ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dám si Zmijozel, hady mám ráda.;)

2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Miluji hady, ale nejvíc se mi líbil Nebelvír a prof. MacGonagolová :)

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

dasa1143: šálu v barvách koleje nebo tu krajtu, co mi doporučila bazilišková pechfóglinka? ;)

4. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

...šálu z bradavic!Tá šikne ku všetkému.;)

alexandrakerulova00, vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Samozřejmě krajtu8)

6. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Před chvilkou jsem hledal kocoura..!

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Chudinka malinká, to jí nepomůže, tam je bacil na bacilu:oops:

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Y_n_O: No tak pomiň, měla jsem na mysli hroznýše. ;)

To by se mohlo líbit:
    JDE BABIČKA PO NÁVSI A VEZE VE VOZÍKU TELEVIZI.
    POTKÁ JI STAROSTA „VEZETE JI DO SERVISU MATKO?“
    „NE, DO KOSTELA KE ZPOVĚDI, POTVORU ULHANOU.“

Naposledy upraveno: 10/3/20
  9. Y_n_O

V průběhu dnešního dne jsem dostala spoustu zajímavých informací o nové chřipce na wacapu... Bohužel, zde nepublikovatelných. Zkopíruju zdroje, uložím, na přání zítra nebo později, páč se budu chystat na noční proces, odešlu na emila...
    Jop. Nebezpečí je pro všechny, ale dokud se umíme smát, trošku to ubere ze stresu a davové hysterie...

10. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak už by mal fungovať aj GCH bez odhlasovania.

vilm4, alexandrakerulova00 a Y_n_O tohle ocenili.
  11. -pechfógl-

Y_n_O: Bodejť, ještě bychom tu dělali koronaviru nepovolenou reklamu...

12. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Kde ste všetci,v karanténe?Tak dovi-dopo zajtra!;)

13. -pechfógl-

Pracujeme z domova.xD

14. ašada01

ašada01 Titán fóra

Mám v diáři až do července plno různých akcí. Jako první vzala včera za své Konference v Praze.
    Dnes to nabralo trochu rychlejší spád - zrušena přednáška v knihovně, divadelní představení, koncert, herní večer v hospodě, několik brigád. Zatím jsem na začátku května. Tam se strachy chvěje zájezd do Nizozemí a společenská akce na Mácháči. Na červen zatím raději ani nemyslím.
    Příští týden si přivezu všechny tři kluky, neboť školka je sice v provozu, ale jak vysvětlila paní učitelka neteři, nehodí se vodit tam děti, když nepracuje. Že se připravuje na závěrečnou bakalářskou práci a s dětmi to jaksi nejde ji nezajímá. Tak holt budou hoši mít prázdniny v Brně a maminku necháme v klidu se učit. Jen pro ně budu muset vymyslet jiný program než obvykle, zavřeli nám všechny zábavné a sportovní objekty, které jsme navštěvovali. Snad nezavřou i ZOO.
    Něco černého humoru:
    Čína se prý rozhodla pro velký úspěch Covidu-19 uvést na trh nové modely - Covid-19 komfort, Covid-19 super a pro fajnšmekry Covid-20 profi.

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

No nazdar, co všechno ti číńané nevymyslí. Hlavně aby to co nejdřív skončilo
    Definitivně bez ztráty kytičky.

Naposledy upraveno: 13/3/20
    evainfo, vilm4 a duna.duna1 tohle ocenili.
  16. -pechfógl-

Otázkou ovšem zůstává, jak.

17. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ašada01

Mám takový pocit že ZOO asi také nevyjde, Pražská ZOO je ode dneška zavřena.
    Mám koupené lísky s platností do 8. dubna tak jsem už večer posílal email, tak mi je naštěstí prodlouží o 3 měsíce:)

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdravím. I bez těchto akcí a atrakcí se dá žít a docela kvalitně ,-)))), ještě máme knihy, telku, mobil, písníčky, zahradu, les, počítače jen aby nějaký chytrolín do něj neplivl virus, hnus ,-((.
    Vše bude jen my možná ne ,-)))) sobcům zdar, ty nikdy výčitky svědomí mít nebudou.

19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

tak to zavání populační explozí v zoologických zahradách, zvířátka se budou pár týdnů nudit. Mimochodem podobné je to i u lidí a hospody jsou od osmi zavřené....
    a nejdříve je potřeba i za cenu restriktivních opatření udělat, co může nebo možná nebude mít účinek. Lepší než nedělat nic a pak si říkat jako ve knoflíkové válce, kdybych to byl věděl... jako teď naši lyžaři, kteří si libovali jak se vrátili odpočinutí, sjezdovky poloprázdné přitom varování je známo několik týdnů. Většina spoluobčanů je nakažena z těchto zdrojů.
    ašado, přežili jsme povodně, ekonomickou krizi a ta na mě dopadla dost tvrdě. Nic nám tenkrát jako OSVČ nebylo odpuštěno, což je zde přislíbeno. A byla daleko delší, než bude nejspíš pandemie. ;)

Naposledy upraveno: 13/3/20
  20. Y_n_O

Ahojte, jdu si fňuknout, od půl druhé jsem minimálně na měsíc ofiko nezaměstnaná, ústav nám zavřeli... No nic, vypiju si v klidu kafe a jdu do města hledat něco náhradního...

EDIT: mám naději, právě jsem zjistila, že v jednom sekáči hledají prodavačku...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.