ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Huh, znamená to tedy že mám napsat, že nejvíce mi chutná pivo pojmenované po městysi ležícím 15 km jižně od Boskovic, dále tmavé vysokostupńové z města proslulého výrobou perníku a pivo z rybníkářské oblasti na jihu Čech, z města,jež má ve znaku červenou růži v bílém poli?(Zde si domyslete úvahu plnou nepublikovatelných výrazů a myšlenek). -.-

i
    )

2. libakos

libakos Titán fóra

Jestli smím vstoupit do debaty o nemocnicích, pak musím vypíchnout tu naši v JBC,prošla jsem porodnicí, gyndou,gastro, krčním ,orthopedií ,chirurgií i url a na 100% spokojenost.Už při příjmu kdy se představí očetřující lékař řeknou,cokoli,kdykoli.Na ty operace jde člověk fakt pozitivně připraven.Přeji i vám ať máte stejné zkušenosti.

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, problém je zaznamenán u některých hráčů, kteří používají prohlížeč Google Chrome. Vyzkoušej tedy pro hru jiný prohlížeč (mozilla, edge apod) :)

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

pechfógl: správně, to tříbí mozkové buňky :D poznej svoji zem a alkopití

5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

sopti - sorry,nejak ma to nenapadlo a na net som dorazil až teraz.Už som to upravil a díky!;)

vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  6. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Pechtfóglová, ve které lokalitě jsi v nemocnici?

Y_n_O tohle ocenil(a).
  7. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Tak jsem se koukl sem a :D Skali, ty jsi snad všude, jak to děláš ?
    Už vím, ty jsi ...všude zdejší...:D

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník všem závisláčkům a přihlížejícím :) jsem teď na psaní nějak lakomá, nebo bez nálady, ale mladí mi stále říkají ... ber to tak, jak to je. No téměř o tom nemluvíme a asi mě to chybí, tak si tady ulevím :sleepy: že mi odešel starší bráška, parťák, za mlada ochránce na zábavách a těch čundrů co jsme prošli už jako mladí i s trapasy, kdy jsme si třeba na spaní našli u nějaké vesnice na poli vlečku s čerstvě posečenou jetelinkou - hřála a ráno nás z ní vyhnali kolchozníci xD ostatní z party byli v lese, jen mi dva vždy sólo. Byl lepší jako přísný táta, první výplatu za mě utratil celou na kolotočích a sladkostech. Naučil mě hrát na kytaru- jeho první - stále ji mám i po těch mnoha letech jsem ji nechala zrenovovat a hraje úžasně, ji chtěli i odkoupit, ale nedám, si občas i zabrnkám naše čundr hity a moje holka se na ni taky učila hrát :p Když se naši rozvedli a každý byl jinde, jsme se tajně scházeli a vymýšleli další hlouposti - no je toho hodně, jiné supr chvilky, ale to by bylo na dlouho :p ....

Pechfóglinko drž se a myš určitě od sestřiček získej, nejsou tak zlé, jak vypadají a snad se jedna hodná najde :p

Naposledy upraveno: 4/3/20
  9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ohledně reklam - nikdo se nemusí omlouvat, jsem ráda, že vlákno znova ožilo a prostě se stane. Jsou ale určitá "pravidla", která nám prostě neprojdou ;)

-pechfógl- no vidíš, je to přece super vymyslet jak to "obejít" a my máme o zábavu postaráno (tím my myslím čtenáře). Ono mi to připomnělo doby kdy se to tu hemžilo recepty u nichž jsme kolikrát uvažovali, co se vlastně do něj používá ;)

Y_n_O - máš zmoderované 2, které by chtěli ještě trošku poupravit - pak je pustíme zase ven ;)

10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Sopti, málokdy sem píši... ale ohledně jak se dá ledasco obejít, tak nejlepší "obejítí" bylo, když v Rudém Právu vyšlo ve společenské rubrice blahopřání nějakému panu Vaňkovi. Máme se stále co učit xD

vilm4, zejdy66 a Y_n_O tohle ocenili.
  11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O - keď budeš môcť,uprav si tie komenty a pusti ich von,pretože teraz to o stranu späť,vypadá,ako by som trpel samomluvou !o_O, alebo to zmažem aj ja.;)

vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Peto121, teď před chvílí jsem dorazila domů, už je to uděláno, už je to hotovo ;) Teď už je to na moderátorech, kdy se ke zviditelnění dostanou.

Peto121 a vilm4 tohle ocenili.
  13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

puštěno ven - potvrzuji, že tu opravdu nikdo netrpí samomluvou ;)

Peto121, vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  14. -pechfógl-

Tak abych to upřesnila: S benešovskou nemocnicí jsem spokojená, ale te´d jsem v LDN, vznešeně přejmenované na následnou péči, která je sice v areálu nemocnice, ale přímo k ní nepatří. Rozdíl dost nebetyčný. Takže tak. Zaplat pámbu za no´tas a díky Y_n_O i zásobu literatury.
    P.S: Dnes mi volal synek, že mi v pátek přiveze - hádejte co? Župan, hašlerky a sprej... Jen jsem zasípala: Myš! A on: A jo! No má cenu se snažit?

Naposledy upraveno: 4/3/20
  15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pechptáče, kdyby tě nebavilo to, co máš, pošlu další, stačí zvolit žánr nebo autora a jdu lovit ;)

16. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

evainfo vím, že ti teď asi není moc do skoku, ale ber to tak, že tak nádherné vzpomínky nemá každý, na osobu, která mu odešla za duhový most. Ber to jako dar, díky těm krásným zážitkům,je tady s Tebou bráška vlastně dál i když už v jiné podobě :). Drž se

17. -pechfógl-

evainfo: Vzpomínky jsou jediný ráj, z něhož nás nelze vyhnat....

18. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Tak už se nám to zažalo semenit xD

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

vavovi jsou nádherní ale tu starost o ně ti nezávidím;)
    jindrasofr napsal jsi to moc hezky ale řekni to mozku tak aby to vzal-vím o čem píšu a určitě nejsem sama-;):p

20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

evainfo: upřímnou soustrast....
    nebudu Ti tady psát, čas to zahojí... Nevím jak u koho, ale je to blbost. Bolí to pořád moc. A dasa1143: Mozek? Ten má asi dovolenou. Pořád tu definitivu nechápe a (nejspíš nechce... ). I po skoro po roce se kolikrát přistihnu, že sonduji, jaký je týden, jestli mám děti na víkend já nebo ex ... (ex už nikdy, bohužel).
    Ad pivo: já mám ráda točený, sem jsem chodila dlouho na cenného ptáka ze Slovenska... ostatně Mnich a Top... se také dal.
    no a tuzemské? Část Prahy na B, trkavý ....A točené, to je fuk, beztak vysosám sotva jedno, to už musí být, když dvě a jdeme domů ( chlap za tu dobu i 4 xD, a ještě si rýpne, že jsem královna větráků:p).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.