ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Skali, tož abys zašla obhlídnout obchody :)

vilm4: moje babička a druhá žena mého otce, teta Anežka, nikdy nedaly na stůl nic, co by bylo z krabičky či pytlíku. Sem to tak nějak po nich podědila, ono to fakt chutná úplně jinak. Ale třeba v restauraci taky jeden neví, co na tom talíři má xD

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Není nad domácí kváskový chléb od manželky a netřeba droždí;)

chleba.jpg

A pivní rohlíčky se škvarkama to je něco :)

rohlíky.jpg

3. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Nojó,kdybych měla manželku,taky bych chválila!Nemám,tak jím čínské nudle.A maso.
    Ten chleba vypadá nááádherně!Probudil ve mně Pavlovův reflex.Slint,slint.

4. Y_n_O

pezt: njn, Marcipánka dycky uměla :) Akorát by ses mohl pochlubit častěji, nebo i ona, naposledy jsem ji zahlédla, jen že jí chybí soused...

5. pezt

Y_n_O
    Bohužel nemá moc času, když tak občas něco hodím ;)

evainfo, Y_n_O, vilm4 a 1 další uživatel tohle ocenili.
  6. myrda

myrda Perspektivní autor

Tak ty pivní rohlíčky vypadají opravdu "k sežrání", až mne to přimělo i k tomu sem napsat, přestože to moc často nedělám. Mňam

7. mituli

mituli Polobůh fóra

pezt-a co takhle recept by nebyl-prosím:p

8. pezt

Ahoj mituli

To ti slíbit nemohu, že marcipánka sem recept dá. Vím jen, že je kváskový s osmaženou cibulkou, dělala kolegyním do práce.

9. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný večer, prepáčte, ale pri vašich príspevkoch budem asi "od veci" . Tak akosi som sa nedostala ku kinu. A tu je diskusia najlepšia. Nerozumiem tomu, prečo kino v tomto čase nepremieta rôzne rady pri korone ( nie reklamy), možno aj zo znížením benefitov, ale aj tu by bola cesta k zvládnutiu tejto situácie. My hráme, ale zároveň by sme boli informovaní. A majitelia sú práve tí, ktorí o tejto pliage vedia najviac. Nebolo by dobré na nich tlačiť, aby kino bolo zároveň aj informačné centrum? Dnes je iná situácia. Celý svet nepotrebuje len reklamy na výrobky, autá atď. Dnes sa potrebujeme chrániť!. Vedieť viac o probléme. A tu by kino mohlo pomôcť. Pre všetkých...
    Viem, že môj príspevok nie je celkom kóšer ,ale myslím, že je na zamyslenie.

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tak já nevím, pro zvířátka by to mohlo být dobré kino ,-), ale pro farmáře jako já ne. Jsem rád, že tady můžu relaxovat, bavit se pěknými omalovánkami.... Informací je všude dost a dost, jen si vybrat ty kvalitní. Každý kdo hraje farmu ji na něčem hraje, není problém překliknout, mnozí vlastní televizi, kupují si noviny, (ne bulvár) atd. Spojení je s celým světem, rad a návodů všude spoustu.

Nakonec bych do toho kina nemusel jít, že? Pokud by nedávalo nějaký bonus, pochybuji, že by se někdo díval.....
    V nastálé "pohromě"by se měl zamyslet každý nad sebou.
    Já bych netlačil. Rozhodně nedoporučuji.

A ono promítá? Dlouho nic. A vůbec, je zákaz shromažďování, ti dva můžou, ale nemají roušku, další zvířátka do kina nepustím ,-))).

Naposledy upraveno: 28/3/20
  11. Y_n_O

Jdu si fňuknout, jaká jsem trubka trubkovitá... Dochovávala jsem na Baha anakondy do limitu, tak jsem spotřebovala pipiny na krmení. Jdu postavit kurníky a výsledek? Já, sysel, Hanácké Hamón sem někde prošustrovala i poslední neonový kurník, co jsem měla do sbírky. Chjo, tak ale aspoň budu mít co shánět při dalším O&D 8)

EDIT: doufám, že jsem ho alespoň vyměnila za něco užitečného, co někomu udělalo radost... ;)

Naposledy upraveno: 28/3/20
  12. mituli

mituli Polobůh fóra

Y_n_o-takhle dopadám pravidelně,minule jsem to měla se svištěmao_O

13. Orliček

Orliček Magnát fóra

Zítra zkoušíme

Šup bába - výborná buchta našich babiček, která je hned hotová!V tomto článku se opět ponoříme do dob našich (pra)babiček, které uměly z mála vytvořit moc a v jejich kuchyni to vždy náramně vonělo. Zima se pomalu blíží ke konci a ve sklepě se můžou hromadit zavařené kompoty, které jsme nestačili spotřebovat. Co s nimi, aby se před létem a další sezónou opět regály vyprázdnily? Ano, správně, budeme péct. A sice buchtu, která je rychlá, levná a velice jednoduchá.

Potřebujeme:
    • 30 dkg moučkového cukru
    • kompot - může být švestkový, meruňkový, jahodový ...
    • 40 dkg polohrubé mouky
    • 1 dl oleje
    • 4 celá vejce
    • 2 lžíce kakaa
    • prášek do pečiva
    Ingredience dáme do mísy a smícháme. Pecky z kompotu vyndáme, ale kompot jinak celý vlijeme do mísy i s kompotovou šťávou. Pořádně zamícháme, prášek do pečiva dáme až nakonec. Nalijeme do vymazaného a vysypaného pekáče a pečeme asi 45 minut v mírné troubě.

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

30 dkg cukru + sladký kompot? Týýjo to je dost, kakao to trochu srazí, pak napiš jak chutná ,-))

15. Y_n_O

Joj, tak to je fakt kalorická bomba :) Ale vypadá k nakousnutí. Dcera dnes snad konečně upeče ten krtkův dort, slibuje mi ho už od středy, dvakrát jsem už dokupovala banány, které stíhají se zeťákem zkonzumovat ;) Upekla bysemsi sama, ale s donáškou líp chutná :)

Naposledy upraveno: 29/3/20
  16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

A dal bych tam rovnou zlaté, protože jinak nám na těch farmách odtečou...
    No dělám si samo že si srandu, náhodou dort znám, dělal jsem ho od jedoho pána doktora.
    Ale řeknu vám upřímně, nejlepší dort je svíčková na smetaně!
    :D
    Všem přeji krásný rouškový den...

17. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O - môžem pri OaD poslať,ale len ružový,neon nemám.

Jonsdorf a vilm4 tohle ocenili.
  18. Y_n_O

Peto121, jsi hodný, růžový mám a taky už mám slíbený ten neonový. Mám totiž hrozně hodnou sousedku. Ráda bych si ho postavila sama, ale u nás na trhu byla zlatá slípka tak někdy před třemi lety xD

19. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ynočko... A jaký máš trh?
    Já mám v kleci dvě kvočny zlatobosé a můžu je věnovat.
    Jedna už nenese a ta druhá je nějaké otrávená.
    Mám totiž velký nedostatek kohoutů.
    :D

20. Y_n_O

Jonsdy, AD.

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.