád si to co nemá dělat po čase zapamatuje.
    Pak je ještě jeden způsob.
    Ale ten u štěňat moc nefunguje.
    U dospělých kamarádů je stoprocentní.
    Tož já jdu pracovati, papa...
    PS: prstem přes nos v žádném případě, ten prst pak bude spojen "s přesnosem" navždy!
    Lze použít cokoli neostré a hladké, ideální je papír (noviny)
    Čenich u psa je hlavní věc. Víc než plná miska...

Naposledy upraveno: 15/6/20
  3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak, stočené noviny. Jak pravila jedna dávná známá: Sežrala mi Salamandry - zmlátila jsem ji složenkou.
    Mimochodem, kdo jste neudělali zkoušky či maturitu s Cermatem, pusťte si Piráty z Cermatu. Osvěží a pobaví.

dasa1143, Y_n_O a vilm4 tohle ocenili.
  4. astrid888

astrid888 Titán fóra

Ahojte.
    Milena1952, úplne stačí povedať rázne FUJ, netreba ani noviny. Tak ako písala Vilm, treba veľa "kúsacích " hračiek a všetko čo nechceš mať zničené, odložiť, aby šteniatko na to nedočiahlo. Čo sa odložiť nedá, treba použiť opäť to rázne FUJ. Až šteniatko vymení zúbky, prestane všetko hrýzť, mám s tým skúseností až až ;o)
    No a dinoalesi ja poradiť neviem, len veľmi rada sledujem reláciu " Má pekelná kočka" a tam teda vyriešili ozaj na prvý pohľad nezvládnuteľné povahy mačiek. Možno na nete v niektorej epizóde nájdeš podobný prípad a podarí sa Ti problém vyriešiť.
    Obom dievčatám, Milene, aj dinoalesi držím palce ;o)

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Astrid, Ty na taky koukáš? Ale co se týká koček, tak ten potetovaný chlápek řeší jednotlivé případy... ale kočka je individualista, nemá v sobě zakořeněný princip stádnosti jako čokl... z toho vyplývá, co může na jednu platit, má u druhé opačný efekt. A mimochodem, nedávno jsi opravovovala byt, zkušenosti s pejsky máš, nejvyšší čas pořídit si kočkuxD

6. astrid888

astrid888 Titán fóra

Gordonka, jasné, že to pozerávam ;o) Čo ak sa mi v budúcnosti nejaká tá finta hodí ;o))
    Hm...všetko má svoj čas a ja verím, že raz bude aj nejaká tá cica ;o)

7. -pechfógl-

Správcová našeho domu tvrdí, že se těší do práce, protože vždycky ráno, když vytírá chodbu, poslouchá, co dost hlasitě slibuju svojí milé kočičce. Prý je to velice osvěžuící. Chytnout za ocásek a omlátit o schody je to nejmenší. V reálu to ovšem vypadá tak, že Božka kníkne a já kolem ní začnu tančit vídeňský valčík....;)

8. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ale to je správně - pokud jsi majitelem ty (usuzuji z toho co píšeš) a z těch farem jsi chodila na herní fórum, tak pořád porušuješ pravidlo, které jsem zmiňovala - ty jsi jedna osoba a na fóru můžeš vystupovat jen pod jedním nikem z jedné farmy (i kdyby jsi měla farem 200)

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Astridko, já bych ti tu kočičku moc přála, podle mě jsou to úžasná, bohužel mnohými ještě nedoceněná zvířata, i když pozoruji, že milovníků koček přibývá. No a k pejskovi se kočička náramně hodí :D
    A je s nimi zábava, není dne, kdy by mi ty čtyřnohé potvůrky nevyloudily úsměv na tváři, netvrdím, že občas i nějakou tu vrásku, ale to už k tomu patří, já myslím, že kdo kočkám porozumí, tak je musí milovat. Je vtipné pozorovat jaké mají lidské vlastnosti a jak jsou mazané :D Tak třeba ta kočička co nám doma porodila, se naučila otvírat dveře, nejdřív jsme kvůli tomu zamykali, tak to zkoušela i s klíčkem, protože vypozorovala, že má v otevírání dveří důležitou roli, což ji samozřejmě neprošlo.... ovšem neustálá manipulace s klíčem byla otravná a nepraktická i pro nás, tak jsme jednoduše z jedné strany dveří otočili kliku nahoru a je po dezertérství.... tedy až do doby, kdy se vracíte ze sklepa, máte plné ruce a ona číhá u dveří.... tu rychlost a mrštnost jim fakt závidím..... a už si trajdá po sklepě (chytat jí, už jsem dávno vzdala, umě zaleze někam pod regál), po chvíli se rozletí dveře, zavolá si na děcko a mažou prozkoumávat zakázané území spolu.... no a pak, když jdu večer spát, najdu v posteli na usmířenou myšku (tedy samozřejmě plyšovou).... a nemilujte je, to se prostě nedá :inlove::D

10. -pechfógl-

Naše kočky jsou patrně jsou sourozenci. Miliardčata. sourozenci - asi všechny kočky
    Pro pamětníky: Tohle mě smetlo z lopatky. Frajeři.

Naposledy upraveno: 16/6/20
  11. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

No teda!Tady se jablko neodkutálelo ani o milimetr!Nádhera!

astrid888, Y_n_O a dinoalesi tohle ocenili.
  12. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Teda Pechfoglinko, ta hudba k tvému nádhernému podpisu od dvorní umělkyně Astridky naprosto sedí, v podstatě i ta světla blikají do rytmu :D

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak se včera večer vrátím z brigády, honem letím nachystat kočeně kapsičku, zanesu jí to do té její cely a kočka nikde... Jak byla sama, vydala se na průzkum. Našla jsem ji za gaučem. Nevylezla. V noci se odstěhovala zpátky do kukaně a teď se se mnou nebaví. :) Milostivě si ráno vzala snídani a zajela zase do budky ;)

14. -pechfógl-

To je slibný začátek. Teď už začne vystrkovat růžky. Moje si ráno odložila kapsičku na rohožku a jedubaba do toho šlápla - inu- nemá tak brzo ráno šmírovat před mým bytem.xD

15. Y_n_O

pechptáče, v tomto případě je škoda, že máš Boženku slušně vychovanou a na té rohožce byla kapsička...

16. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

I maličkost potěší.

17. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Jo jo, má se koukat pod nohy xD

evainfo, Jara268 a vilm4 tohle ocenili.
  18. -pechfógl-

No, ta kapsička byla dost natrávená. A jak říkal ten astronaut: Maličkost pro člověka, velký krok pro lidstvo. :p

19. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ynočko,
    co v tom komboji tolik cuká..?
    :D
    Ptá se kovboj starého rančera:
    „Hele, když půjdu rovně přes tvůj pozemek, stihnu vlak ve 14:30?”
    „Samozřejmě”
    „A když půjdeš druhou stranou kolem bejků, stihneš i ten ve 14:00!”

20. Y_n_O

Jonsdy, to má cukaturu esi střílet nebo nestřílet. Je to Svatý Zabiják, má dilema xD

Tož sem prošla nabídku v Cepelínu a nikde nic... Jsou tam skvosty, kde se dech tají a srdce přestává bít nad těmi požadavky xD Mno, zadala jsem nějaké poptávky, třeba se najde někdo rozumný a vymění...

Tady u nás je hnusně, děda Komárek to definoval přesně, chčije a chčije... Jak je jinde v republice?

Jonsdorf a vilm4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.