ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

jindrasofr, já už ty tajemnice ani nezkouším, většinou je hodím na plochu, když jsou potřeba padátka ze stájí, to jsou alespoň užitečné xD A mravenečka mám, poslala mi ho holka jedna zlatá, mitulinka :inlove:

2. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

Y_n_O já se k němu taky dopracuju, jen to bude trochu trvat :), jsem trpělivá :)

evainfo, LubicaKrakova a Y_n_O tohle ocenili.
  3. Y_n_O

Hledám brigádníka. Potřebuju vyčistit kočičí odpaďáky, umýt nádobí a tak... Jak na nový rok, tak po celý rok... bordel, jako dycky... :oops:

4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Y_n_O: Kočičí odpaďáky si uklidím sama /to u nás nikdo neudělá/, uvařil chlap, zvěř nakrmit jsem nahnala puboše, teď puboš s kamarádem a synátorem myjí nádobí, odpadky atd, zase synátor.... Jo akorát nepůjčím... pak si vezmou Adélku ..... jen si ještě musím vyluxovat .... jen mám vážné obavy, že se vzmůžu akorát tak vyluxovat lednici xD:cry:

5. Y_n_O

MatýskoKamilková: sem se na to vytoto. Směnu jsem směnila s kolegou, doma jsem krom těch kočičích zbytků nedělala nic, holka byla vzteklá jak čert, když se vrátila z hor, ale je mi to tak nějak šumák...

EDIT: šak byli pryč od osmadvacátého, chcípl by freťák aj kočky... a už držím hubu.

Naposledy upraveno: 1/1/20
  6. Evininka

Evininka Pisálek fóra

Kde mám napsat bonusový kod???Děkuji

7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

8. Y_n_O

Tak jsem se konečně pustila do dosledování toho paskvilu s názvem Zaklínač. Začátku jsem dala šanci, čím dál tím víc souhlasím se svou prvotní teorií, že se to nepovede. A nepovedlo. Zlatý původní polský seriál i se starým a tlustým Marigoldem, ale milým a vtipným, i když s nedostatkem efektů... Ale už se dodívám, ať můžu víc nadávat 8) Jestli podobně zvrtají i celou ságu, nikdy jim to neodpustím... Jim to bude stejně šumák, ale já si ulevím... Když mi už ve zpracování povídek naservírují místo Borcha Tři Kavky, nádherného zlatého draka, připosraženou wyvernu s rukama místo křídel tak potom na... zdar, pá a ádijé. Já jsem věděla, že se na to nemám dívat a nechat své knižní hrdiny v mé fantasii žít tak krásné, jak je pan spisovatel napsal a já si je vysnila.
    Jestli mi i z Yarpena v sáze udělají nějakou koktavou trosku, tak budu psát stížnosti na všechny strany...

EDIT: všemi jazyky, které budou mít vliv xD Takže asi jen v angličtině xD. Vlastně na Net
    flixu už můžu protestovat česky. Možná bez efektu, ale začít se musí. Na druhou stranu naši východnější sousedé velmi kladně hodnotili dabing, hlavně písničku Rychlého juniora, že se to povedlo. Já jedu na titulkách, pak si to nandu xD

Naposledy upraveno: 3/1/20
  9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Joj, tak to jsi mě zklamala, já to sežrala jak v mládí Pyšnou princeznu. Výhrad mám hafo, ale jak už jsem psala, cítila jsem to jako prolog, děj by měl začít později. Jestli můžu, další poznatky holubem.

dasa1143, Jara268 a Y_n_O tohle ocenili.
  10. Y_n_O

Pechptáče, jasně že můžeš, jsem zvědavá...

Jara268 tohle ocenil(a).
  11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte já nemám co číst a jsem z toho smutná.:(;)
    Jsem úplně in, zaklínače neznám-nenadávat prosím- a to jsem myslela, že čtu furt asi to není moje krevní skupina:)

Y_n_O a Jara268 tohle ocenili.
  12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

V tom případě ti radím začít povídkami - sbírky Stříbrný meč, Věčný oheň, Meč osudu. Já s nimi začínala taky a ostatně i sám autor pan Sapkowski jimi svět Zaklínače otevřel;)
    Ať už čteš fantasy literaturu nebo ne, českému čtenáři bude toto vždy blízké, protože konkrétně ty povídky jsou často v podstatě apokryfy našich pohádek.
    A přestože opakovaně čtu ságu, hrála jsem i hry (ačkoli ty zrovna jsou už jen "na motivy" :p, pan Sapkowski jejich autorem není), pořád myslím, že ze světa Zaklínače jsou ty povídky prostě nejlepší.
    Opravdu, zkus a uvidíš - možná tě to nechytne, jako nás postižené ;), ale určitě to nebudeš považovat za ztracený čas.

jindrasofr, Y_n_O a dasa1143 tohle ocenili.
  13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Nejak je tu mŕtvo!,ako keby bola desivka.;)

14. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Však ona je...
    :D
    Tak že přeji krásný den, když už máme tu sobotu.
    Vyrazil jsem hned po ránu do krámu mezi důchodce.
    Ono to vždy vypadá že mají něco zadarmo, kolik jich tam je.
    A já chudák šel k řezníkovi jen proto že není hořčice.
    V masu jsme totiž nezávislí neb máme v rodině kulaka a ten zásobuje naše huby a lednici od uzenin až po flákotu. Ono je to bezva mít někoho takového kdekoli.
    Ještě bych potřeboval někoho podobného v bance, nejlépe nějaké velké, moc velké...
    :D:D:D
    To by byla teprve krásná sobota...
    :D

15. Y_n_O

Já se jdu pochlubit cizím peřím. Mám nového šikovného souseda. Přihlášen 30. 12. 2019. A už má lvl 54. Pokud to tedy není něčí vedlejšák a jen mlží; jestli je to opravdu nováček, takových bychom tu potřebovali víc...

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný dníček všem závisáčkům i přihlížejícím :) tak já mám tady taky velikou absenci, no minulý rok byl hodně náročný, ale letos to vykukuje trošku do lepšího. V práci jsem to táhla nějakou delší dobu sama a hned po novém roce mi přišla nová kolegyňka ... no určitě to znáte, když z toho nového človíčka a jeho přístupu máte nějaký první pocit .... to cítíte a jsem byla docela mile překvapená.
    Je to živel, usměvavý, nabitý energií ... tak snad ten nový rok bude konečně příjemný a pracovně úspěšný víc jak před tím :p

Budou i volné víkendy a já už tento první víkend neplánovaně oslavila svoje kulatiny se svojí rodinou, že překvapení :inlove: a se přidalo i pár přátel (o kterých jsem nevěděla) a byl to nečekaný větší Žúr, který připravili moje mláďata - dcera a zeťák xD Mám s ním narozky o den později a dali jsme si konečně dárečky, protože o vánocích zase někde cestovali, lezli po skalách, či prolézali prales :p
    No bylo to supr a já opět zaslzela ... jak málo stačí ke štěstí a jak moc nám ta absence blízkých chybí, i když třeba nemůžou, protože jsou akční jinde :p

Tak všem jen to hezké v dalším roce a určitě bude víc času sem nakukovat, no stará verze "Důchodců závisláků" se už nevrátí, je to veliká škoda ... ale možná není už tolik času jako dříve a při tolika akcí se tu všechno nestihne ... já nestíhám ani číst celá infa k akcím, to dojíždím další dny :p

17. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Evi, k narodeninám dodatočne gratulujem, zdravíčko prajem a nech tento rok tak pekne pokračuje ako začal a až dokonca - v práci i v rodine.

18. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ahooojky :) Aj ja sa pripajam a prajem vsetko naj k narodeninam :)
    No tiez sa musim pochvalit,dnes sa mi narodila vnucka Katarinka o)))))

19. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Sovička, to je veru dôvod na radosť a oslavu, gratulujem šťastnej babičke a hlavne Katarínkinej mamine a tatušovi.

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

evainfo gratuluji k narozkám.významné životní jubileum je jenom párkrát za život8)Hodně štěstí zdraví a všechno, co si přeješ:p;)
    sovička64 tohle je ještě větší důvod k radosti. Gratuluji k vnučce:inlove:Určitě si s ní užiješ spoustu hezkých chvilek:)

Naposledy upraveno: 15/1/20
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.